keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Pornahtava Bordeaux

Olen himoinnut Bordeauxia tosi pitkään ja yhdessä vaiheessa olin sitä tilaamassa. No eikö se peijakas ollut loppu ja piti vähän odotella että sitä tuli Cesarille lisää. Ei pitäisi ikinä miettiä liian pitkään vaan ostaa suoraan jos himottaa tosi paljon!

Milv Foil

Milv Foil Water Decals

Picture Polish Bordeaux on mielestäni PiPo:n kivoin punainen. Se on juuri täydellinen, oikea punaisen sävy. Punaviinin ja pornonpunaisen risteymä, ei liian lämmin eikä liian kirkas. Tumman värin ansiosta koostumus on toooodella maukaus, täyteläinen ja peittää melkeinpä yhdellä kerroksella. Minä lakkaan aina kaksi kerrosta, tottumiskysymys ;)

Picture Polish Bordeaux CesarsShop

CND Vinylux Weekly Top Coat

Ihana lakka on! Olen niiiin tyytyväinen ostokseeni :) mietin vähän miten tätä koristelisi ja päädyin uusiin foil Milveihin joita kesällä ostelin. Nämä on kyllä tosi kivat, laitoin valkean lakan päälle. Mielestäni nämä ovat vähän jämäkämpiä kuin normi Milvit. Käytin päällyslakkana CND Vinylux Weekly Top Coatia. Sehän lupaa kuivaa 8,5 minuutissa ja kyllä se tekeekin sen. Kuivaa kovaksi ja jämäkäksi, sopii hirmu hyvin Milvien päälle. Ei sulata tai vie kuvaa mukanaan.

Picture Polish Bordeaux CesarsShop

Tosiaan sopii myös kaikkien muidenkin lakkojen päälle vaikka on CND kestolakkojen top coat. Ainut miinus että imaisee punaista lakkaa siveltimeen joten kannattaa putsata sivellintä asetonilla ennen pulloon dippaamista. Ei ole sitten ilkeää yllätystä jonkun vaalean lakan kanssa.

Picture Polish Bordeaux CesarsShop

Pidin näistä kynsistä hirmuisen paljon! PiPon lakat on aivan mahtavia! Tämäkin kimaltaa niin ihanasti. Plussaa myös lakkojen vegaanisuudesta ja eläinkokeettomuudesta. PiPo lakat myös pysyvät hyvin, yleensä poistan kolmantena päivänä eikä näissä ole kärkikulumia. Näitä kynsiä kyllä jaksoi ihastella, lakan jellykoostumus on huikaisevan kaunis, kuin marmeladia kynnellä!

CND Vinylux Color Club GRO2

Picture Polish lakat / CesarsShop
Color Club GRO2 aluslakka / CesarsShop, saatu
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
Milv siirtokuvat / CesarsShop
CND Weekly Top Coat / CesarsShop, saatu

23 kommenttia:

 1. Kaunis punainen. Mun pitäis löytää uus hyvä puhtaan punainen lakka. Olisko ideoita? Pitää tutkua tätä sun blogia koneella ja hakea värin perusteella juttuja.
  Mun sunnuntaina lakkaamani weekly top coat petti jo nyt ja kulumia on kärjissä. Essien gel setter on parempi. 😣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh :/ onneksi Gel Setter pelasti! Mitä koostumusta etsit, cremeä vai kimaltavaa?

   Poista
  2. Puhtaan punainen väri, ei viinin punainen, ei glitteri eikä kimallusta. mutta ei liian oranssi. Opin cocacola tai Minnie voisi olla hyvät. crème koostumus :)

   Poista
  3. OPI Innie Minnie on ainakin tosi ihana. Jos haluaa sellainen puhtaan cremepunaisen niin Fabyn Faby´s Red tai Color Clubin Mamba. Molemmissa on kiitettävän hyvä pigemnttinen koostumus joka ei valu. Essiellä on toki myös miljoona hyvää punaista :D mutta niissä on osa vähän valuvia joten menevät helposti kynsinauhoille = ei saa ikinä siivottua...

   Poista
  4. Faby, Color club ja Treat! oi ne olis täydellisiä, mutta "vaikeasti" saatavissa. Ei yhtä lakkaa viitti tilata, jos tiedät mitä tarkoitan ja nyt ei voi törsätä. :P Essie saattaisi löytyä Sokoksesta :) Kiitos. Sun blogi on ihan huippu kun kaikki on jaoteltu väreittäin :)

   Poista
  5. Zoyat on kanssa ihania :) jos helposti haluaa niin Essie kyllä. Lumenella myös hyviä punaisia. Toivottavasti sopiva lakka löytyy :)

   Poista
 2. Miten kaunis lakka! Todellakin, kuin syvänpunaista marmeladia! Todella kaunis kynsillä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis lakka vaikka onkin pornahtava. :D

  VastaaPoista
 4. Oon tyytynyt vain ihailemaan tätä muiden blogeista, kun en itse sitä omista. Mutta jos PiPoja hankkisin, niin tämä olisi ehdottomasti ensimmäinen valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varmasti monille mieluinen, punainen on aina ajaton väri :)

   Poista
 5. Upea lakka ja ihana tuo Milv ❤
  Oon odottanut Winter iä tulevaksi cesars iin, en oo kyl lähiaikoina tarkistanut tilannetta.

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis lakkaus! Mahtoikohan tää Bordeaux olla juuri se punainen mitä Cesarsilla kesällä katselin, mutta oli silloin loppu. Hitsi ku en tajunnut ottaa lakan nimeä silloin ylös ja nyt en muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) PP:llä on kyllä tosi monta kivaa punaista, Bordeaux on varmaan yksi suosituimpia kun koko ajan loppu!

   Poista

Kiitos kommentista <3