keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Maaliskuun 2016 LivBox ( bloggaajaboxi )

Boxin ovat saaneet varmastikin jo kaikki muut paitsi minä. Kateellisena katsoin kun osa sai boxin perjantaina. Oli kiva vältellä blogeja koko viikonloppu ja maanantaina huokaisin että tänään on minun boxipäiväni. Vaan ei! Tiistaina se sitten saapui, missä lie seikkaillut että tuli näin myöhään. Kaikki olivat jo paljastaneet sisällön Instagramissa ihan sisältökuvien kera. Ensi boxi minulle tulee sitten pakettiautomaattiin. Tämä on kurjaa että boxi tulee muille näin paljon myöhempään. Toivottavasti siis boxin tulo nyt nopeutuu...entinen systeemi oli kyllä paljon parempi, nurisen minä...



No mutta siihen boxiin nyt! Tämän kuun boxi oli taas bloggaajaboxi joka on aina ollut hyvin suosittu. Oli myös kiva että tällä kertaa kaikki tuotteet olivat ennennäkemättömiä. Itsehän olin Trind Nail Repairin kanssa viime bloggaajaboxissa josta tuli paljon kritiiikkiä, miksi moni tuote oli sama kuin aiemmin.



Maaliskuun LivBox oli teemaltaan Tule kevät aurinkoinen ja sisällön olivat valinneet bloggaajat. Teema on toisaalta vähän hassu kun itse en auringosta tai päivettyneestä hipiästä vielä haaveile. Meillä ainakin on lunta kunnon kinokset!
Boxin sisällöstä vastaavat SN-Makeup -blogin Sanna, Mutsie -blogin Irene, Bebe Au Lait -blogin Iina, Marinka Essel -blogin Marinka ja ihana Fantazya -blogin Janet.



Olin tosi ilahtunut boxin avattuani! Olin ehtinyt spoilaantua Blur meikkipuuterista ja Eucerinin CC-voiteesta. Mutta kyllä se silti yllättää ja tällä kertaa tosi positiivisesti. Neljä täysikokoista ja yksi näytetuote. Boxi ei ehkä ollut yhtä runsas kuin viimeksi mutta toisaalta ei ollut mitään turhaa täytettä kuten hammasharjaa ja -tahnaa ;)



Cutrin Sensitive Multispray
Voimakkaan tuen antava hajusteeton monitoimisuihke hiuksille. Suojaa lämmöltä ja antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Kuulostaapa hyvältä! Onko tämä siis hiuskiinne vai ns. hoitotuote? Sentitive -tuotesarjalla on allergiatunnus. Sensitive tuotteita on tullut aiemminkin boxissa ja minulla on ollut hiuslakkakin sarjalta. Tykkään! Kiitos Marinkalle hyvästä valinnasta. Minä tykkään kokeilla erilaisia hiustuotteita joita kyllä on vähän liikaakin jemmassa ;) 15,90 e / 200 ml.

Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+
Kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Sisäsltää antioksidantti Licochalcone A:ta joka muodostaa biologisen solusuojan, ja glycyrrhetiinihappoa joka ahvistaa ihon omaa solusuojaa sekä DNA:n korjausmekanismia. Sisältää myös laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmän. Lisätyt väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta välittömästi tasaisen ja säteilevän näköisen. Irenen suosikki, erittäin hyvänkuuloinen tuote joka jää odottamaan kesää. Plussaa korkeasta suojakertoimesta ja siitä että nyt minulla on kasvoille oma suoja. 22,50 e / 50 ml.

Vichy Ideália Skin Sleep yövoide
Kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Yövoiteen koostumus, jossa geelin keveys yhdistyy voiteen täyteläisyyteen, vahvistaa halua heittäytyä unten maille. Yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Käytön jälkeen kasvojenpiirteet tuntuvat levänneemmiltä ja iho tuntuu raikkaalta ja tasaisemmalta. Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille. Hyvä valinta Iinalta. Minullakin on noita yökukkujia ja nukun välillä tosi huonosti. En muista milloin olisin viikonloppuisin saanut nukkua yötä yhteen putkeen tai ettei minua olisi herätetty neljältä. Sunnuntai-iltaisin nukahdan jo kuudelta ja hyvä jos arkisin jaksan Salkkarit katsoa. Voiteelle on siis käyttöä ;) 34,50 e / 50 ml. Näytekoko 3 ml.

