perjantai 21. lokakuuta 2016

Street Chic

Toinen tämän syksyn Treat Collection lakoistani on Street Chic. Valitsin tämän värin koska...no...tykkään armyvihreistä ja tämä on ihan täydellinen syksyväri!

Treat Collection Street Chic

Tälläkään kertaa en löytänyt lakasta mitään moitittavaa. Hyvä levittyvyys, täydellinen peittävyys kahdella kerroksella. Treatin lakat ehkä maksavat vähän enemmän, mutta hinnalla saat enemmän luomulaatuisia raaka-aineita laadukkaan lakan muodossa. 

Treatin lakoissa EI OLE formaldehydiä, formaldehydi resiiniä, dibutyyliftalaattiatolueenia eikä kamferia. Nämä mm. syöpää ja riippuvuutta aiheuttavat ainesosat on korvattu lempeämmillä raaka-aineilla. Treatin lakoissa liuottimena on isopropyyli ja etyyliasetaatti. N-butyyliasetaatti tuo kiiltävän ja juoksevan koostumuksen. Jos haluat lueskella näistä enemmän, tietoa löytyy Treat Collectionin suomenkielisiltä sivuilta

PA070003.ORF

Täysin luonnollista kynsilakkaa ei voida valmistaa jos halutaan laatua. Treatin lakoissa on kiinnitetty huomiota siihen, että on käytetty yhdisteitä jotka kunnioittavat turvallisuutta ja terveyttä. 

Treat Collection on ensimmäinen suomessa myyty 5-free kynsilakkamerkki. Näitä lakkoja voit käyttää huoletta lasten lähettyvillä tai raskaana ollessasi. Treatilla on oma alus- ja päällyslakka sekä soijapohjainen kynsilakanpoistoaine. Jos siis haluat tehdä luonnollisemman valinnan alusta loppuun niin se onnistuu Treatin lakoilla. 

Treat Collection Street Chic Biodelly

Oli tosi hankala päättää mitään koristeluja joten annoin olla. Lakka on niin kivan värinen, sopii syksyisiin vaatteisiin ja tunnelmaan. Street Chic on kyllä tyylikäs ja ajaton väri, sopii hyvin pieneen mutta toivottavasti enemmän laajenevaan Treat Collection kokoelmaani ;)

Treat Collection kynsilakka

Treat Collectionin lakkoja voit ostaa BiodellystäTästä linkistä löydät kaikki suomen jälleenmyyjät.


Lakka saatu blogin kautta, postaus sisältää mainoslinkin.

16 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään just tuollaisesta vihreän sävystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina tykännyt näistä armyvihreistä, niin parhaita!

   Poista
 2. Armyvihreät on aivan ihania!! Mutta aika vaikeita koristella. Mä keksisin koristeeksi oikeastaan vain kultaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli kulta mieleen mutta...jouluvaara-yhdistelmä :DD

   Poista
 3. Tällä hetkellä itseänikin viehättää tummanvihreät lakat. Street Chic näyttää hyvältä ilman koristeluja. Näitä Treat Collectionin lakkoja olisi kiva joskus kokeilla, ja jossain vaiheessa vaikka kokonaan siirtyä käyttämään tällaisia vähemmän haitallisia aineita sisältäviä lakkoja.
  Oletko huomannut, valitsetko uusista lakoista helpommin itsellesi turvalliset sävyt? Tämä teksti sai ainakin itseni pohtimaan sitä omalla kohdallani. Totesin, että helpoiten valitsen itselleni turvallisen/lempisävyn, jos jotain uutta lakkamerkkiä olen kokeilemassa.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen haaveillut siitä että olisi pieni, sievä kokoelma turvallisempia lakkoja. En oikeastaan ostakaan halpismerkkien lakkoja vaan panostan mieluummin laatuun. Siksi yritän nykyään ostaa hyvin harkitusti koska itsellä olen huomannut että silloin ei tule niitä hutiostoja :)
   Kyllä, olen huomannut saman :D niitä tuttuja, turvallisia värejä on helpompi lähestyä. Jos ostaa oudon värin josta ei tykkää, saattaa koko merkistä jäädä epämiellyttävä kuva. Kuten nämä Treatin lakat, olen valinnut kokeiltavaksi sellaisia sävyjä joista tykkään ja joilla lakkaisi useammankin kerran. Punainen lakka oli ensimmäinen Treatini, punaiset on yleensä loistavia tai luokattoman huonoja. Treatin punainen oli tosi hyvä joten merkistä tuli heti hyvä ensivaikutelma. Neljää eri Treatin lakkaa olen käyttänyt eikä yhdessäkään ole ollut vikaa :)

   Poista
 4. Kyllä on muuten kaunis lakka! En mäkään olisi osannut tätä koristella kun on niin ihana sellaisenaan <3

  VastaaPoista
 5. Onpas tosi kivan värinen vihreä! Ei tällaista ihanuutta kannata koristeilla peittää :):

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3