perjantai 25. maaliskuuta 2016

Helmi-maaliskuun loppuneet tuotteet

On taas aika listata loppuneita tuotteita, niitä onkin kasaantunut ihan mukavasti tässä parin kuukauden aikana :)

Herbina Hajusteeton hiuskiinne - Plussaa siitä että lähtee helposti harjaamalla pois. Pitoa saisi olla enemmän, tätä saa laittaa aika paljon. Yleensä ostan hiuslakkani kampaamosta, mulla on tietty lakka mitä käytän. Nyt nuukuuksissani ostin Herbinaa, jos jonkun ostan marketista niin sen. Mutta muistan aina että kampaamolakka on kuitenkin tavallaan halvempi kun sitä ei tarvitse laittaa niin paljoa kuin Herbinaa. Herbina lakkapullo kestää minulla 2-3 viikkoa :DD

XZ Tyrni hiuskiinne - XZ hiuslakat ovat ihan ok. Minulla on aina laukussa pieni hiuslakkapullo, tilanteisiin joissa päässä tuntuu ettei lakkaa ole tarpeeksi. En kestä sitä että hiukset liikkuvat tuulessa joten lakkaa on aina oltava mukana ;)

Vivisanté After Sun Lotion - Sain näitä joskus blogin kautta testiin. Tämä rauhoittaa ja viilentää auringonoton jälkeen. Mutta koska en ota aurinkoa niin tämä jäi silloin tällöin käytettäväksi. Päiväys on mennyt pari vuotta sitten, ehkäpä raaskin jo luopua tästä ;)

Dermosil Linimenttivoide  - Voiden joka ensin viilentää ja sitten antaa lämpimän tunteen. Taisin käyttää kipeisiin jalkoihin tai jumiutuneille niskoille. Jäi sitten vähän unholaan ja päiväys mennyt kolme vuotta sitten. Hyvä minä...

X-tra kynsilakanpoistoaine - Käyn S-kaupoissa joten haluan ostaa sieltä hyvää, halpaa kynsilakanpoistoainetta isossa pullossa. X-tra on hyvä. Mutta kyllä mulla menee kolmekin vanulappua kynsilakkoja poistaessa, monellako sinä selviät X-tran kanssa? Käytän myös leimaushommissa mutta kynsinauhojen siistimiseen tämä on onnetonta verrattuna asetoniin.

Lumene Gloss & Care kynsilakanpoistoaine - Verrattuna X-traan, irrottaa lakat paremmin. On myös mukavampi käyttää. Mutta pullo on pienempi ja tämä on hiukan kalliimpaa. Saatan ostaa lisää koska oli kuitenkin hyvä käyttää, tämä ei haise pahalta.

Lumene Bright Touch Refreshing Cleansing Foam - LivBoxissa tullut Lumenen puhdistusvaahto. Hyvä pumppupullo, puhdistusteho oli hyvä ja tätä oli miellyttävä käyttää. Todella riittoisa tuote! Minulla on nyt kuitenkin niin paljon putsareita että en jää kaipaamaan tätä.

Nivea Daily Essentials Skin Refining Scrub - Isoja rakeita sisältävä kuorinta Nivealta. Hyvin perustuote, en varmaan osta toiste. Nuorelle iholle sopivampi kuorinta.

Lumene Natural Code Dig Deeper - Ihohuokosia puhdistava kuorinta. Tämäkin on varmasti parempi nuoremmalle iholle. Ehkä tykkään enemmän muista merkeistä, nämä loppuneet kuorinnat hoitivat hommansa mutta eivät säväyttäneet.

BAEHR Mangobutter  -  Joskus tuotelahjana saatu jalkavoi. Oli tosi hyväntuoksuinen ja ravitseva kuiville kantapäille. Mutta seisoi kaapissa ja oli sitten mennyt kovasti. HÖH.



Estelle & Thild Super Bioactive Recovery Night Cream - Ihana tuntuinen, täyteläinen anti-age yövoide. Käytän mieluummin luonnonkosmetiikkaa joten tämä tuntui ihan ylelliseltä tuotteelta. Riittoisaa, ihoni oikein nautti tästä kuten muistakin Estelle & Thild tuotteista.

Lavera Firming Night Cream - Huomaa että on talvi ja käytän runsaampia voiteita. Tämä karanja - valkoinen tee anti-age voide oli kyllä huippu ja voisin ostaa toistekin. Ihanan täyteläinen voide yöksi. Laveran tuotteet ovat hyväntuntuisia iholla ja niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Tykkään kovasti :)

Bio2You Omega 3-6 Seerumi- Bio2You on toinen luonnonkosmetiikan sarja jota olen tykännyt käyttää. Omega 3-6 seerumi sopii varttuneella ja kuivalle iholle. Minun ei tarvinnut laittaa tätä paljoa joten tämä kesti minulla vuosia. Tästä on varmasti mennyt päiväys jo vuosia sitten muttei itse tuote ole mennyt miksikään. Tyrnipohjainen, superhyvin kosteuttava seerumi joka auttaa ikääntymisen merkkeihin. Tätä tuotetta tulee ikävä.

Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide - LivBoxissa tullut Lumenen meikkivoide. Alussa en tykännyt tästä koska tämä peittävyydeltään keskiluokkaa ja iho alkoi kiiltelemään tämän kanssa päivän mittaan. Lisäksi tämä on luirua joten se oudoksutti alussa. Mutta tultiin kyllä hyvin juttuun. Sävy 2 oli tosi hyvä ja käytin tätä lähinnä työpäivinä kun meikkivoiteen piti aamuisin sulautua nopeasti iholle. Mutta en varmaan osta toiste kun pidän enemmän Lumenen Blurista ;)

Glisten & Glow HK Girl pikakuivattaja - Iso täyttöpulloni loppui. Nyyh! Minulla on vielä yksi täyttöpullo jemmassa mutta en tiedä mitä sitten teen. Vatuttaa ja harmittaa ettei suomesta enää saa tätä. Tilaan varmaan INM Out The Dooria sitten kun HK varastoni ovat lopussa, onneksi sitä saa Cesarista!

Seche Restore Thinner - Hyvä kynsilakan ohentaja joka kesti vuosikausia. En tiedä onko Mavalan Thinner yhtä hyvää, ei ainakaan vielä siltä tunnu. Seche kyllä pelasti lakan kuin lakan.

Dance Legend Big Bang - Pelastuneista lakoista puheen ollen. Tätä esittelin aiemmin eli tälle kävi ihan ihme kutistuminen. Harmittaa ihan vietävästi, lakka oli kiva ja ehdin vain kerran käyttää. Pikkuisen epäilen onko DaLe merkkinä hyvä...

Color Club lakat Gimme A Grape Big Kiss ja Ultra Violet - Violetista pinkkiin :) eli näin käy vanhemmille Color Clubin lakoille vuosien aikana. Minulla on ollut samat lakat aiemminkin ja niille kävi samoin. En osta enää kolmansia tilalle. Ultra Violet oli kyllä huisin ihana sävy enkä ole dupeen törmännyt. Katsokaahan omia lakkojanne, onko käynyt näin...

Blistex Happy Lips Paris huulirasva - Hyvä tuoksu mutta ei kosteuta pitkään. Aiheutti huulirasvariippuvuutta ;)

Lavera Repair huulivoide - Kosteutti hyvin rohtuneetkin huulet. Ei sotke tai lähmää, huulet pysyvät pitkään rasvatun tuntuisina. Selkeästi parempi huulirasva.

Benecos Natural mascara Super Long Lashes - Oikein kiva arkimascara. Kiireaamuihin kun haluaa äkkiä siistit ripset. Ei pidennä tai tuuheuta niin megapaljon kuin haluaisin mutta antaa siistit ja erotellut, luonnolliset ripset.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown - Kaverilta saatu jämä jotta voin kokeilla onko sävy hyvä. Onhan se mutta Auburn voisi olla parempi. Kynänä hyvä, ihan huippu kyllä. Sen jälkeen kun Anastasiaan tutustuin, en ole muita käyttänyt. Tarkkaan kulmien muotoiluun must-have!

Kubiss London Concealer - Käytän peiteainetta silmien ympärille. Tämä on liian kuivakkaa ja näkyy meikin alta etenkin meikkikuvissa. Siksi ei jatkoon. Nuoremmille hyvä tuote, peittää ihan riittävästi pientä punoitusta tai iho-ongelmaa.

Aika paljon käyttiksiä tai sellaisia joita ei tule ostaneeksi uudelleen. Mutta oli siellä pari sellaista joita jää kaipaamaan. Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita?

18 kommenttia:

  1. Useampikin tuttu tuote löytyi joukosta. Nyt kun tuon Lumenen vaahtoputsarin nähnyt vilahtavan useammassakin blogissa niin alannut sitä kaivata käyttöön, pitää yrittää muistaa jossain vaiheessa hankkia kun on putsarille tarvetta :D

    VastaaPoista
  2. Jännää, mulla riittää X-tran kanssa yksi vanulappu. Teen siis niin, että laitan vähän poistoainetta vanulappuun ja laitan kynnelle, annan olla hetken ja vedän pois jolloin lakat lähtee mukana. Jos jää jotain, pyyhin vanulapun toisella puolella. Hankalien glittereiden kanssa voi mennä kaksikin vanulappua, mut myös tekstuureille riittää yksi :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Aluksi sanon että oot oikea kynsijumalatar :)
    Meen nyt vähän ohi aiheen,
    mutta kun kerran kysymyksiä sai esittää..
    Kuinka saada kynnet hyvään kuntoon kun kynsillä ei saa käyttää mitään tuotteita?
    kerkeääkö esim. kovettavat lakat tehdä taikojaan päivän aikana? vai pahentaako edes takas laittaminen-poistaminen vain tilannetta? Haluaisin kauniit kynnet! :)

    VastaaPoista
  4. Jee mä taputin käsiäni kun luin että aiheena tyhjentyneet! :) itseasiasa vain seche ja hk girl oli tuttuja.