Lumene Longwear Blur meikkipuuteri
Tämä meikkipuuteri oli niin hyvä valinta boxiin, kiitos Sanna-Emilia. Olen muuten itsekin toivonut tätä boxiin joskus aiemmin ja kiva että tämä nyt tuli! Tällä luot helposti samettisen ja heleän meikkipohjan. Pitää ihon mattapintaisena ja virheettömänä koko päivän ajan. Kaunistaviin väripigmentteihin perustuva blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Sopii käytettäväksi yksinään tai Blur-meikkivoiteen kanssa. 17,90 e / 10 g.

Dermosil Trio Kulmaväri
Loistava valinta Janet! Dermosil on itselle tuttu merkki ja on niin kiva päästä kokeilemaan kulmapalettia! Paletilla saat loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat jotka kehystävät kauniisti kasvoja ja antavat kasvoille ilmettä ja ryhdikkyyttä. Paletissa on kaksi ruskeaa mattasävyä, vaalea sävy korostuksiin ja sivellin kulmien muotoiluun. Hienoa että toinen ruskea on punertavan sävyinen, sopii siis hyvin punapäälle. Hajustamaton tuote joka sopii myös herkkäihoisille, sillä Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt tuotteelle allergiatunnuksen käyttöoikeuden. 6,90 e / 4,5 g.

Mitä te tykkäsitte bloggajaboxista? Oliko sisältöä monipuolinen ja sisälsi käytettäviä tuotteita? Tuleeko kaikki käyttöön kuten minulla?

Boxi saatu blogin kautta. Oman boxin voit tilata LivBoxin sivuilta. Boxin hinta on 16,90 e mutta ylittää aina arvonsa. Kuten viime kuussakin, tämäkin boxi on arvoltaan yli 60 euroa! Boxi sisältää näyte- sekä täysikokoisia tuotteita.

23 kommenttia:

  1. Boxit ovat mielestäni parantuneet pienen alamäen jälkeen ja näin ollen arvelen kyllä tilausta jatkossakin jatkavani. :)

    VastaaPoista
  2. Tämä oli näillä näkymin minun viimeinen boksini. Ei ollenkaan huono boksi, mutta olen kyllästynyt siihen että joka kuukausi tulee jotain, mitä en pysty käyttämään. Tällä kertaa toi CC-voide, joka oli niin tumma, etten keksi sille mitään käyttöä. Enkä edes tiedä, että kenelle sen voisi antaa. Vähän harmittaa lopettaa, kun olen pitkäaikaistilaaja, mutta en vaan enää innostu tästä.

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä. Nyt on ollut tosi kivoja boxeja :)

    VastaaPoista
  4. Mäkään en pystynyt lukemaan blogeja moneen päivään:D Sain kans omani vasta maanantaina, mutta toisaalta on kiva kun boksi tulee suoraan postilaatikkoon.

    VastaaPoista
  5. Tuotteet sinänsä oli hyviä, mutta mulle käyttöön sopii ainoastaan se hiustuote. Puuteria ei tähän Saharanaamaan laiteta, kulmiin käytän kynää ja aurinkosuoja on liian tumma. Harmi, koska muuten se olisi tullut todella tarpeeseen!

    VastaaPoista
  6. Bloggaajaboxiksi tämä oli heikko, edelliset on olleet parempia. Sellainen wow-tuote jäi puuttumaan, mikä olisi parantanut kovasti sisältöä. :)

    VastaaPoista
  7. Mä tykkäsin tästä kovin :) Selkeä kokonaisuus, hyviä tuotteita, ei mitään turhaa sälää. Jee :)

    VastaaPoista
  8. Nyt oli kyllä hyvä boxi kokonaisuudessaan. Kaikki tuotteet tulee käyttöön.
    Ei ollut yhtään turhaa tuotetta . Lumenen puuterin sain 0 sävyssä, joten ei tarvitse odottaa kesään asti että sitä voi käyttää :) Arvosana 5/5.

    VastaaPoista
  9. Mietin kyllä eilen että kaksi meikkipohjaa boxissa? Mutta eipä haittaa koska olen meikkien perään. Eucerinia kannattaa sekoittaa aurinkovoiteen sekaan, näin ajattelin itse tehdä. Tai sitten lantrata jotain tosi paksua aurinkovoidetta ohuemmaksi tämän avulla :)
    Harmi ettet viihdy boxin parissa, kivahan se olisi kun aina tulisi jotain tosi mieluista..

