keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Addicted To Blush -haaste

Löysin tämän haasteen naapurini Mirssiinan blogista :) vaikutti niin kivalta että pitäähän tähän meikkifanin vastata...poskipunista en ole nimittäin ainakaan liikaa kirjoitellut!

P2200002.ORF

Minkälaiset poskipunasävyt sopivat sinulle parhaiten?

Tykkään käyttää viileitä vaaleanpunaisia tai sitten hyvin luonnollisia sävyjä, jotka eivät hohda. Kesällä käytän korallia tai persikkaa mutten ikinä talvella. Hohteen pelkääminen on jäänyt siltä ajalta kun oli huonompi iho. Tai sitten en vaan osaa laittaa hohtavaa niin nätisti kun on vähän pyöreä naama ;)

P2200005.ORF

Kiinteä, voidemainen vai irtonainen poskipuna?

Kiinteä. Voidemaiset ovat vähän hitaampia käyttää ja menevät nopeiten pilalle. Irtonaiset taas pöllyävät ja se ärsyttää. On siis ihan makuasia. Joskus kyllä irtonaiset asettuvat kasvoille luonnollisemmin joten sen takia käytän myös niitäkin.

P2200008.ORF

Paras shimmerinen poskipuna?

NARS Angelika. On suorastaan glitterinen, viileä pinkki hopealla glitterillä! Kuulostaa hurjalta mutta on nätti kasvoilla.

Paras mattapuna?

MAC Fleur Power. Ei ole ihan matta vaan satiini. Mutta sävy on tosi nätti ja luonnollinen, MAC meikkaajan mulle valitsema :)

Paras voidemainen puna?

Ainut voidemainen punani on Clarinsin tämän kevään uutuus Rose. Niin nätti, niin nätti :)

P2200014.ORF

Paras markettipuna?

Minulla ei oikeastaan ole markettipunia muita kuin Essencen liukuvärjätyt. Söpöjä ja väriä irtoaa hyvin.

Paras sele?

Selektiivisiä poskipunia minulla ei ole montaa, mutta paras on Estee Lauderin liukuvärjätty Peach Nuance.

P2200022.ORF

Kirkas poskipunasuosikki?

MAC Bite Of An Apple. Aika hurjan värinen, kirkas "punastus-puna". Minulla ei kyllä kirkkaitakaan ole, taidanpa olla tosi tylsä poskipunafriikki!

Suurin pettymys?

Valitsen pettymyksiin saman kuin Mirssiina eli Too Facedin lepardipaletin. Siis tämähän on nätti mutta kuten huomaa niin ostettu vain silmäniloksi. En osaa käyttää tätä koska värit ovat todella hohtavia huonolla tavalla. Eli bronzer on liian hohtava ettei sillä voi varjostaa, korostus liian värikäs ja poskipuna liian hohtava. Ei muuta vikaa kuin se etten osaa käyttää :DD

P2200017.ORF

Kaunein pakkaus?

MAC meriheppa -poskipuna Marine Life. Olen sipaissut yhden tai kaksi kertaa todetakseni että kaunis kultakuvio kuluu heti pois. Tämän takia meikkien ostaminen on joskus ihan järjetöntä. Ilmeisesti meinaan vielä mummonakin harmitella kun ei tätä raaski käyttää :D

HG-puna?

Saman To The Beach kokoelman Hipness. Tämän tuotatin Tallinnasta kun tätä ei tullut suomeen. Ihana sävy, sellainen persikka joka käy viileällekin iholle. Nätti kuin mikä. Hipness tulee aina uudelleen kokoelmissa, kandee ostaa jos vastaan sattuu.

Mitä punia on toivelistallasi?

Urban Decayltä tekisi mieli kokeilla poskipunia. Jos MAC julkaisee jonkun tosi wau -kokoelman niin siitä pitää haalia kivat poskipunat :)

Haastetta saa kopsata, tule ihmeessä linkkaamaan jos tähän vastaat :)

25 kommenttia:

  1. Ihania punia sekä kivoja uusia tuttavuuksia ja ostosvinkkejä ;) NARS ja MACin Hipness herätti kiinnostuksen, täytyy niitä tsekkailla jos ja kun vastaan tulevat jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  2. Oletko koskaan kokeillut käyttää huulipunaa poskipunana? Jos huulipuna liukuu huulilla helposti, se on helppo häivyttää myös poskille, pitää vain muistaa laittaa vähän.
    Itselläni on hyvä iho ja joskus laitan vain valokynää sekä sipaisun pinkkiä huulipunaa poskipäille raikkauden tuomiseksi kasvoille :)

    Itsellänikin on hohdepuuteri, joka näyttää poskilla mielestäni liian hoihtavalta, joten olen ruvennut käyttämään sitä liikkuvan luomen keskiosassa valoa tuomaan katseeseen.

