maanantai 29. elokuuta 2016

Elokuun kosmetiikkaostokset

Elokuun ostoslistan avaamista. Mietin pitäiskö mun laatia joku kuukausibudjetti vai pitää ihan vapaat kädet? Silloin kun on rahaa, ostan. Silloin kun ei, välttelen kaikkia kauppoja. Uusimmista kynsilakkakokoelmista tulee kyllä ostettua kiinnostavat, syksy yleensä on vähän kalliimpaa aikaa kun tykkään tummista väreistä ja kokoelmista. 

Cesarista uutta Zoyaa ja Milvejä sekä jemmaan löllöleimasimen pää, n. 29 euroa. Osa näistä oli heinäkuun lopussa ostettua mutta listasin elokuulle. 

Zoya Milv

Moyran nettikaupasta kynsitarroja 5 e

Moyra

Prismasta Neutrogenaa 13 e.

Neutrogena

Cesarista uusia Picture Polisheja. Yksi on saatu, muut ostettu ja kukkaro köyhtyi n. 50 euroa. Jotenkin tuntuu että näitten kanssa lähti käsistä. Rupesin suunnittelemaan mitä ostaisin uudesta kokoelmasta ja sitten huomasin että mulla on melkeinpä pelkästään tummia Picture Polisheja. Kaipasin sitten vähän eri värejä. Persikka on harvinainen hankinta minulle, toivottavasti se sopii ihoani vasten. Näin mietin ostaessa mutta Summer ei sitten sopinutkaan yhtään iholleni. Se lähti heti kiertoon :/ Olen harkinnut pitkään Salt Waterin ostoa. Se näyttää hirmu hyvältä muilla mutta joku siinä tökkii. Se on kuitenkin aika kalvakka vaaleansininen. Päädyin sitten Fool´s Goldiin jossa on kultaista glitteriä. Kaikki loput neljä oli siis mieluisia ostoksia, olisi pitänyt ottaa pitkään miettimäni Bordeaux Summerin tilalla. Seuraavan kerran sitten :)

Picture Polish

Menin käymään Sokoksella NYX-pisteellä. Olen halunnut sen Matte Finish-meikkisuihkeen jo pitkään. Mutta piru vieköön, se on koko ajan loppu!! Eikö tavaraa voi tilata riittävästi? Tämä on ainakin syy miksi käytän nettikauppoja. Aja keskustaan, parkkeeraa auto jonnekin, kävele pitkä matka kun et raaski maksaa kallista parkkimaksua vain todetaksesi että taas on tyhjät hyllyt :/ menin sitten Carlssonille vilkaisemaan Essencen hyllyä ja lohdutin itseäni kulmavärillä ja Ridge Filler aluslakalla. Näistä viiden euron ostoksista tuli morkkis, syy taitaa olla tuossa ylempänä. Eli holtittomat kynsilakkatuhlaamiset!

Essence


Pretty.fi nettikaupasta NYX Matte Finish meikinkiinnityssuihke ja Sleekin Force Of Nature luomiväripaletti. 30 euroa.

sleek NYX

elevenistä NYX Ombre Blush poskipuna. Näitä liukuvärjättyjä poskipunia en ole nähnyt Sokoksella joten tälläinen hienous oli saatava! Tämän sävy on Insta Flame. Ehkä vähän hurjempi kuin odotin :DD 15 euroa.

NYX

Cesarista vielä kuun lopulla Creativen laattoja. Kynsitarrat FB kirpparilta, kaikki noin 30 euroa.

creative water decals

177 euroa. Liikaa vai sopivasti? Itsellä on huono omatunto, liikaa kynsilakkoja ja liikaa meikkejä jolle ei varsinaista tarvetta ole, pelkkä halu vain. Ensi kuussa yritän vähentää!

Paljonko sinulla meni kosmetiikkaan tässä kuussa?
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

26 kommenttia:

  1. Olipas monta kiinnostavaa ostosta! Sleekistä pian kuvia ja nyxin suihkeesta jotain juttua pliis?
    Miten sä laitat lakkoja eteen päin? Fb kirppiksellä? Voisithan pitää kirppiksen täällä blogissakin? Muistan joskus huutaneeni täältä meikkejä 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sleekistä on tulossa. Suihketta olen pari kertaa kokeillut mutta voisin kirjoitella siitäkin enemmän :) silloin kun on ollut enemmän myytävää ja olen halunnut niistä äkkiä eroon, olen myynyt täällä. Nykyään tuo kynsilakkojen postitus on kallista kun maksikirje poistui. Myyn isona pakettina huuto.netissä tai Picture Polishit yksittäin koska ne mahtuu luukusta eli tulee kirjeenä. FB:ssä on Kynsikoristekirppis ja Merkkilakkakirppis, niissä tulee myytyä :)

      Poista
  2. Minulla on kyllä ostokset ylhäällä, mutta ei tähän hätään tuo lista ole käytettävissä; oma mututuntuma on ettei rahaa olisi elokuussa hirmuisasti kosmetiikkaan mennyt, mutta pitää tarkastaa - voi olla, että muisti tekee tepposet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monesti sitä ajattelee että eihän sitä paljoa mennyt MUTTA... :D

      Poista
  3. Ihan sopivasti. On sitä tullut pahemminkin joskus ralliteltua varmaan puolin ja toisin :) Kivoja ostoksia, varsinkin poskari näyttää herkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on :) joskus on mennyt tosi paljon vähemmänkin. Poskipuna on hauska, niitä on monen värisiä saatavilla :)