    VastaaPoista
  10. Se on kiva että se tulee postilaatikkoon kyllä. Automaatissa on aina se että sitten pitäisi olla kaupungissa että saa sen, meidän kylällä ei automaattia ole. Kokeilen nyt näin, jos automaatti ei ole hyvä vaihtoehto niin palaan maksiin :)

    VastaaPoista
  11. No voi höh, jos ei mieluisia sattunut. Oletko kokeillut puuterista kulmaväriä? Minäkin käytin ennen pelkkää kynää mutta sitten tutustuin kulmaväreihin. Nyt en voi olla enää ilman :)

    VastaaPoista
  12. Ensimmäinen bloggaajaboxi oli tosi vau! Edellinen jossa minäkin olin, oli täynnä kivoja mutta vähän tuttuja tuotteita. Tämä oli kiva, kaikille tuotteille on käyttöä :) ehkä seuraava on sitten tajunnan räjäyttävä :D

    VastaaPoista
  13. Jes hienoa kun tykkäsit! Tiivistit mielipiteen hyvin :)

    VastaaPoista
  14. Mulle tuli 1 sävy. Varmaan sopiva ympäri vuoden ja voi olla että käytän yhdessä meikkivoiteen kanssa. Oikein hyvä boxi, ei valittamista :)

    VastaaPoista
  15. Minäkin harkitsen boxin peruuttamista, vaikka pidän kuukausittaisesta ylläripaketista. Näin wanhalle ihmiselle on vain jo vakiintuneet ne huippuhyvät tuotteet jokapäiväseen käyttöön, että on todella harvinaista, että joku boxin tuotteista pääsisi edes samalle tasolle niiden kanssa. Tosin ne pari tuotetta, jotka ovat vuosien varrella löytyneet, ovatkin sitten tosi hyviä.

    No, ehkä jatkan vielä ja lahjoitan BB- ja CC-voiteet ja muut turhakkeet eteenpäin.

    VastaaPoista
  16. Boxissa on paljon hyviä ja huonoja puolia :) on mukavaa saada ylläripaketti kotiin josta saattaa paljastua jotain tosi kivaa. Uusia tuotteita on kiva kokeilla ja ehkä löytää uusi suosikkeja? Vaikka vanhat luottotuotteet ovat löytyneet. Sellaisia me naiset ollaan ;)

    VastaaPoista
  17. Sepä se. Tällaisten kanssa on vääjämätöntä, että aina on jotain mistä ei itse välitä. Saapa nähdä tuleeko mulla näitä mustia laatikoita ikävä. ☺ Ja hei, testaan tuon niksisi vielä!

    VastaaPoista
  18. Kerrankin oli kaikille samat tuotteet ja ainoa missä oli vaihtelua oli vain Lumenen puuterissa.

    Paljon on valitettu tuon CC-voiteen sävystä. Bloggaajahan itse kertoi, että hieman tummempaa sävyä hän käyttää tuomaan nimenomaan vähän väriä kasvoille keväällä ja kesällä, koska ei halua ruskettua auringossa. Jos se ei houkuttele, niin kyllä itse keksin montakin tapaa käyttää esim. sekoittamalla muihin tuotteisiin kuten kasvovoiteeseen, aurinkovoiteeseen tai meikkivoiteeseen. Voidemaisena aurinkopuuterina jne. Vaihtoehtoja on paljon jos haluaa niitä löytää, kuten tuon kulmapaletinkin kanssa. Menee itselläni tod.näk. luomiväriksi, mutta miksei sitä voisi käyttää kasvoilla korostukseen ja varjostukseen erittäin kevyellä kädellä. :)

    VastaaPoista
  19. Ihan totta, tuotteille on yleensä monta muutakin käyttötarkoitusta ja ei kannata tyrmätä suoralta kädeltä :) kulmapaletti sopii hyvin luomivärinä jos ei kulmissa tykkää. Minustakin oli muuten plussaa että kaikille oli samat tuotteet ja bloggaajia oli maltillinen määrä boxissa :)

    VastaaPoista
  20. Oon mä lumenen kulmasettiä käyttänyt, mutta saan parempaa jälkeä kynällä :) täytyy kyllä toi testata ja ainakin se korostusväri tulee käyttöön. Ja varmaan niitä ruskeita voi käyttää luomillekin :)

    VastaaPoista
  21. Juu kannattaa kokeilla luomivärinä :) ei kannata laittaa hyvää tuotetta hukkaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3