torstai 6. lokakuuta 2016

Sõsar turvenaamio ja huulirasva

Muistatteko kun kirjoittelin Sõsarista aiemmin tässäSõsar on virolaista luonnonkosmetiikkaa ja kuulu etenkin ihanista muta- ja turvenaamioistaan. Minä sain muutaman tuotteen lisää kokeiltavaksi ja nyt pääsen kertomaan lisää turvenaamiosta!
Olen tykännyt paljon Lumenen turvenaamiosta. Mutta en ole ikinä kokeillut minkään muun merkin turvenaamiota joten kiva kokeilla Sõsarilta luonnonkosmetiikan versiota. Turve on aina ollut hyvä raaka-aine rasvoittuvalle seka-iholleni, pidän myös mutanaamioiden tunnusta iholla.

Sosar turvenaamio

Sõsar Sacred Forest Turvenaamio tasapainottaa ihon talineritystä. Naamio auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi se poistaa tehokkaasti ihosta epäpuhtaudet, jättäen ihon pehmeäksi ja heleäksi. Itse en ole tiennyt mutta turvetta voidaan käyttää kasvojen lisäksi päänahalla ja vartalolla.

Syvältä metsäjärvien alta tuleva turve on mineraalipitoisen veden rikastuttamaan ja sen sanotaan tekevän ihmeitä iholle. Turpeen ominaisuuksia on perusteellisesti tutkittu ja todettu että se antaa merkittäviä tuloksia.

Sosar turvenaamio Hyvinvoinnin tavaratalo

Turpeen kosmeettiset ominaisuudet:

- Vilkastaa verenkiertoa

- Rikastuttaa ihoa hapella ja ravintoaineilla
- Syväpuhdistaa ihon, poistaa haitalliset aineet ja pehmentää ihon
- Imee ylimääräisen rasvaisuuden iholta
- Tasoittaa ihonväriä
- Hidastaa ihon ikääntymistä
- Jättää ihon silkkisen pehmeäksi

Kuten Lumenen turvenaamio, tämäkin toimi minulla samalla tavalla. Sõsarin naamio oli asteen aidompi ja paksumpi, hoitavampi. Pidin tästä enemmän kuin Sõsarin mutanaamiosta, jotenkin turve on mulle se juttu. Se sopii niin hyvin rasvoittuvalla sekaiholle. Nostaa hyvin epäpuhtauksia pintaan ja finnejä puskee seuraavana päivänä naamion käytöstä. 


Mutta iho on puhdas, ihohuokoset pienemmät ja mustapäät poissa. Käyttömukavuudeltaan huippua ja kannattaa muuten kastella tätä iholla niin ei tuppaa kuivumaan. On muuten hankala jynssätä pois. Iho punoitti hieman naamion jälkeen mutta käyttöohjeiden mukaan se on normaalia. Punoitus häipyikin äkkiä pois. 


Sosar turvenaamio Hyvinvoinnin Tavaratalo

Minulle tuli myös testiin huulirasva ihanassa purkissa.

Sõsar Mint Honey Lip Balm tuoksuu raikkaalta piparmintulta ja viilentää kivasti huulilla. Piparmintun tuoksu avaa myös tukkoisen nenän. Hampunsiemenöljyä ja mehiläisvahaa sisältävää huulivoidetta voidaan käyttää myös lievittämään pieniä hyönteisten puremia, haavoja, naarmuja ja palovammoja. 

Tämä pieni purkki on kaunis ja ilahduin kierrekorkista. Pitkillä kynsillä on ihan kamalaa käyttää tiukasti kiinni olevia metallipurnukoita! Sõsarilla on neljä erilaista Honey huulirasvaa sekä hunajasaippua. Nämä pikku purkit olisivat kivoja joululahjoja, huomaa että katselen nyt kaikkea sillä silmällä ;)

Sosar Mint Honey Lip Balm

Sosar Mint Honey Lip Balm

Oliko siellä turvenaamion ystäviä? Joko olet Sõsariin tutustunut?Sõsar tuotteita voit ostaa Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Tässä lista kaikista jälleenmyyjistä.

Postaus sisältää mainoslinkin.

12 kommenttia:

 1. Böö mikä naamiokuva 😂
  Lumenen turvenaamio on ollut ainoa kokemukseni. Ja siitäkin on vuosia aikaa. Oon hurahtanut aha kuorintoihin. Kun ne on niin nopeita ja tehokkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha kuorinnasta on tulossa juttua ;) ne ovat kyllä nopeita ja tulokset näkyvät heti.

   Poista
 2. Ko.sarjan tuotteita olisi kyllä mielenkiintoista joskus testata :)

  VastaaPoista
 3. Turvenaamio kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, en ole ennen käyttänyt. :)

  VastaaPoista
 4. Naamio kuulostaa juuri siltä mitä minun ihoni kaipaa. Vaikka ilmat kylmenee ja iho kuivuu, niin silti kasvoni kaipaavat apua ylimääräiseen rasvoittumiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä käytän näitä talvellakin, iholle tekee vaan hyvää imeä ylimääräiset liat pois :)

   Poista
 5. Pakkaukset on tosi kauniit <3 Merkki on toistaiseksi vieras mutta erittäin kiinnostava. Niin vähän aikaa, niin paljon ihanaa kosmetiikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Paljon olisi kaikkea ihanaa kokeiltavaa :) eikä näitä voi jemmata kun päiväykset menee ;)

   Poista
 6. En oo milloinkaan koklannut turvenaamioita, ehkä kurkkaankin viikonloppuna Lumenen tarjontaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3