      Poista
  4. Kivoja ostoksia
    Onhan aika paljon kuussa mutta en paheksu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mitäpä sitä paheksumaan, niin pitkään kun on talous hallinnassa niin jokainen ostakoon mitä lystää ;)

      Poista
  5. Upea toi poskipuna! Netistä on kyllä helppo tilata, tietää ainakin saavansa tuotteen, jos kuljetus vaan toimii. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, ei ole ollut mitään ongelmia näiden tuttujen nettikauppojen kanssa. Ja aina suosii mieluummin kotimaista, ei ole tullut nyt ulkomailta tilattua. Paitsi jotain kännykänkuoria ja näytönsuojia :)

      Poista
  6. Jokainen ostaa tietysti omien varojensa mukaan. Olisi ihanaa voida käyttää joskus parisataa euroa ihan turhuuteen, mutta ei mitään mahkuja. Itselläni on talous tiukalla, kun elätettävänä kaksi lasta, ja asuntolainaa vielä maksettavana useampi vuosi. Tilasin tänään MoYou Londonin alesta leimauslakan, uuden stämperin ja laatan, n. 17 puntaa, ja niiden ostoa olen miettinyt jo puolisen vuotta. Ja silti se pikkuääni piipittää, että ei olis pitänyt. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se pikkuääni piipittää täälläkin. On mulla vähän huono omatunto näistä, ehkä mä syyskuussa pystyn parempaan? Lainat on mullakin ja kohta tulee talvi. Talvella on kovemmat asumismenot joten veikkaan ja toivon kovasti, että kosmisostot ovat pienempiä. Mutta ne pienetkin ostot ilahduttavat, etenkin jos niitä on harkittu pitkään :)

      Poista
  7. Pitäisi kyllä varmaan pitää kirjaa kosmetiikkaostoksista. Kesällä kyllä meni aika reippaasti rahaa kosmetiikkaan, mutta sillon olikin mahdollisuus ostella. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mullakin mene kesällä enemmän koska oli mahdollisuus :)

      Poista
  8. Itteänikin välillä kaduttaa "turhat" kosmetiikkaostokset ja kamala morkkis kun on tuhlaillut vaikka ei olis ees tarvinnut. Ja rahakaan ei puussa kasva ja ja... No mutta elämästä pitää nauttia, se jää kuitenkin kesken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vähän samaa mieltä. Jos nämä ovat mun harrastus ja niistä tulee hyvä mieli niin ehkä se suodaan mulle :) joskus olen laittanut rahani baareihin ja tupakkaan, se vasta on mennyt savuna ilmaan. Satanen meni kuussa pelkkään tupakkaan!

      Poista
  9. En osaa yhtään sanoa paljonko menee rahaa kosmetiikkaan. Ei mitään hurjia summia, mutta varmaan joku satanen. Ostin itsekin vasta tuon essencen kulmageelin ja tykkään kovasti. Vetää vertoja esim. Lumenen kulmavahalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään Lumenen kulmavahasta. Se levittyy tasaisesti hyvällä harjalla. Tämä Essence vähän epätasaisemmin lähinnä sen miniharjan takia :) jos olis parempi harja niin pitäisin varmaan enemmän ;)

      Poista
  10. Mulla on onneksi kohtuullinen kuukausi, sorruin MoYoun alennuksiin nyt loppukuusta, eikä sinnekään mennyt kuin alle 30 euroa. Viime kuussa tosin menikin paljon enemmän kuin nyt... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvin kohtuulliselta summalta ja hyvin olet sen sijoittanut :)

      Poista
  11. Vau, ihan kiilto nousi silmiin näitä ostoksia katsellessa! ♥ Mulla taisi kosmetiikkaan upota tässä kuussa huikeat 20 (Lumenen ystävämyynteihin ja tuon kyseisen Essencen kulmageelin varaputeliin) euroa, sillä kuluja oli ihan järjettömästi muutto- ja uuden kodin kalustuspuuhissa. Tonni meni pelkästään sohvaan, joten jostain piti jarrutella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uuteen kotiin <3 se on kyllä totta että muuttaminen ja uusi koti syö kaikki varat :D

      Poista
  12. NYXin tuotteissa oli muistaakseni maahantuontiongelmia ja jossain vaiheessa oli niin suurta menekkiä, että ei tullut kuin jämiä (ihmiset siis osti liikaa :'D) hyllyyn.

    Tuo poskipuna on kyllä aika räväkkä! En ehkä tarttuisi heti ensimmäisenä siihen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varovasti laittaa niin ei varmaan ole överi :) NYXit meni kyllä kuin kuumille kiville, siinä mielessä en yhtään ihmettele että hyllyt on tyhjinä :)

      Poista
  13. Oikein kivoja ostoksia. Noista Picture Polishin -lakoista olen kiinnostunut. Oma saldoni elokuussa oli 8 lakkaa, joista 7 Essien ja lahjaksi sain kaksi, joista toinen Essien Playing Koi. :) Pienet tunnontuskat täälläkin, mutta lakat piristävät elämääni, joten antaa mennä vain kun on varaa. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih Playing Koi <3 se on niin ihastuttava <3 ei tuo ole niin paha saldo ja tosiaan, eihän ne pikku lakkaostot ketään haittaa jos piristävät sinua. Picture Polishit ovat niin ihastuttavia, niihin kannattaa tutustua. Yksi kolmesta parhaasta merkistä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3