tiistai 9. elokuuta 2016

Elokuun 2016 LivBox ( Kohti uusia tuulia )

Tänään on ollut ihan hassu päivä :D sitä piristi elokuun LivBox joka oli eilen haettavissa. Mutta ne tulevat automaatteihin niin myöhään että olen jo ehtinyt lähteä pois kaupungista. Hain sitten boxin aamulla :)

elokuun livbox

Olin ehtinyt spoilaantua koko sisällöstä. Älkää pliis laittako Instagramiin kuvia avatusta boxista. Kun jotkut saa boxin tosi monta päivää myöhemmin :( ei ole kiva kun yllätys menee pilalle...ehdin nähdä hammastahnan, Lumenen naamion ja Maybellinen mattahuulituotteen. Sitten oli sama spoilata kokonaan ja lukea blogeja :) toivoin että olisipa huulituote kerrankin kohdillaan eikä sävyksi sattuisi joku goottiväri. 

Elokuun 2016 LivBox oli teemaltaan Kohti uusia tuulia. Minun pitää vähän spoilata muista blogeista, minun boxini oli nimittäin rutussa, siitä puuttui tuotekortti ja valkea paperisilppu laatikon pohjalta! Vai eikö tässä boxissa vaan ollut silppua...

LivBox

Lumene Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito 
Hearts Or Nothing -Joannan suosikkituote! Pikakasvohoito lisää ihon hehkua kolmivaiheisesti vain yhdessä minuutissa. Nimesin tuotteen Heinäkuun suosikiksi, postauksen siitä voit lukea tästä. Tämä on niin huipputuote ja miten ilahduinkaan kun boxista paljastui tälläinen uutuustuote! Ei harmittanut vaikka juuri tämän ostin, nyt minulla on uusi kaapissa odottamassa :) 
Kolmivaiheisen vaikutuksen vain yhdessä minuutissa mahdollistaa tuotteen ainutlaatuinen koostumus, jossa yhdistyvät kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. Iho jää heleän puhtaaksi, hehkuvaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Pikakasvohoito on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Sitä voi käyttää aina, kun iho tuntuu olevan eloton, harmaa ja tarvitsee tehokkaan kasvohoidon.
Täysikokoinen tuote 13,90 € / 150ml.

Pepsodent White Now Glossy Chic hammastahna 
Kesän uutuus hammastahna tekee ominaisuuksillaan hymystäsi entistäkin näyttävämmän. Raikkaan uutuustuotteen tunnistaa pinkistä pakkauksesta sekä ihanan vaniljaisesta mausta. Okei, taas hamppitahnaa. Se viimeksi tullut valkaiseva Colgate oli kyllä ihan jaskaa, ei valkaissut ollenkaan. Juuri aamulla tuskailin näitten keltaisten legojen kanssa. Noh, kokeillaan onko tästä mihinkään. 
Täysikokoinen tuote 4 € / 75ml.

Cutrin Repair ISM Hoitoaine 
Tämä kyllä tuoksuu mielettömän hyvälle, ehkä mangolle? ( no siis ilmeisesti sittenkin tyrnille ) Koko boxi nimittäin tuoksahtaa tältä! Tehokas mutta hellävarainen hoitoaine antaa uuden elämän kuiville ja hauraille hiuksille. Sisältää Arctic Active-yhdisteen jonka erityiset hoitavat ainesosat, tyrni sekä kashmirvilla- ja kasviproteiinit vahvistavat ja rakennepaikkaavat hiusten vaurioita sekä suojaavat lämpökäsitteyiltä. UVA- ja UVB-suoja. Oikein jees, tulee käytettyä. Vaikuttaa juuri siltä mitä tukkani tarvitsee ;) Näytekoko 75 ml. 11,90 € / 200ml.

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Mattahuulivär
Mattahuuliväri, jonka runsaspigmenttinen ja nestemäinen koostumus takaa pysyvän lopputuloksen. Uudenlainen aplikaattori mukailee huulten muotoa täydellisen mattapigmentin annosteluun. Kosteuttaa huulia jättämättä tahmaavaa pintaa. Mulla oli sävy Nude Flush. Kerrankin hyvä sävy jes! Hihkun täällä innosta koska juuri eilen himoitsin näitä ja mietin pitäiskö ostaa! Jo toinen huippukiinnostava uutuus tämän kuun boxissa, voiko tästä enää paremmaksi pistää? Tämä on niin ihanan näköinen huulillakin, eikä kuivata yhtään :) 
Täysikokoinen tuote 9,90 € 

