perjantai 7. lokakuuta 2016

Zoya Mallory

Sain valita yhden lakan Zoyan Urban Grunge kokoelman cremeistä. Nuo kaikki lakat ovat ihania ja taistelin todella pitkään itseni kanssa, saanko ostaa kokoelman holometallilakoista edes yhden. Mutta nyt pysyin lujana! Urban Grunge on Zoyan syyskokoelma ja tuttuun tapaan se sisältää kaksi puolta; cremejä ja shimmerisiä lakkoja. 

Urban Grungen kaikki cremelakat ovat kuulemani mukaan yhdellä kerroksella peittäviä. Kaikki Zoyan cremet, mitä olen käyttänyt, ovatkin olleet laadukkaita. Merkillä harvemmin on huonosti levittyviä tai puolipeittäviä cremejä. Nämäkin lakat ovat hyvin laadukkaita ja piti pitkään pohtia minkä lakan haluan. Kokoelmassa on pari punaista, ne ovat aina klassisia. Nude ja harmaa, aina käytännöllisiä. Vihreä tai sininen, aika räväköitä! Päädyin sitten siniseen Malloryyn.

Zoya Mallory Urban Grunge

Zoya Mallory CesarsShop

Jos etsit hyvää cremelakkaa niin käy kurkkaamassa Zoyan Urban Grunget. Malloryssä on paljon pigmenttiä, se tosiaankin peittää jo yhdellä kerroksella. Lakka levittyy kynnelle kauniisti eikä mennyt pitkään kun lakka oli kuivunut. Eittämättä parhaita ja laadukkaimpia sinisiä cremejä kokoelmassani. Tämän sävy on myös hyvin kaunis. Kirkas sininen mutta ei neonlakka kuitenkaan. Sopiva syksyyn. Mulle tulee ehkä vain pari lakkaa mieleen jotka olisivat tälle dupeja. Tykkään kovasti tästä lakasta!

Zoya Urban Grunge CesarsShop

Zoya mallory CesarsShop

Kun lakkasin nimettömän valkealla OPI Put A Coat Onilla, tuli välittömästä mieleen suomi. Ja nyt en ollut tekemässä itsenäisyyspäivän kynsiä, joten päädyin laittamaan kultaiset niitit ja kultaista kimallelakkaa China Glaze Golden Enchantmentia nimettömään. Lisäsin vielä siirtokuvat. Tuli mieleen että Mallory sopii myös sailoreihin mutta onneksi nämä eivät nyt muistuttaneet merimieskynsiä koska ne eivät sovi syksyyn.

Zoya Urban Grunge Collection

Zoya Mallory

Pidin lakkauksesta todella paljon, kyllä sinisissä lakoissa on sitä jotain. Päällyslakkana käytin uutta suosikkiani, CND Vinylux lakkojen päällyslakkaa. Tämä kuivuu luonnonvalossa kuin pikakuivattaja eikä tämän kanssa ole ikinä tullut ruttuja. Mielestäni tämän kanssa lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin.

CND Vinylux Weekly Top Coat

Mitä sinä pidit Urban Grunge kokoelmasta? Hankitko mitään?

Cesariin linkitetyt tuotteet saatu.

16 kommenttia:

 1. No mutta tuosta kokoelmasta voisin punaisen löytää. 😉 kiitti vinkistä

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea sininen, muhun varmaan eniten kolahti ton kokoelman Troy, se on huikea!

  VastaaPoista
 3. Ihanuuksiahan ne ovat kaikki. Tosi kiva sikermä näistä tuli ja decal sopii hyvin!

  VastaaPoista
 4. No nyt on kyllä todella kaunis sininen lakka! HUH <3

  VastaaPoista
 5. Nätti. Haluaisin sen vihreän holon joka on vihreä versio Aurorasta 💓

  VastaaPoista
 6. Mun oli lopulta pakko antaa periksi ja tilata Finley ja Alicia. Kauan vastustelin, mutta periksi piti antaa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3