    VastaaPoista
  5. Joo Lumenen putsari ja meikkivoide ovat itsellenikin tuttuja Livboxin kautta. Putsari oli musta ihan ok. Meikkivoide on ollut hetken hyllyllä kun tuo samainen 2 sävy on hieman liian tumma talvi-iholleni. Mutta odotan kyllä että pääsen kaivamaan sen taas esiin kun saan hieman väriä naamaan ☺

    VastaaPoista
  6. Pitaisko mun ruveta diilaamaan taalta tota HK Girlia? :D Harmi vaan etten tieda millon tuun seuraavan kerran Suomeen, vasta kesalla joskus..

    VastaaPoista
  7. Loppuneita tuotteita on aina kiva tutkailla, niin näkee mitä tuotteita sitä oikeasti kuluu. Aika monta meikkituotetta sait loppumaan, koska mulla niitä ei tunnu tyhjentyvän ikinä :)

    VastaaPoista
  8. En tiedä onko Lumenella muitakin vaahtomaisia putsareita. Jos on niin mielelläni kokeilisin muitakin, tämä oli ihan mukavan tuntuinen ja pesi hyvin silmämeikitkin :) en olisi tullut ostaneeksi jos ei olisi LivBoxissa tullut.

    VastaaPoista
  9. Minä hinkkaan aina heti :D en anna vaikuttaa. Jos on tumma tai punainen lakka niin menee tosi paljon vanulappuja, kaksi per käsi. Kun lakka leviää sormiinkin niin nekin pitää putsailla :) ja tekstuureille menee ihan älyttömästi, ei yksi riitä :D

    VastaaPoista
  10. Ääää kiitos <3 kysymyksiä saa aina esittää! Jos minä en saisi käyttää mitään tuotteita töissä, hoivaisin kynsiä kotona. Pitäisin ne siinä pituudessa, missä pysyvät liuskoittumattomana. Viilaisin taikaviilalla kärjet tasaiseksi, jos ne tuppaavat liuskoittua.
    Käyttäisin kotona kynsiöljyä ja CND Rescue RXx:ää jos kynnet ovat huonommassa kunnossa. Käyttäisin ainakin viikonloppuisin kovettavaa aluslakkaa. En oikein osaa sanoa auttaako jos illalla lakkaa ja ottaa aamulla pois. Asetoni kynsilakanpoistoaineessa kuitenkin kuivattaa aina. Myös lyhyet, lakkaamattomat kynnet voivat olla kauniit kun ne ovat siististi hoidetut :)
    Toivottavasti minusta oli apua :)

    VastaaPoista
  11. Kiva kuulla että tykkäsit :) huomenna onkin Lifestyle Lauantai, tiiän että tykkäät ;)

    VastaaPoista
  12. Ensin en tykännyt tuosta meikkivoiteesta mutta kyllä meistä sitten kaverit tuli :)

    VastaaPoista
  13. Pitäisi :D saahan sitä tilattua ulkomailta mutta ostaisin mieluummin kotomaasta. Onneksi Cesarista saa INM:ää ja Secheä :)

    VastaaPoista
  14. Tämä on myös hyvä muistutus itselle että kyllä niitä purkkeja vaan tyhjenee! Meikkituotteita kyllä loppuu aika vähän, samaten hiustuotteita. Ehkä eniten kuluu kynsituotteet ja kasvorasvat/putsarit :)

    VastaaPoista
  15. Mä en ainakaan tykännyt Mavalan thinneristä, se ei kyllä muutamalla tipalla tehnyt yhtään mitään. :D

    VastaaPoista
  16. Sechen Restorea riitti pari tippaa, Mavalaa laitoin eilen HK:ta ohentamaan...sai laittaa 7-8 tippaa kyllä :D

    VastaaPoista
  17. Kiitos vastauksestasi :) <3
    Kirjoitan vinkit ylös ja alan toteuttaa :)
    Kysyisin vielä mikä on taikaviila? :D
    Lasiviilaa oon käyttänyt.. ja nyt oon törmännyt pariin kertaan tohon taikaviila-termiin ja se kiinnostaa kyllä..

    VastaaPoista
  18. https://www.sokos.fi/fi/sokos/trind-nail-magic-taikaviila

    Taikaviila eli ns. buffausviila :) Trindin viila on tosi hyvä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3