sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Yves Rocher Vertige Longueur mascara

Yves Rocherin syyspaketissa paljastui uutuus ripsiväri Vertige Longueur. Olen tykännyt Yvesin mascaroista, parhaat ovat olleet Sexy Pulp ja Volume Vertige. Otin tämän uutuuden avosylin vastaan ja heti käyttöön. Upea hopeinen hylsy on kaunis ja ylellinen 17 euron ripsiväriksi.

Yves Rocher Vertige Longueur mascara

Avasin ripsivärin ja odotin jotain ihanaa kumiharjaa. Olin pudottaa silmät päästäni kun vastaa pelmahti ohut, kapoisa harja! Olin että whaaaat, tässäkö tämä oli :DD ei tämä voi toimia, antaako tämä yhtään väriä??

Yves Rocher Vertige Longueur mascara

Vertige Longueurin lupaus on pidentää ripsiä näyttävästi- ja vielä näyttävämmin! Elemihartsia sisältävä ripsiväri pidentää ja taivuttaa ripsiä. Se antaa ripsille ryhdikkyyttä tehden niistä upean pitkät ja siistit. Ajattelin että kokeillaan nyt, ainakaan näin pieni harja ei sotke laitettaessa luomivärejä luomelta, sitä inhoan itse liian suurien mascarapäiden kanssa :)

Todella kapea ja siro mascaraharja antaa maksimivaikutuksen, sillä se tavoittaa myös kaikkein lyhemmät ripset. Sen kyllä huomasi, tuntui että löysin uusia ripsiä silmistäni :D massaa tulee sopivasti, se tosin on aika kosteaa. Ripsiväri ei kuitenkaan sottaa siron harjan ansiosta. Mielenkiintoinen poikkeus ripsivärieni joukkoon, itse en uskaltaisi ostaa näin pieniharjaista ripsiväriä.

Urban Decay Smoky

^Meikissä Urban Decay Smoky & Yves Rocher Vertige Longueur mascara

Olen käyttänyt Vertige Longueur mascaraa nyt useamman viikon. Liian kostea massa kuivahtaa ja ripsiväri alkaa pelittää paremmin. Se ei varise eikä tuhraa ylä- tai alaluomea, pysyy siistinä koko päivän! Harjaan ripsiä ripsikammalla tämän kerrostuksen välissä. En ole saanut tällä hämähäkkiripsiä. Tekee kyllä lupaamansa pidemmät, siistin näköiset ripset. Miellyttävä uutuus, ei kannata pelästyä outoa pientä harjaa ;)

Yves Rocher

Sain myös huulipunakynän sävyssä Pourpre Lumineux. Sävy on herkullisen marjaisa purple. Hyvin kaunis syksyyn ja ihanan tuntuinen huulilla. Liukuu hyvin ja tuntuu kostuttavan huulia. Loistava tuote alle kymmenen euron hintaan, tuntuu että marketista saa pulittaa puolet enemmän vastaavista huulimeikkipuikoista!

Yves Rocher

Kajal kynä Prune Pivoine on ennestään tuttu suosikkituotteeni. Kehutaan taas kerran YR:n uusia kajaleita; pehmeä jälki, liikkuvat hyvin ylä- ja alaluomella. Eivät raavi vaan tosiaan ovat niin pigmenttisiä että rajaus syntyy helposti. Ja nämä pysyvät, eivät ikinä sotke. Täydellisiä! Vielä lisätään hyvä sävyvalikoima ja ok hinta 9,90 e, ei näistä voi olla tykkäämättä! Vastaavat, ihan samanlaiset Urban Decayn kynät maksavat puolet enemmän.

P9240007.ORF

Hohdepuuteria on tullut käytettyä yliannostuksen jälkeen. Tuntuu että kesällä joka puolella strobbailtiin ja korosteltiin. Oli hohtavaa puuteria pitkin naamaa. Itse en trendistä välitä koska en sitä osaa. Haluan korostaa tosi hillitysti poskipäitä.
YR:n aurinkopuuteri on siihen ihan omiaan.  Se sisältää kaksi puolta, hieman tummempaa joka sopii jopa varjostuksiin KEVYESTI ja vaaleamman poskipäille sopivan sävyn. Tulee mieleen MAC Mineralize Skinfinish puuterit, yhtä kaunis, hillitty kuulto ilman glitteriä. Hintaa puuterilla on 14,90 e. 

P9240002.ORF

Joko olette kokeilleet näitä uutuuksia tai vanhoja tuttuja kuten nuo ihanat kajalit?

