perjantai 7. lokakuuta 2016

Lokakuun 2016 LivBox ( Syksyä piristämään )

Olen koko päivän pohtinut ja miettinyt miten tästä nätisti kirjoittaisi. Kävin aamulla hakemassa LivBoxin suurin odotuksin. Huomasin heti että boxini oli avattu.  Teippi oli vedetty siististi auki veitsellä. Olin että just! Sitten avasin laatikon ja luin lapusta että waauuuu tää sisältää kaikkea kivaa!!!! Lorealin uutuusnaamio ja Palmoliven ihana suihkugeeli. Lumenen miselli ja kaikkea! Jeee!! Avasin paperin ja olin että whhhaaattt, näytteitä, näytteitä, pelkkiä näytteitä? Mitä ihmettä?

LivBox Lokakuu

Luin netissä vellonutta keskustelua ja pakettikorttia. Ilmeisesti Vichyn tuote eli boxin tähtituote on jäänyt uupumaan. Onko mukaan sitten sujautettu hyvityksenä Vichyn näyte...joka ei paljoa lämmitä. Harmittaa LivBoxin puolesta koska paskamyrskyhän tästä nousee. Boxi on todella vaisu, jopa vähän nolo. Parin euron suihkugeeliä ei voi laittaa täysikokoisena vaan siitäkin sample. Ilmaiseksi saatavia sampleja :( meikkisivellin on ihan kiva mutta ei se nyt ilahduta. 

Katsotaan nyt kuitenkin sisältö. Se on kiva vaikka minikoot harmittavat. 

L´oreal Paris Pure Clay Purify Kasvonaamio
Puhdistava ja mattapinnan antava naamio joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä sekä eukalyptusta. Syväpuhdistaa ihoa sekä poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tämä olisi ollut kiva tuote täysikokoisena. 9,90 e / 50 ml. Näytekoko 7 ml.

Palmolive Smooth Delight Suihkusaippua
Suihkusaippua sisältää kosteusvoidetta ja 100%:sen luonnollista macadamiapähkinäöljyä sekä kookosuutetta. Todella ihanan tuoksuinen mutta ei sitten voinut parin euron suihkugeeliä edes laittaa täysikokoisena?? 1,75 e / 250 ml. Näytekoko 50 ml.

Tresemmé Heat Defence Styling Spray Lämpösuojasuihke
Suojaa hiukset jopa 230-asteisen lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta. Sopii föönin tai raudan alle. 2,50 e / 60 ml. Täysikokoinen tuote.

Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-puhdistusvesi
Tehokkaasti kosteuttava 3-in-1 puhdistusvesi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Tämä oli boxin kiinnostavin tuote ehdottomasti, kokeilen mielelläni! Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin luovuttajia, mineraaliöljyjä ja hajusteita. 9,90 e / 250 ml. Näytekoko 50 ml.

Moroccanoil Treatment Hoitoöljy
Moroccanoil öljyä voidaan käyttää hoitavana, muotoilevana ja viimeistelevänä hiustuotteena. Sisältää antioksidantti-rikasta arganöljyä ja kiiltoa lisääviä vitamiineja. Tästä tuotteesta se arganhuuma lähti, eikä ihme. Aivan ihanan tuoksuinen tuote, auttaa selvittämään takkuja ja lisää kiiltoa hiuksiin. Kuivien hiusten pelastaja! Mulla on tämä käytössä, tämä pullo menee jemmaan :) tämä on tullut aiemminkin boxissa, niissä aika ensimmäisissä. 49 e / 100 ml. Näytekoko 10 ml.