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub Kuorintavoide 
Visibly Clear Perfect Complexion Scrub -kuorintavoide tasoittaa ihosi sävyä auttaen poistamaan finnejä sekä muita ihon pieniä virheitä. Salisyylihappoa ja hellävaraisia mikrorakeita sisältävä voide puhdistaa kasvot ihoa kuivattamatta. Se myös auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa finnejä. 
Tämä uusi Correct & Perfect -sarja auttaa parantamaan ihon sävyä vähentämällä finnejä ja häivyttämällä vanhoja jälkiä sekä ihon pieniä virheitä. Mulla on se CC-voide käytössä joten hyvin mielenkiinnolla kokeilen tämänkin. Itseasiassa tulee tarpeeseen koska tuskailen ihoni kanssa tällä hetkellä. 
Näytekoko 15 ml. 8,55 € / 150 ml.

Cien Waterproof Mascara 
Lidlin kauneus- ja hygieniatuotevalikoima on hiljattain kasvanut Cien-meikeillä, jotka tulivat pysyvästi valikoimaan. Cien-meikeissä laatu ja edullinen hinta kohtaavat. Ripsiväriä on saatavissa niin vesiliukoisena kuin vedenkestävänä. Tuotteessa ripsiä tuuheuttava vaikutus. Tästä en tiedä mitä ajatella. Voiko neljän euron Lidlin ripsiväri olla hyvä? Ehkä boxissa voisi muuten joskus tulla vaikka vähän arvokkaampi ripsiväri? En jotenkin jaksa innostua näistä halpiaisista, se viimeksi tullut Essence lähti kiertoon koska niin moni sanoi sen sottaavan. Mites tämä, kannattaako avata?
Täysikokoinen tuote 3,99 €.

Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate -tehoseerumi
Patentoitu innovaatio, tekee ihosta heleämmän ja virkeämmän. Ihan tulee kokeiltua, Ahavaa olen jonkun verran käyttänyt ja vaikuttaa ihan kivalta merkiltä. 
Näytekoko 5 ml. 50 e / 30 ml.  


P8090051

Siitä hassusta päivästä puheenollen. Tapahtuuko teille sellaista että unohdatte meikata jonkun osan kasvoista? Minä laitoin aamulla primeriä ja sen jälkeen olisi pitänyt laittaa meikkivoide. Mutta menin tapani mukaan puuron keittoon ja takaisin tultuani aloin laittaa irtopuuteria. Tajusin että miten tämä iho tuntuu niin oudolta, ihankuin olis pelkkä primeri...tuputtelin sitten puuterin primerin päälle, ei ollut enää aikaa kuivatella meikkivoidetta kun puurokin oli jo valmis :D 


P8090055.ORF

Boxissa oli 3 näytekokoa ja 4 täysikokoista. Kuvasta jäi uupumaan Issey Miyake tuoksukortti. Jos ei tekstistä jo tullut ilmi niin tykkäsin oikein kovasti! Huippikset oli Lumene ja Maybelline ( kuvassa ). Oikeastaan kaikki muutkin kiinnosti ja tulee kokeiltua. Niin paljon parempi boxi kuin viime kuussa, kiinnostavia tuotteita eikä pelkkää markettikamaa. Boxin arvo on noin 40 e joten nyt oli selkeästi panostettu. Tilaushinta ylittyi reippaasti :) Olen niin happy tästä ihanasta boxista! 

Mitähän ensi kuussa on luvassa? Blogi tulee olemaan aina suosittu bloggaajaboxi, nehän ovat tunnettuja hyvistä sisällöistä. Ei kannata missata vaan laittaa oma boxi tulemaan ;) LivBox paljastaa blogissaan ja FB sivuillaan tämän kuun aikana että keitä bloggaajat tulevat olemaan :)
Boxi saatu blogin kautta. Omasi pääset tilaamaan LivBoxin sivuilta. 

Mutta kerrohan mitä tykkäsit? Mitä sävyjä tai vaihtoehtoja sait?