22 kommenttia:

  1. Mulla on tosi monista kosmetiikkatuotteista olemassa omat suosikkini, joita ostelen aina yhtä ja samaa mutta ripsiväreistä ei ole sellaista yhtä ja ainoaa muodostunut, vaikka olen kyllä kokeillut monia - hyviäkin.. Sexy Pulp -ripsari Yvesiltä on kyllä ollut minunkin mieleeni, mutta tätä postauksessa esittelemääsi en ostaisi tuon onnettoman harjan takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en uskaltaisi ostaa tätä tuon harjan takia. Se näyttää niin onnettomalta ja tuntuu että saako sillä mitään aikaan. Mutta kyllä saa ja parasta kun tämä on tarkka joten se ei sotke luomia :) joten hyvä että tuli kokeiltua ennakkoluuloista huolimatta!

      Poista
  2. Tässä meikissä on ihanat sävyt, sopii sulle älyttömän hyvin!
    Itsekin inhoan suuria ripsariharjoja, sotken niillä aina luomet. Tuota pikkuista ripsariharjaa voisin kokeillakin! Kiitos kun esittelit sen. Mulle on tärkeämpäää että saan siistiä jälkeä kuin että on megaräpsyttimet 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maitta :) lempparisävyjä :) mä haluaisin megaräpsyttimet mutta aika harvalla ripsarilla saa siistiä sellaisia. Isoja harjoja en tykkää käyttää, tulee vaan sotkua. Tätä kantsii kokeilla :)

      Poista
  3. Brune Pivoine on mun suosikki! Paras sävy vihreille silmille.
    Toi ripsiväri pitää hankkia! Olen pyöritellyt cliniquen samantapaista mutta se maksaa 30e tuo olis halvempi. Oliko vedenkestävää?
    Nätti meikki 👍💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Prune Pivoine on hyvä vihreille silmille. Ei tämä ainakaan sotke vaikkei ole vedenkestävä. Jotkut ripsarit tuhraa raskasta yläluomea päivän mittaan ja sellaisia en halua käyttää. Tämä ei sotke yläluomea eikä muutenkaan varise :)

      Poista
  4. Ihana meikki! ♥ Tuo ripsari vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, mä meinaan oikeasti tykkään pienempiharjaisista kavereista :D Lumenella oli yksi tosi kiva ohutharjainen ripsari mitä joskus testasin, nyt en vaan yhtään muista mikä. Olisiko ollut keltaisessa putelissa? Hyvä kun nyt muistin sen, pitää ostaa uusi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä olen joskus käyttänyt jotain Lumenen pieniharjaista, itse muistelen olleen pinkissä putkilossa. En kyllä tykännyt...

      Poista
  5. En ole kokeillut. Ihanan ohut harja tuossa mascarassa, itse tykkään ton tyylisistä enkä pulleista harjoista.

    VastaaPoista
  6. Kaunis meikki! Mielenkiintoinen toi ripsari, en ole ennen käyttänyt noin pieniharjaista mutta mielenkiinnosta voisin kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
  7. Sexy pulp teki ripsistä upeat, harmi vain se ei pysynyt vaan levisi muutamassa tunnissa. Itselläni on rasvoittuva iho ja en siksi ole ostanut noita kyniäkään. Rasvoittuuko sinun ihosi? Minulla on samanlaiset silmäluomet kuin sinulla ja epäilen pysyvyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvoittuvat. Mutta mullahan on aina iho- ja silmämeikki kun levitän kyniä. En siis laita ikinä paljasta ihoa vasten koska varmasti leviävät silloin :/ en tiedä paljonko puuteroit mutta ainakin sitä kannattaa kokeilla ja lisätä aina päivän mittaan :)

      Poista
  8. TOI HARJA! Miten voi olla! :D Tota olisi kyllä mielenkiintoista testata..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomattoman hyvää jälkeä tekee, ainakin mun silmille tosi hyvä :)

      Poista
  9. Toi ripsari vaikuttaa tekevän hyvää jälkeä! Pitäisiköhän itsekin uhrautua testaamaan... :D

    VastaaPoista
  10. Ostin nyt Helsingin pikapyrähdykselläni tän ripsarin kokeiluun YR-liikkeestä Forumista. Siellä oli muuten loppuunmyynti, kaikki -50%. Siirtyy kokonaan postimyyntiin koko firma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, kaikki YR liikeet kyllä lähtee..mutta näinpähän se nykyaikana on, itsekin ostaa enemmän YR nettikaupasta. Kerro sitten mitä tykkäsit tästä ripsarista!

      Poista
  11. Voi miten ihana harja!! Mä tykkään pienistä ja tarkoista harjoista, tätä täytyy kyllä kokeilla, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesillä on nyt tuo Halloween kampanja, ensimmäinen ostoskoriin lisätty tuote ilmaiseksi. Kannattaa hyödyntää ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3