Lokakuun LivBox Lumene misellivesi L`oreal Clay Mask

Lisänä Iberon häivytyssivellin joka on ihan jeppis. Ja suolaa haavoihin, Vichyn näyte puhdistusgeelistä jonka olisin boxissa kelpuuttanut :((

Harmittaa että 16 eurolla saa valmiiksi avatun, pelkkiä ilmaisnäytteitä sisältävän boxin ja yhden täysikokoisen tuotteen = meikkisiveltimen. Ja ajatus että boxiin olisi kuulunut täysikokoinen kiva Vichyn tuote, se jäi nyt saamatta ja tilalla oli pelkkä ilmaisnäyte :( kortissahan lukee:

Lisäksi pääset testaamaan virkistävää Vichyn Pureté Thermale-puhdistusgeeliä ( ovh 15,50 e / 200 ml ) tai kaunistavaa Vichy Pureté Thermale puhdistusöljyä ( ovh 18,50 e / 125 ml.

Harmittaa enkä tästä haluaisi maksaa. Mainospuheet on kovat mutta boxi tätä. Kiitos kuitenkin että pitkän vänkäämisen jälkeen saan hyvityksenä uuden boxin. Inhottaa ajatella että kauneus- ja hygieniatuotteita sisältävä boxini on avattu ja rämmitty.

Oliko tämä ilahduttava kauneusboxi vai pettymysten boxi?

57 kommenttia:

  1. Vichy olisi niin pelastanut tän boxin. Toivottavasti se tulee seuraavaan. Eihän sitä tiedä, jos Vichyllä ollut toimitusongelmia ja Livboxit ovat vaan joutuneet lähtemään matkaan, mutta.... Mene ja tiedä, ontui ja pahasti ja anteeksipyyntökin on jo esitetty Livboxin puolelta. Säälittää ihanat tyypit Livboxilla, jotka joutuvat kestämään palautteen.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi jos Vichyn toimituksessa oli puutteita ja LB tiimi saa kohdata somemyrskyn. On vaan ikävää että näitä kömmähdyksiä on ollut aika usein...jotain kehitettävää?

      Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Jos se boxi oli avattu, onko joku ottanut siitä sen täyskokoisen tuotteen?
    Kyllä itse lasken avatun paketin vähintään vialliseksi tuotteeksi, josta on maksanut täyden hinnan.
    Laitahan palautetta, eihän se nyt noin voi mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, ei sitä ollut muillakaan. Laitoin palautetta, asia on sovittu ja saan uuden boxin. Asiakaspalvelu LivBoxilla on ollut aina hyvä ja kömmähdykset on korjattu. Niitä vaan ei saisi sattua näin usein :D

      Poista
    2. Oli kyllä surkea boxi, ei voi muuta sanoa! Olisivat tosiaan laittaneet edes tuo Palmoliven suihkugeelin täysikokoisena, kun hintaakin sillä on vain se pari euroa. Tuosta avatusta paketista... minulle tuli reilu vuosi sitten ensimmäinen koskaan tilaamani LivBox juurikin noin aukaistuna; nätisti veitsellä auki vedetty teippi. Otin siitä kuvan ja laitoin palautetta. Minulle vastattiin että tulli tekee pistokokeita ja juurikin se että teippi on siististi leikattu auki kertoo tullin käyneen laatikolla. En saanut hyvitystä, täytyi vain hyväksyä se, että joku tullin rähmäkäpälä on mahdollisesti penkonut boxiani. ;D

      Poista
    3. Ihmetyttää miksi tulli sitä avaisi, kai se nyt näkee jos monta tuhatta mustaa laatikkoa tulee. Mutta ihan sama, korvattava se on koska ei ole enää uutta vastaava. Enhän mä kaupastakaan halua avattua maitoa!

      Poista
    4. Jos tulli avaa laatikon, siitä on paketissa tullin kirjallinen ilmoitus. Ja usein laatikko vielä suljetaan uudellen teipillä, jossa lukee tulli. En jaksa uskoa tuon selityksen olevan totta.