16 kommenttia:

  1. Nyt oli hyvä boxi!
    Lumene ja cutrin jo heti illalla testattu ja hyviksi todetut. Neutrogenan annan tyttärelle( kuin myös annoin ed saman merkin tuotteen) , en itse tarvii tuollaisia. Joo, ripsivärit on mennyt tyttärelle, mut tätä meinasin kokeilla, ihan tuon vedenpitävyyden takia, kun en sellaista omista ja on häät tulossa , missä tuollaista tarvitaan ;)
    Kiva oli boxi, hammadtahnakin tulee käyttöön. Enpä muista millon olisin itse ostanut, niin usein tulee näitä. Huulipunaa kokeilen tänään.
    -Päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Aamulla mietin että millainen tuo vaniljainen hammastahna on käytössä...luulen että mies ei ainakaan tartu pinkkiin tahnaan ;) kerro muuten oliko tuo ripsiväri hyvä, minä en ehkä avaa sitä nyt kun on monta käytössä.

      Poista
  2. Itsekin tykkäsin kovasti boxista ja tuo Lumene oli ihan ehdoton boxin huippu tuote! Maybellineakin mielelläni kokeilen - kiva saada boxin mukana uutuustuotteitakin :)

    Itse juuri tuon spoilaantumisvaaran vuoksi julkaisen vain tylsät kansikuvat kauneusboxeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä spoilaannuin Instassa kun lävähti avatun boxin kuva silmille. Olen itse saanut höykytystä kun olen julkaissut avonaisten boxien kuvia ja oppinut siitä :D

      Poista
  3. Hyvä sisältö oli minunki mielestä kaikki menee käyttöön,huulikiillossa mulla oli aika räikeä pinkki mutta ei haittaa tykkään sävyistä ja aion testata =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tämäkin pinkki on jo liikaa, on nimittäin aika värikäs punaisen tukan kanssa :D

      Poista
    2. Sain saman pinkin ja kait tää kuuluu livboxin mukaan luonnolliseen meikkiin. Hiukan kade muille jotka sai käyttökelpoisemman värin.

      Poista
    3. Tämä mun sävy on tuo Nude Flush. Se itseasiassa on aika pinkki kun katsoin tänään kunnolla päivänvalossa. Mutta luonnollisin se näistä vaihtoehdoista on. Mulle tuo kirkkaammat olisi siis ollut liikaa o_o

      Poista
  4. Mä en voisi ikinä unohtaa laittaa meikkivoidetta! :D Mun naama on luonnostaan sen verran kirjava. :D Primerin unohtaminen sen sijaan on mulle ihan yleistä. Maybellinen Vivid Matte näyttää tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjava se on mullakin :D mutta siinä vaiheessa kun olet jo laittanut puuteria, on jo myöshäistä meikkivoiteelle :)

      Poista
  5. Mä tilasin heti ensi kuun boksin, kun tieto siitä tuli. Toivottavasti bloggaajaboksi on taas erinomainen :)

    VastaaPoista
  6. Sain huulipunan sävyä myöten samat tuotteet ja tykkäsin boxista. Tuo huulivärikin oli lopulta tosi kiva. Ostin samaisen huulipunan Saksan reissulta heinäkuussa sävyssä Fuchsia Ecstasy ja ajattelin ensin että tämä boxista saamani vaaleanpunainen on liian vaalea mulle mutta huomasin että sen voi näppärästi yhdistää tuohon kirkkaampaan punaan ja tehdä vaikka ombre huulet! Menee se jotenkuten myös pelkästään. Saan jostain syystä boxista aina kaikki vaaleimmat kynsilakka- ja huulipunasävyt. Olen kyllä sinne kauneusprofiiliin laittanut, että pidän värikkäistä mutta eipä niitä taideta näissä katsoa vaan taitavat yleensä mennä ihan arvalla. Huono tuuri. :) Vaaleat huulipunat ei yleensä sovi minulle vaan tekee sairaan näköiseksi ja huolisin mielellään kaikki goottivärit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ehkä että tykkään klassisesta meikistä. Värit on yleensä mennyt suht nappiin, joskus on tainnut tulla liian kirkkaita tai niitä goottisävyjä :D onneksi voi vaikka vaihtaa jonkun kanssa. Mulla on kirkkaanpunainen tukka niin sen kanssa saa olla aika varovainen. Pinkit just näyttää vähän oudoilta :) nudet ja punaiset sopii hyvin.

      Poista
  7. Tämän olisin itsekin huolinut! Nyt pohdin, että olisiko ensi kuun boksi tilaamisen arvoinen..

    Mulla on muuten kerran käynyt niin, että olen unohtanut toisesta silmästä meikata alaripset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että ensi kuun boxi on hyvä! Itse olen tykännyt aina noista bloggaajaboxeista :) kiinnostaa ketä mahtaa olla mukana!

      Poista

Kiitos kommentista <3