    VastaaPoista
  3. Hehe, ihana postaus! Toi merihevosen kuvalla varustettu puna on niin söpö! Mutta siis, juuri tänä aamuna meikatessa mietin, että pitäisi varmaan hankkia joku toinenkin poskipuna kuin se ainoa mitä aina käytän XD

    VastaaPoista
  4. Kiva kun tykkäsit tästä postauksesta :) poskipunat ovat aina kiinnostusta ja ihastusta herättäviä. NARS Angelika on kylmän ihon puna mutta Hipness käy kylmälle tai lämpimälle :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa kadehtittavalta. Minulla on omasta mielestäni huono iho tai sellainen ainakin etten sitä halua korostaa. Jos olisi luonnostaan hehkuva, tasainen iho niin ehdottomasti kokeilisin vinkkiäsi :)
    Kyllä, hehkupuutereita voi käyttää myös luomilla tai kulmaluulla. Nykyään olen järkevämpi enkä osta enää kaikkea söpöä, kimallus ei vaan sovi minulle...

    VastaaPoista
  6. Minä käytän kesällä eri punia kuin talvella. Heti kun alkaa päivettyä niin otan esille persikat ja korallit. Käytän myös aurinkopuuteria runsaammin ja selvästi kullankimalteisempia sävyjä. Joten kyllä Paula, nyt poskipunaostoksille ;))

    VastaaPoista
  7. Hei, olisko mitenkään mahdollista et lisäisit kuvatekstiin poskipunien nimet? Kiinnostaisi kovasti. Vai oletko kenties esitellyt nää kaikki jo aiemmin? Oon vasta vähän aikaa sitten todella hiffannut poskipunien ihanuuden, omistan itseasiassa vain kaksi, ja suuri tarve hankkia niitä lisää :D

    VastaaPoista
  8. Kauniita ja n mäkään raaskisi tota meriheppaa sivellä pois! Tykkään hulluna poskareista ja kävin juur maanantaina notkussa MACin hyllyillä mutta ei ollut aikaa alkaa arpomaan uutta mulle outoa punamerkkiä.

    VastaaPoista
  9. Tuo meriheppa on kestämättömän ihana! Tuijottelisin sitä vaan, enkä raaskisi käyttää. :) Mukavaa pääsiäistä <3

    VastaaPoista
  10. Ah, poskipunia!
    Oma poskipunavarasto on kasvanut parin viime vuoden aikana hurjasti, kun oon oivaltanut kuinka paljon niillä saa ilmettään muutettua (kunhan vaan "löytää värinsä").
    Mulla on pitkään keikkunut himotuslistalla NARSin Dolce Vita, jota on vähän hankalampi tilata Suomeen, kun postikuluttomat nettikaupat ei NARSin poskareita tänne toimita. Nyt oonkin kahden vaiheilla pyytääkkö tämä reissutuliaisena äidiltäni Ranskasta.

    VastaaPoista
  11. Kyllä tuosta määrästä jo kosmefriikin tunnistaa ;)
    Itse en omista yhtään maciä. Ovat varmasti tosi hyviä... mutta hankala hankkia kun ei asu Helsingissä. Jos hankkisin yhden niin mitä väriä suosittelisit? Mikä on ns. Helpoin tai monikäyttöisin?