      Poista
    5. Kiitos tiedosta. En usko että tulli tai posti avaisi LivBoxeja, kyllähän ne tietää mitä niissä on :)

      Poista
    6. No LivBoxin vastaus oli kuitenkin tuo että tulli on käynyt laatikolla, ja siinä viitattiin nimenomaan tuohon, että koska teippi on vedetty siististi veitsellä tms. auki, niin se on juurikin tullin tekosia. Terv. Anonyymi 7. lokakuuta 2016 klo 15.46

      Poista
    7. Ei ole kiva juttu :/ paketti ei ole enää sinetöity ja näin se pääse avautumaan ja sisältö tippumaan pois :((

      Poista
  3. Todellakin iso pettymys! Kiva kuulla, et sait uuden boxin. Itselle tuli viesti, että 30 pistettä tulee mutta ei se paljoa lämmitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla näkyi jo ne 30 pistettä. Eipä ne lohduta niitä jotka ei pisteitä kerää tai boxi ei tule säännöllisesti :/

      Poista
  4. Huoh... Mitä tästä voi sanoa... En ole ikinä tilannut LivBoxia ja tän perusteella en ainakaan tilaa sitä! :D

    Mä muuten haastoin sut tekemään yhden tagin. Löytyy tästä: http://smokyeyecandy.blogspot.fi/2016/10/sweater-weather-tag.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tosi kiva haaste, vastailen mielelläni <3

      Poista
  5. Tämä boxi oli todella pettymys. Sisältö oli melkoista tilaajien aliarviointia, samanlaisia näytepussukoita tulee naistenlehtien välissä. Ensi kuussa vielä boxi mulle tulee mutta jatkotilausta en tee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, samoja pussukoita saa lehtien välissä. En mä halua että kauneusboxini koostuu pelkästään niistä ja ilmaisnäyte tuotteista!

      Poista
  6. Tilasin boxin Karkkipäivän koodilla viime kuussa ja ajattelin antaa tulla vielä toisen boxin, mutta jos se on tämmöinen, niin en jatka tilausta. On mulla parempaa käyttöä 16e kuussa kuin saada niillä näytepusseja joita saan k&T lehdestä. Mun on vielä postissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieluummin ostaa jonkun hyvän tuotteen :) yleensä olen kyllä ollut boxiin tyytyväinen, paljon on tullut mielenkiintoista ja uutta kokeiltavaa. Harmi että nyt kävi näin pahasti :(

      Poista
  7. Tuo Lumenen 50 ml pullo on muuten ihan myyntituote, maksaa 5,90 € Sokoksella.

    Mie en tätä boxia tilannut, mutta sain kuitenkin ne 30 hyvityspistettä :D Sinänsä jees, sillä pistin marraskuun boxin viimeisillä pisteilläni tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok :) kiva että sait pisteet käyttöön, toivottavasti ensi boxi on kiva :D

      Poista
  8. Mua harmittaa että tilasin ensimmäiset (ja luultavasti viimeiset) boxit tänä vuonna, koska eikös aikasempina vuosina boxin sisältö ole ollut aika loistava, mitä muistan niitä muiden esitelleen? Kiitän vaan luojaani että olen jo parina kuukautena jättänyt tilaamatta, koska olis harmittanu vielä enemmän. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LivBoxit on yleensä ollut ihan hyviä. Taso on noussut vuosien mittaan kyllä. Mulla on kaikki boxit esitelty tuossa LivBox tunnisteen alla :) yleensä olen ollut tyytyväinen, nyt on sattunut nuita kämmejä mutta on tainnut LB tiimikin vaihtua :)

      Poista
  9. Tää oli niin paska boxi. Taitaa olla Livboxin loppu. En suosittele tilaamaan. Oikeesti melkein itkin ku avasin ton boxin :"D Ehkä vähä huvittavaa, mutta saakai sitä pettyä jos on itse maksanut.

    Kiva blogi sulla :) (päädyin instasta tänne)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mullakin tunne etten tiedä itkeä vai nauraako. Boxi oli paljon huonompi kuin aiemmin, 16 e hinta oli tästä liian kova. Tervetuloa seuraamaan jatkossakin :)

      Poista
    2. Joo. Oli myös aika heikko esitys kualkoivat vastailemaan porukalle. En koe että toi 30p on kunnon hyvitys. Ketuttaa todella paljon myös muiden puolesta. Ja niiden ketkä ton tilasi lahjaksi. Huh.

