maanantai 10. lokakuuta 2016

Syysuutuuksia Yves Rocherilta

Sain ihanan paketin Yves Rocherin kosmetiikkaa; uutuuksia tälle syksylle sekä jotain vanhaa ja tuttua. Olenkin monesti kertonut miten olen syttynyt uudestaan Yves Rocherille. Varhaisimmat muistot on ne samat kuin muillakin, mainoskirje tuli äidille ja kun olin teini, sain tilata Yvesiltä ensimmäiset kosmetiikkani. Vielä parikymppiseksi asti tilasin YR:ltä mutta sitten tuli useiden vuosien katkos. Taisin löytää Yvesin uudestaan blogien kautta, saatoin innostua jostain tuotteesta tai sitten sain itse tuotteita testiin, joista innostuneena läksin taas tilaamaan tuotteita itselle. Jotenkin näin :) iloinen kuitenkin olen että YR:n kanssa taas kohdattiin koska Yvesillä on varsinaisia helmiä tuotteissaan!

Olen monesti kehunut niitä rajauskyniä, ihonhoitotuotteita löytyy useampiakin ja kynsilakoista on löytynyt kivoja sävyjä. Pidän Yvesin kasvimaisista ihonhoitotuotteista, onhan joukossa myös luonnonkosmetiikkaa. Yvesin tuotteet eivät ole kemikaali- ja silikonipommeja, valikoimassa on hyvin laajasti kaikille jotain.

Yves Rocher vartalonkuorinta

Esittelen ensin paketin ajankohtaiset syystuotteet. Testaan myös samalla muita uutuuksia mm. mascaraa joista kerron sitten myöhemmin :) syksyn uutuuksissa on kaksi erilaista vartalonkuorintaa. Sokerikuorinta Mandariini -sitruuna-setri tuoksuu aivan taivaalliselta! Tätä kuorintaa voisin suositella kuivalle iholle. Kuorinta on kuin voita ja se kosteuttaa todella hyvin. Kuorinta sisältääkin karitevoita ja kuorivaa sokeria, jota saadaan luonnonmukaisesti viljellystä sokeriruo´osta. Sisältää yli 98% ainesosia joiden alkuperä on luonnosta, purkki on kierrätettävää muovia. Hinta 11,90 e / 150 ml.

Jos tuoksusta tykkää, samaa sarjaa löytyy myös Kuorivana saippuana. Luonnollisesti kuoriva vaikutus on peräisin sitruunan ja kookospähkinän kuoresta. Saippua sisältää yli 97% luonnollisia ainesosia. Tämä vaahtoaa kivasti iholla joten on hyvä kaveri vaikka karvanpoistossa. Itse pidin enemmän tästä koska ihoni ei ole niin kuiva. Hinta 6,90 e / 200 g.

Yves Rocher kuorinta

Minulle lähetettiin kaksi kynsilakkaa joissa meni kyllä värit niin nappiin kuin vaan voi. Pidän murretuista ja likaisista väreistä ja nämä kaksi kaunotarta sopivatkin täydellisesti syksyyn. En tiedä ovatko nämä jollekin vähän outoja värejä mutta minusta niin kauniita! Vitsit nuo syyslakat ovat muutenkin ihania, tekisi mieli tilata upean vihreä Vert Pin ja khakinvihreä Kaki Forét. 

La Gacilly on haalea oliivinvihreä ja Rouge Érable ihana terracotta. Mä näin heti miten nämä kaksi väriä sopivat hyvin yhteen ja koska en halunnutkaan päättää kummalla lakkaan, lakkasin molemmilla! Peukussa ja nimettömässä Rouge Èrable, muissa kynsissä La Gacilly. Molemmissa on paksu ja pigmenttinen koostumus, 1-2 kerrosta riittää hyvin. Suti on melko leveä ja lakkaa tulee herkästi paljon mutta mulla on aika kapeat kynnet. Kynsilakat 5,90 e / 5 ml. 

Yves Rocher kynsilakka

Color Club Save the Date Long Live The Queen Double Stamping Nails

Tein kynsiin tuplaleimaukset Pueenin laatasta 72. Leimauslakkoina mustan lisänä Color Clubit Save The Date ( terracotan päällä ) ja Long Live The Queen ( oliivin päällä ). 

Yves Rocher kynsilakka

Yves Rocher La Gacilly Rouge Erable

Mitä ajatuksia teillä on Yves Rocherista? Mielikuvia nuoruudesta vai oletko tutustunut sarjaan vasta myöhemmin?


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Miten ihanat nuo lakkasävyt! <3 Ei mitään perinteisiä syksyn sävyjä, vaan vähän erilaista sävymaailmaa :) Mullekin YR muistuttaa tosi paljon nuoruudesta. Silloin tuli tilattua kuukausittain aina jotain ja liikkeessäkin kävin aina tuoksuttelemassa ja hypistelemässä kaikkea uutta. Nyt en ole vuosiin mitään YR:ltä tilannut. Viimeksi kai joskus 10 vuotta sitten... Lakkoja olen kyllä tässä välissä käyttänyt ja niihin ollut tosi tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa tykännyt uudistuneista lakoista. Hyviä värejä, trendikkäitä ja hyvin levittyviä :)

      Poista
  2. Tuo vartalonkuorintavoide kuullostaa superherkulliselta! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi mehevat lakat ja kivasti sopivat yhteen. Tuo vartalokuorinta ois varmaan mulle kiva. :)

    VastaaPoista
  4. Mä kans muistan lapsuudesta kun äiti tilas tuolta kaikkee, erityisesti muistan pahan hajuiset hajuvedet :D Nyt olen itsekin tilaillut sieltä kaikea, erityisesti tykkään noista lakoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD muistan itsekin sen hyvin raskaan hajuveden mummun yöpöydältä :D se oli varmasti vuosikausia vanhakin, pilaantunut? Mulla on YR:n vanilja edp ja sitä voi ihan käyttää, noissa hajuvesissä on onneksi monta eri linjaa.

      Poista
  5. Mulla on vähän uupeloa vartalokuorinnoissa ja kaipaisin just jotain rouheisempaa. Nyt täytyy käydä kurkkimassa, oisko mulla joku hyvä alekoodi sähköpostissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YR kyllä muistaa alekoodeilla, kohta tulee varmasti se Halloween kampanjakin jossa saa ekan tuotteen ilmaiseksi :)

      Poista
  6. Mie tein vasta tilauksen, kun huomasin joulutuotteet siellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai joulutuotteet on jo..uskaltaakohan mennä katsomaan :D

      Poista
  7. Ihanat lakkasävyt!
    Nyt kun YR-shoppailu on mennyt taas postimyyntihommaksi, ei tule enää ostettua. Tykkään merkin suihkugeeleistä mutta jos ei voi haistella, ei huvita ostellakaan 😕 Paitsi että YR-silmänrajauskyniä tilaan kyllä lisää sit kun nämä mun loppuu! Ne on tosi hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kynät on niin huippuja!! Minusta postimyyntishoppailu on hauskaa, joskus tietty voi tulla erheitä, väri ei vastaa ihan nettikuvaa mutta aika hyvin on onnistunut :) kyllä siinä liikkeessä tuli silloin tällöin käytyä, ikävä että lähti pois :/

      Poista

Kiitos kommentista <3