perjantai 14. lokakuuta 2016

Uusia suosikkeja päivän meikissä

Pitkästä aikaa meikkikuvia :) meikkikuvien ottaminen on aika haasteellista koska meikkaan neljältä aamulla; meikki ei ole kuvauskelpoinen päivällä. Viikonloput on lähinnä meikkikuvien aikaa, jos taas jaksaa meikata. Jos on jonnekin meno tai jotain pihahommia niin meikkikuvat jää silloinkin.

Yves Rocher Vertige Longueur Urban Decay Smoky

Mutta tänään jaksoin meikata pidemmän kaavan mukaan koska halusin vilauttaa muutamaa uutta suosikkia! Ensinnäkin, ihan mahtavaa että Kuopioon avattiin TAAS Kicks!! Jeee! Se löytyy siis Matkuksesta, joko olet käynyt ostoksilla? Sieltä löytyy uutena merkkinä Smashboxia jolta ostin tämän silmämeikinpohjustajan. Olen käyttänyt aiemmin putkilomallin pohjustajaa, se on toiminut ongelmitta. Nyt otin kokeiluun tuubissa olevan 24 Hour Photo Finish Smooth Primerin. Tämä maksoi vähän yli 20 e. Pitää meikin paikoillaan 16 tuntia aivan ongelmitta. Ei ole pettänyt kertaakaan. Tämä on luomella läpinäkyvää ja antaa hyvän tarttumapinnan kaksoispohjustukseen tai luomiväriin. Mahtavaa ettei silmämeikinpohjustajaa tarvitse enää tilata mistään vaan saa ihan "kaupasta".

Yves Rocher Vertige Longueur Urban Decay Smoky

Toinen kiva tuote on Viva La Divan mattahuuliväri Velvet Matte Liptint sävyssä Raspberry. Ihana viininpunainen, todella pysyvä mattaväri. Otin tästä perjantaina swatchin Instagramiin ja vielä sunnuntaina kädessä oli jälki swatchista O_O tämä ei lähde huulilta kulumallakaan, mun pitää laittaa välillä huulirasvaa että saan tämän pois sen avulla!! Ja tää ei maksanut kuin noin 10 euroa. Näitä on kuutta eri sävyä muistaakseni :)

Viva La Diva Velvet Matte Liptint Raspberry

Meikin tein Urban Decayn Smoky paletilla. Häivytin meikkiä Iberon häivytyssiveltimellä joka tuli LivBoxissa. Hyväntuntuinen sivellin. Smokystä käytin sävyjä Dirtysweet, Smolder, Whiskey ja Thirteen. Rajaus Yves Rocherin musta eyeliner, ripsissä Yves Rocher Vertige Longueur ja kulmissa juuri laitettu musta kestoväri.

Urban Decay Smoky palette

PA090010.ORF

Oletko sinä huumaantunut mattahuulista tänä syksynä?


24 kommenttia:

  1. En ole keksinyt vielä että minkä mattapunan ostaisin. Valikoimaa on liikaa. Nyx kiinnostaisi eniten. Mutta elevenissä sitä ei ollut kun tein tilauksen. Sellainen mattaava huulipunan päälle laitettava aine olis kätsy. Olikohan se smashboxin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan Smashboxilla...nyt en ole ihan varma! NYXin mattajuttuja en ole kokeillut mutta monissa blogeissa niistä on erilaisia arvioita :)

      Poista
  2. Upea meikki, tykkään niin noista väreistä! 😍

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sulle tunnustus :) <3 laitathan hyvän kiertoon omassasi <3

    VastaaPoista
  4. Jos huuleni eivät olisi näin rutikuivat niin olisin ehdottomasti noista hullaantunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan aina ensin huulirasvaa, annan imeytyä ja sitten mattaa huuliin :D

      Poista
  5. Kaunis meikki ja todellakin olen huumaantunut mattahuulista, ne näyttää just syksyllä tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis meikki. :) Saanko udella millä / miten otat lähikuvat silmistäsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on sellaisia eBayn lähilinssejä, niillä otan meikki- ja kynsikuvat :)

      Poista
  7. Mä tykkään siitä miltä mattahuulet näyttää, mutta inhoan sitä kuivaa tunnetta. Olen silti nyt pari kertaa käytellyt mattavärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä liian kuivaa tunnetta ei tule kun mattaväriä laittaa kevyellä kädellä. Ne Maybellinen mattahuulivärit on muuten kokonaan sellaisia että niissä ei sitä kuivaa tunnetta ole ;)

      Poista
  8. Juuri äsken kaupassa katselin noita Viva La Divan huulivärejä, mutta unohdin sen sävyn nimen! Oliko tuossa rasperryssä nimen lisäksi joku numero? Mietin et katselinko samaa sävyä, oli vaan niin vaikea arvioida sävyä kädellä :/

    VastaaPoista
  9. Kaunis meikki! Kyllä, mattahuulipunat ovat ihania just nyt! 😊

    VastaaPoista
  10. Mä tykkään niistä NYXin mattapötkylöistä koska ne on samettisen pehmeitä, eivät kuivata huulia ja tuoksuvat miellyttäville. Toki ne eivät kestä yhtä hyvin kuin tujummat mattapunat mutta arkimeikissä ne on mun mieleeni kovin. Pitääkin käydä Kicksissä joku päivä katsastamassa nämä. Silmämeikki on älyttömän kaunis ja värit mieleiset ja tosi taidokkaasti tehty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sole <3 mun pitää ehkä katsastaa nuo NYXin mattapunat jos ne on sellaisia arkipunia :)

      Poista
  11. Ihana meikki! Olis sittenkin pitäny ottaa toi Vivan puna, jäin miettimään ja totesin mulla olevan enemmän kuin tarpeeksi. Niin kuin se estäisi ostamista =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei se ole estänyt ennenkään ostamasta!! Minuakaan :D

      Poista

Kiitos kommentista <3