      Juu jään seurailemaan :)

      Poista
  10. Mua kiinnostaa onko ensi kuun boksi jotenkin spesiaali, mutta saa nähdä raaskinko käyttää ne 60 livbox-pistettä vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se olisi :D en muista mitä siihen on mainostettu...jotain uudelta yhteistyökumppanilta?

      Poista
  11. Melkoinen pettymyshän tämä oli, tuo L'Orealin naamiokin täysikokoisena olisi jo boxin pelastanut.. Vichystä itse olisin mieluummin öljyä testannut, joten siinä mielessä hyvä, että tuli vain näyte :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin toivonut sitä geeliä :/ Vichyltä on tullut vaan voiteita joista en kyllä ole tykännyt...Lorkun naamio olisi ollut jeppis isona kokona :)

      Poista
  12. Tämä boxi tuli itselleni vähän vahingossa, kun en muistanut laittaa tilausta ajoissa tauolle. Ei siis todellakaan olisi kannattanut. Heti kyllä hakiessani kokeilin että onpa kevyt boxi, mutta en olisi arvannut ettei se sisällä ainuttakaan täysikokoista tuotetta. Ei näytteistä voi maksaa tällaista hintaa, ei siis todellakaan. Ja ei ne 30 pistettä oikeastaan lämmitä lainkaan...

    Tosiaan tulee näitä kömmähdyksiä nyt vähän liian usein, jos ei tarhti parane niin kohta ei enää ole tilaajia. Mikä on sinänsä kyllä harmi, kun ei täällä Suomessa muutakaan kilpailevaa tuotetta ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jolie boxi on mutta itselle liian hintava. Muuten tilaisin sitä :)

      Poista
  13. Kaikista nolointa munkin mielestä just se, ettei edes Palmoliven halpaa suihkugeeliä voitu laittaa kokonaisena :D Mutta joo, pettymysten boksi! Onneksi en ole tilannut enää aikoihin. Idea on kiva, mutta jos toteutus on tätä, en rahojani tällaiseen laittaisi. Tuolla 16 eurollakin saa jotain, mikä oikeasti tulee käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sen 16 e voisi sijoittaa johonkin uutuustuotteeseen :) ja mulle tuo hinta on muutenkin maksimi, mitä ylläriboxista maksan.

      Poista
  14. Minullakin oli viime kuun boksista jo valmiiksi teippi viilletty auki. Ihme touhua. Tämän kuun pettymysboksi on postin seikkailujen ja viivästelyjen vuoksi vielä saamatta, vaikka arvioitu toimitusaika oli jo eilen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin joskus jumittaa pakettiautomaattiin tulevat paketit. Jospa saisit boxin äkkiä :) eihän se kiva ole jos paketti on valmiiksi avattu, ei multa ole ikinä availtu paketteja, paitsi ulkomailta tulevat...

      Poista
  15. No jo on kämänen! Oikein harmittaa niiden puolesta jotka tästä on maksanu ja tätä odottanu. En ole saanut aikaiseksi tilattua boksia, ja tämän jälkeen aion tilata Jolien ja ajatella että kerran (muutamassa kuussa) se vain kirpaisee. Onhan se kallis, mut oon ymmärtänyt että tuotteiden arvo on tähän mennessä ylittänyt maksetun hinnan ihan reilusti joka kerta. Lisäksi Jolien kosmetiikka vaikuttaa tosi laadukkaalta. Palmoliveä ja iberon pikkusudin voin ostaa marketistakin, jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jolien boxi on kyllä todella mielenkiintoinen! Mutta mulle se on liian kallis vaikka kyllä se arvonsa aina ylittää. On LivBoxikin ylittänyt, joskus reippaastikin. Joskus lähemmän, näiden arvoa en edes viitsi laskea kun ei täytä edes maksettua hintaa O_o tule kertomaan olitko Jolieen tyytyväinen :)

