sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Madara AHA hedelmähappokuorinta

Yksi tuote jota olen halunnut kokeilla jo pitkään, on Madaran AHA Peel Mask. Joku aika sitten valittelin epäpuhdasta ja ikävän näköistä ihoani. Nyt olen saanut sitä kuntoon käyttämällä hieman tujumpaa kasvovettä ja luonnonkosmetiikan öljyä tai seerumia joka ikinen ilta. Kerroin myös lopettaneeni kosmetologilla käynnit ja tykkääväni tehdä hoitoja kotona.

Ajattelin hedelmähappo kuorinnan sopivan minulle koska ihoni on helposti rasvoittuva ja tukkeutuva. Hedelmähappotuotteet ovatkin oiva apu avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja syväpuhdistamaan ihoa tehokkaasti. Ikääntyvällä ja väsyneellä ihoa hedelmähapot kirkastavat, häivyttävät juonteita ja poistavat kuollutta ihosolukkoa. Kun kuolleiden ihosolujen kerros on poistunut, myös kosmetiikka imeytyy ihoon paremmin ja tehokkaammin.

Madara AHA Peel Mask Hyvinvoinnin tavaratalo

Madaran kuorinnan AHA-happona on maitohappo. Yhdistettynä Kvittenin hedelmähappoihin, C-vitamiiniin sekä ihoa rauhoittavaan mustaseljankaan, tämä kuorintaa tekee ihollesi ihmeitä. Kuorinta ei sisällä kuorivia rakeita vaan se on koostumukseltaan geelimäistä. Se  levittyy iholle hyvin eikä sotke. Olen pitänyt naamiota kymmenisen minuuttia. Se kipristelee iholla hieman muttei polta. Ihoni ei ole alkanut punoittaa naamion käytön jälkeen. Kuiva se on, seerumi humahtaa ihon hetkessä ja huutaa perään rasvaa. Käytän naamiota iltaisin ja aamulla ihoni on normaalia kuivempi.

Mutta on se myös normaalia kirkkaampi! Naamion käytön aloitettuani ja säännöllisesti käytettyäni; ihoni on silminnähden kirkkaampi, tasaisemman värinen ja ihohuokoset eivät niin erotu. Nenässä ei ole niin kamalasti mustapäitä, iho on kimmoisampi ja raikkaamman näköinen. Kaikki tämä pienellä vaivalla.

Madara AHA Hedelmähappokuorinta Hyvinvoinnin tavaratalo

Ihmeitä tekevä tuote. Mahtava juttu että tämä kuorinta toimi omalla kohdalla näin hyvin. Säännöllisellä käytöllä se tekee iholle hyvää. Plussaa siitä ettei tätä ole sotkuisa käyttää ja tämän kanssa ei mene kuin se kymmenisen minuuttia. Tätä ei suositella herkälle iholle, voi olla liian tujua.

P9180002.ORF

Oletko kokeillut Madaran hedelmähappokuorintaa?

AHA Peel Maskia saat ostettua Hyvinvoinnin Tavaratalosta.


Postaus sisältää mainoslinkin, tuote saatu blogin kautta.

14 kommenttia:

 1. Hauskaa..juuri istun tässä kyseinen naamio naamalla😁
  Hauskaa sunnuntaita!
  T:Tiina

  VastaaPoista
 2. Mun suosikkinaamio! Annan vaikuttaa 5-10 min ja sen jälkeen iho on kuin uusi - heleämpi, tasaisempi ja kirkkaampi. Tämä on sellainen tuote että vaikutuksen näkee heti! Pitääpä muistaa ostaa lisää 😊

  VastaaPoista
 3. Tää on hyvä 😊 madara loppui mutta ostin supermoodin. On kuulemma vieläkin tehokkaampi. Vielä en ole ehtinyt kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Olen kokeillut pienen tuubin verran ja tykkäsin kyllä. :)

  VastaaPoista
 5. Kokeiltu on ja jossain vaiheessa pitää saada uusi tuubi käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan itsekään tulisi enää toimeen ilman tätä ;)

   Poista
 6. Tämä on hyvä naamio ja toimii ihan parin minuutinkin vaikutuksella :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Suosittelen :) minuakin kiinnosti tosi pitkään kunnes sitten pääsin kokeilemaan :)

   Poista

Kiitos kommentista <3