torstai 24. maaliskuuta 2016

Pääsiäiseen mysteerilakkaa ja töhnämunia

Ihanin, upein ja hienoin Faby lakkani on Nuit Des Mystéres. Rakastan erikoisia ja nätisti kimaltavia shimmerlakkoja, monesti ovat hienompia kuin glitterlakat. Siksi valitsin tämän lakan testiin.

P3050048.ORF

Nuit Des Mystéres on vihertävä-turkoosi pohjainen lakka jossa todella paljon kultaista shimmeriä. Lakka onkin todella elävän ja moniulotteisen näköinen. On myös kiva että shimmer näkyy myös kynsillä runsaana eikä vain elättele toiveita pullon perusteella. Koostumus on myös hyvä, kaksi kerrosta riittää vallan mainiosti.

P3050021.ORF

P3050045.ORF

Olen taas innostunut leimaamisesta ja uusista laatoistani. MoYou Tropical 19 laatasta sulkia ja niihin vesivärilakkoja. Lakat ovat OPI Color Paintsit Purple Perspective ja Turquoise Aesthetic.

P3050030.ORF

Kaikki Fabyn tuotteet ovat ilman DBPta - Dibutyl Phtalate, Toluene, Formaldehyd, Formaldehyde Resin ja Camphor samoin TPO free (Trimethylbenzoyl & Diphenylphosphine Oxide). 5-free koostumus, eivät haise perinteiseltä kynsilakalta. EI testattu eläimillä!

P3050014.ORF

Aluslakkana kynttä kosteuttava Faby Nourish jonka esittelin toissapäivänä. Päällyslakkana Faby Top Coat. Ei ole kovin paksua joten jos kiinnität sillä niittejä tai timskuja, kannattaa laittaa kaksi kerrosta. Oikein mainio perus aluslakka, kuivuu nopeasti muttei ole pikakuivattaja. Antaa hyvän pysyvyyden manikyyrille.

P3050033.ORF

P3050007.ORF

Alekoodini CHARMING on vielä voimassa 31.3. asti. Sillä saat -20% alennuksen Kauneutta.comin tuotteista. Koko Faby valikoiman näet tästä.

Ja kysymys karkkimestareille! Mistä niitä töhnä- vai töhkämunia saa? Mitkä ovat parhaat? Onko Lindtillä sellaisia? Tänään on kauppareissu ja munat ostamatta! Mämmi ja vaniljakastike on ostettu mutta munaostokset jäivät nyt tosi viime tinkaan :D help me!

14 kommenttia:

  1. Maalailut on kyllä hienot. Toki fabykin.
    Munista en osaa sanoa kun tuskin syön yhtään itse... ;) pääsiäisenä herkutellaan muuten kun on synttärijuhlia (lasten).
    Tuleehan pääsiäisenä myös postauksia normisti?

    VastaaPoista
  2. Sittarissa ainakin oli juuri noita Lindtin töhnämunia. Ne ovat 6 munan pakkauksissa. Kelta-kulta munissa on valkoista kreemiä ja punaisissa ruskeaa. Itse suurena Kinder ystävänä pidän enemmän Kelta-kultaisista.

    Ja jälleen kerran ihanat kynnet <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis lakka ja ihanat kynnet! <3

    VastaaPoista
  4. On kyllä upea Fabyn lakka! Kauniit kynnet, sulat iskee aina. :)

    VastaaPoista
  5. Ainoa oikea muna on Mignon! :D

    Tosi kivat kynnet, hienot noi sulat! :)

    VastaaPoista
  6. Munista en tiedä mutta ai että kun tykkään tällaisista shimmerlakoista! Tosi kaunis tuo Faby ja väsivärisulkakoristeet myös :).

    VastaaPoista
  7. Tulee kyllä postauksia! Mä en lomaile ;) ja herkuttelen mämmillä!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kynsikehuista! Näin vaan niitä punaisia mutta en ostanut niitä. Löysin pienessä pussissa olevia Lindtin munia, olivat vähän halvempia :) pitää katsoa jos pääsiäisen jälkeen on jotain alessa niin ostaa :D

    VastaaPoista
  9. Kiitos :) shimmerlakoissa on aina jotain erikoista ja näyttävämpää kuin cremeissä ;)

    VastaaPoista
  10. Oiskohan ne Lindhlen munat jo alessa ? Naaaam!
    Ihana on toi kuviointi , en oo vieläkään hankkinut watercolor-lakkoja , Essenceltä on tullu jelly-lakkoja , oiskohan niistä värjäilyyn.

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti ois, silloin raaskin ostaa :) mutta taitaa jo munakiintiö olla täynnä..Mignonia tekis mieli vaikka paha olo siitä tulee :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3