      Poista
  16. Tuo Tresemmekinhän on matkakokoinen. :/ Siitähän on olemassa se semmoinen isompi ehkä 250ml pullo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin että onko tämä muka täysikokoinen kun on kuitenkin minikoko. Lapun mukaan on ja sen mukaan kirjoitin. Pyh sanon siis, minikoko mikä minikoko :)

      Poista
  17. Oliks toi laatikko jotenkin tavallista isompi kun jostain luin semmoista? Mun boksi on tosiaan kadonnut jonnekin, joten en ole päässyt livenä näitä tavaroita hiplaamaan. Siinä mielessä kiinnostaa, että olin vähällä poimia kaupassa matkaan tuon pikkupullon Lumenea, olis kätevä reissussa ja haluaisin kokeilla sitä. Mulla on kuitenkin kaapit täynnä misellivesiä, niin isompaa en viitsisi ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli. Sitä paperisilppua oli monta senttiä ja tuntuu että sillä oli paikkailtu puutosta. Lumenen miselli on ihanan tuntuista, kiva kyllä päästä kokeilemaan ja mahtavaa että boxissa näinkin uutuustuote oli. Toivottavasti boxisi saapuu pian :)

      Poista
  18. Tuo Lumenen kasvovesi ei ole näytekoko, vaan matkakoko? Ainakin kaupoissa myydään myös tota 50 ml kokoa n.6€ hintaan... tuli vain mieleen jos se nyt yhtään tuossa koko hommassa enää lohduttaa.. harmi kyllä tuo boksi muuten :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, minä en ole tätä kaupoissa nähnyt kun en ole kierrellyt. Mahtavaa kun tästä on matkakoko olemassa :)

      Poista
  19. Lumenen miselliveden 50 ml näin kaupassa hintaan 5,30 euroa ennen kuin avasin boksin. On siis tuollaisenaankin myynnissä. Tämä tuote miellytti. Huomasin Lumenen uudistaneen myös ulkoasuaan!
    Tresemmén kohdalla luki tuo 60 ml kortissakin. Kaupasta löysin samankokoisena myytävän. Tarkastin;).
    Moroccanoilista ilahduin. En ole aikaisemmin kokeillut ja nyt pääsen testaamaan. Kiva, kun tämä hiusöljy on ollut vakkarituote syksyn bokseissa jo monena vuotena. :)
    Meikkisuti oli kiva yllätys.
    Sitten ikävämmät asiat. Se jokin jäi tosiaan puuttumaan, Vichy vai Lorkku, kun avasin boksin ihmettelin, kun tuotteet niin pieniä ja täysikokoisia ei lainkaan, ellei Lumenea, Tresemméä tai meikkisutia sellaiseksi lasketa. Seuraavana päivänä tuli pahoitteluviesti. Ei tosiaan tainnut mennä kaikki ihan putkeen. Harmittaa LB-tiimin puolesta, kun heinäkuussa oli myös kämmiä. Tämä boksi olisi ollut parempi, jos olisi ollut kunnon täysikokoinen tuote mukana. Muutoin kiva sisältö, muttei oikein rahoille vastinetta näillä usealla näytteellä. Tällaisia ajatuksia lokakuun boksista minulla.
    Mukavaa viikonloppua:).
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on uudistanut ulkoasuaan ja lanseerannut uusia tuotteita. Aivan mahtavaa! Sain kutsun sinne lanseeraukseen mutta en päässyt menemään :/ minusta nuo matkakoot on hämääviä kun ne on niin pieniä että menevät sampleista mutta kuitenkin myyntikokoja ovat...
      Totta, harmittaa kun se Vichy tai Lorkku jäi puuttumaan. Eihän se LB-tiimistä kiinni ole vaan toimittajasta mutta joku sen vihan saa aina niskaansa. Jos näitä kämmejä on koko ajan niin tottakai se asiakkaisiin vaikuttaa eikä 30 pistettä korvaa asiaa mitenkään, sillä on vaan tarkoitus saada tilaamaan boxia lisää saadakseen enemmän pisteitä. Jospa ensi boxit parempia! Moroccanoil on ihan mahtava tuote ja pienikin pullo riittää ikuisuuksia :) Mukavaa viikonloppua, minä lähden kohta Hipun kanssa kyläilemään :)