    VastaaPoista
  12. Voin lisätä illemmalla kun pääsen poskipunien ääreen :) poskipunia ei voi kyllä olla liikaa, mä ainakin tarvitsen monenlaisia ja eri värisiä :D

    VastaaPoista
  13. Myyjät kyllä osaa suositella sulle sopivaa :) myös googlella löytyy suosituimpia MAC poskipunia, kannattaa vähän tutustua etukäteen. MAC poskipunat on hullun riittoisia kyllä :)

    VastaaPoista
  14. No se olisi ihana tuliainen! NARS Orgasm on myös legendaarinen, tosi upea sävy :) juuri sellainen jännä sävy jolla minäkin saan muutettua ilmettä lämpimämmäksi :)

    VastaaPoista
  15. Minä katson kotona nuo kuvassa näkyvät MACit. Well Dressed on ainakin toinen. Ovat juuri sellaisia helppoja. Palailen kysymykseen kotona :)

    VastaaPoista
  16. Mulla on NARSilta juurikin Orgasm ja Douceur. Orgasm ei jotenkin oo toiminut omalla iholla (sävy muuttuu harmillisesti vähän tunkkaiseksi poskella), mutta jotenkin oon saanut siitäkin kulutettua pannun näkyviin :)). Douceur on taas yksi ehdottomista suosikeista ja juuri oikealla tavalla punertava nudepuna. Harmi tosin, että sävy on LE. MACilta tosin vois löytyä tälle hyvä seuraaja.

    VastaaPoista
  17. 1. kuva: MAC Well Dressed, Blushbaby ja Fleur Power, alhaalla NARS Orgasm.

    2. kuva: NYX Peach, Make Up Store Breccia, Essence Autumn Peach ja Lily Lolo Ooh La La.

    3. kuva: MAC Fleur Power, NARS Angelika ja Clarins Rose.

    4. kuva: Estee Lauder Peach Nuance, Essencet Pinky Flow ja Heat Wave.

    5. kuva: MAC Bite Of An Apple ja Too Faced Leipard Love.

    6. kuva: MAC Marine Life ja Hipness.

    VastaaPoista
  18. MAC Fleur Power ja Well Dressed on omia suosikkeja MAC arkiposkareista. Varmasti myös googlella löytyy suosituimpia MAC poskipunia, jos jaksaa syventyä etsimiseen. Purkkimafian blogeista löytyy myös paljon MAC-faneja joten heidänkin blogeista voi selata MAC-tagin alta :)

    VastaaPoista
  19. Ainiin.. miten sulla ei ole Gwen Steffanin poskipuna palettia? :D

    VastaaPoista
  20. Sen sävyt olivat hyvin kauniit mutta a: ei ollut rahaa ja b: en käytä niin shimmerisiä laatuja :) ja siinähän oli vieläpä se sekoilu Sokos verkkokaupan kanssa. Seurasin sivusta kun muut yritti tilata :)

    VastaaPoista
  21. Kiitos paljon! Mietinkin onko toi yks NARSin Orgasm :)

    VastaaPoista
  22. Minkälaiset poskipunasävyt sopivat sinulle parhaiten?
    -Jaa-a, varmaan suht kaikki paitsi hyvinkin ruskeaan menevät punaiset.

    Kiinteä, voidemainen vai irtonainen poskipuna?
    - Kyllä se kiinteä on helpoin, mutta muistakin versioista tykkään. Reissuun on kivempi ottaa voidemainen kun ei tarvitse sivellintä mukaan.

    Paras shimmerinen poskipuna?
    - Semmoinen oikeasti shimmerinen ois varmaan MUSin Passion, toinen menossa =)

    Paras matta poskipuna?
    - Onkohan mulla mitään oikeasti mattaa? Laitetaan tähän Macin Blushbaby.

    Paras voidemainen puna?
    - Rimmelin Stay Blushed! Tuubeissa olevat poskipunat on erinomaisia, yksi sävy kohta loppuu.

    Paras marketti?
    - Essencellä on hyviä, noi liukuvärjätyt on ihania.

    Paras sele?
    - Ei taida olla kuin Cliniqueta ja Dioria ja sanotaan määrän perusteella Clinique.

    Kirkas poskipunasuosikki?
    - NYX Red ja MUS Mission, ne ovat PUNAISIA =)

    Suurin pettymys?
    - Ehkä joku Dior josta ei tullutkaan justiinsa sitä sävyä kuin odotin tai se ei näyttänyt niin ihanalta iholla.

    Kaunein pakkaus?
    - Ihan lähiaikoina ostamani Essencen Winter? Wonderful punassa on kaunis kuvio.

    HG-puna?
    - Macin Dainty.

    Mitä punia on toivelistallasi?
    - Joskus on saatava joku Nars.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3