sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Smooshy Nails / Leimasinmarmorointi

Vihdoinkin sain kokeiltua uutta tekniikkaa eli leimasinmarmorointia. Tavallaan tämä on tuttua kelmutus-tekniikkaa tai ainakin samalla tavalla saa samanlaisen lopputuloksen. Tulipa nyt kokeiltua eikä mentyä aina tutun kaavan mukaan :)

Smooshy Nails leimasinmarmorointi

Smooshy Nails leimasinmarmorointi

Lakkasin kynnet ensin valkealla lakalla. Sitten käytin kolmea lakkaa; mustaa Faby It´s The Great Magician-lakkaa, China Glazen turkoosia Custom Kicksiä ja kultaista Midnight Kissiä. Nämä värivalinnat eivät menneet ihan nappiin, kuvittelin niiden näyttävän kynsillä vähän erilaisilta. Mutta tämä on ensimmäinen leimasinmarmorointini!

Smooshy Nails leimasinmarmorointi

Glisten & Glow CTRL - ALT - DEL lateksisuoja CesarsShop

Faby kynsilakat Kauneutta.com

Suojasin kynnet Glisten & Glown lateksilla. Sitten vain tiputin lakkapisaroita pienelle suorakulmaiselle leimasimelle ja tuputin kynnelle. On ehkä omasta tyylistä kiinni laittaako isoja pisaroita vai pieniä. Paineleeko, leimaako vai tuputtaako. Kannattaa vaan kokeilla! Päällyslakkana ennen leimoja Essien Over The Moon-stone. Se on hennon shimmerinen lakka, tuo jotenkin kivasti lisää shimmeriä lakkoihin. Shimmer on juuri sellaista hentoa, mitä edes hädintuskin kynnellä erottaa.

CesarsShop Kauneutta.com

Kynsien kuivuttua laitoin niihin leimat. Totta puhuen en pitänyt lopputuloksesta, kynnet näyttivät liian sotkuisilta. Siksi vaihtoehtona oli joko aloittaa alusta ja kokeilla pelastaako leimaus kynnet. Valitsin uuden MoYou Arabesque 07 laattani. Leimat kyllä pelastivat kynnet, näistä tuli ihan Tintti mieleen :) Tykkäsin lopputuloksesta, on taas sellaiset kynnet joista haluaa muutaman päivän nauttia :)

MoYou Arabesque 07

MoYou London Born Pretty Store CesarsShop Kauneutta.com

Glisten & Glow CTRL - ALT- DEL / CesarsShop, saatu
Essie Over The Moon-stone / CesarsShop, saatu
Marshmallow Jelly Stamper / Born Pretty Store, saatu
China Glaze Midnight Kiss
China Glaze Custom Kicks
Faby Is The Great Magician / Kauneutta.com, saatu
MoYou London Black Knight / CesarsShop
MoYou Arabesque 07

Oletko kokeillut leimasinmarmorointia? Onko sulla joku oma kikka siihen?

Tuli muuten mieleen että käykää I Love Me messuilla Willkemin osastolla 6d109. Fabyn lakoista on varmasti mahtavia tarjouksia! Tarjolla on mm.Naturel geelilakkausta, Faby kynsienhoitoa sekä Bellápierren ja Kubiss Londonin kosmetiikkaa. Paikan päällä on kynsialan ammattilainen Heli joka mielellään auttaa ja opastaa :) käykää ihmeessä tutustumassa, harmittaa hirveästi etten itse pääse sinne!


22 kommenttia:

 1. Mun mielestä nuo värivalinnat on just kivat :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö hauska idea. Tätä pitää kokeilla! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on senkin takia hauska tekniikka koska oikeastaan ei voi mennä pieleen. Lisäksi tämä on helppo toteuttaa, oli sitten minkä tasoinen koristelija hyvänsä :)

   Poista
 3. Näyttääpä jännältä tuo tekniikka! Mä edelleen pysyttelen yksivärisissä lakkauksissa, mutta ihastelen aina näitä sun upeita lakkauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :) yksiväristä voi aina piristää vaikkapa värikkäällä aksenttikynnellä ;)

   Poista
 4. Hienot! Niin monta väriä - ja niin tasapainoinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 5. Oikein hienot kynnet! Tein itsekin leimasinmarmoroinnit tänään. Nämä sun näyttää oikein kivalta tuolla leimauksen alla! =)

  VastaaPoista
 6. Nää näyttää upeilta! Leimasinmarmoroinnit ovat hienot ilman leimaustakin, tykkään kovasti noiden värien yhdistelmästä. Mutta hyvä idea heittää vielä leimat päälle, koska leimaushan kruunaa aina kaikki lakkaukset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinä olet kyllä ihan mestari tässä tekniikassa :)

   Poista
 7. Onpa hienot! Tosi Tinttimäiset kyllä :D Mutta oikein mainion marmoroinnin sait aikaan heti ekalla kokeilulla ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3