      Poista
  20. Pettymys oli osittain. Pliisu. Juurikin niin ilmaiskamaa, kuten vasta äskettäinkin oli. Ja taas livboxilta pyydellään anteeksi mokaa... tähänkö on menty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun Lorkku tai Vichy jäi puuttumaan. Kerrankin olisi Vichyltä ollut hyvä tuote eikä ainaista voidetta. Jospa tähän ei mennä enää jatkossa vaan opitaan virheistä :)

      Poista
  21. Tuotteet itsessään olivat kivoja ja kaikki pääsevät testaukseen hyvillä mielin. Suuri pettymys boksi kuitenkin oli, juurikin siksi että kaikki olivat pikkukokoja ja pussukoita. Olisivat nyt edes pari täysikokoista hammastahnaa laittaneet lohdutukseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet olivat kivoja ja hyvin mielenkiintoisia. Pienet koot olivat pettymys, mielellään olisi kokeillut isoja kokoja :)

      Poista
  22. On kyllä todella sääli et tämä kusi näin pahasti. Toivon todella että ens kuun boksi on parempi!

    VastaaPoista
  23. Oli kyllä aika pettymys kun itsekkin avasin boksin.Harmittaa vaikka saakin sen 30 pistettä hyvityksenä
    Ikävä että joku oli avannut sun boksin

    VastaaPoista
  24. Tämä oli kyllä tosiaan pettymysten pettymys. Sisältö olis ollut aivan loistava, jos tuo Lorkun naamio olisi ollut täysikokoisena ja se Vichyn tuote myös mukana, mutta tällaisenaan. Joo ei.. Mulla tuli nyt sen 30 pisteen hyvityksen myötä pisteet ilmaiseen boksiin täyteen ja saan siis seuraavan boksin ilmaiseksi, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kestotilaukseni oli nyt tässä. Olen tilannut Livboxia monen monta vuotta, aina kaikki boksit ei ole miellyttäneet, mutta niissä on silti periaatteessa sisältö ollut aina kunnossa näitä kahta tämän vuoden floppia lukuunottamatta. Varsinkin nyt tästä jälkimmäisestä tuli jotenkin sellainen olo, että kuinka tyhminä he asiakkaitaan pitävät, miksi edes laitetaan tuollaisia bokseja liikenteeseen :/

    Niimpä hei hei Livbox.. Mun mitta tuli täyteen. Sen sijaan tilasin nyt seuraavaksi 12kuukaudeksi LookFantasticin boksin, kun oli hyvässä tarjouksessa. Katsotaan saisiko siitä enemmän iloa - todennäköisesti ainakin enemmän tuntemattomampia tuotteita, joita on kiva päästä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä pisteitä ilmaisiin boxeihin. Täytyy katsoa jatkanko sitten tilausta. Muutamaa pettymystä lukuunottamatta olen kuitenkin ollut tyytyväinen.
      Kerro sitten mitä tykkäät LF boxista :) harmi että LivBoxin kanssa kävi näin, eihän tämä ollut hintansa arvoinen vaikka kiinnostavia tuotteita olikin. Jospa ensi boxi korvaa tämän!

      Poista
  25. Minäkin lopetin kestotilaukseni ja otin pisteillä marraskuun boksin ja sit tää homma oli tässä. Kaks kämmiä lyhyellä aikaa ja nyt varsinkin harmitti kun sisältö sinällään oli mielenkiintoinen, mutta että koko boksi oli täynnä näyte/matkakokoja ja ilmaisnäytteitä :( LF boksia voisin kokeilla minäkin. Sitä oon tilannu aiemminkin ja tykkäsin kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet oli kyllä tosi mielenkiintoisia ja harmittaa pienet koot. Mä en varmaan jaksa alkaa tilata LF boxia, Jolie kiinnostaisi mutta se on niin halvatun kallis :/ LivBox on just siinä kipurajalla.

      Poista

Kiitos kommentista <3