lauantai 13. elokuuta 2016

Essie Go Go Geisha Fall 2016 Collection Swatches

Sain aivan ihanaa postia; uuden Essien kokoelman Go Go Geishan. Rakastan syyslakkoja joten tämä ylläri oli todellakin mieleeni. En innostu kevät- ja kesälakoista näin paljoa; syksy ja talvi on mun lempi vuodenaikaa lakkojen osalta. Odotan jo kauhulla muita syksykokoelmia, voi vaan sanoa että money goes bye bye :D


essie kimono-over

Kokoelma pohjautuu japanilaiseen muotiin, kulinarismiin ja vivahteisiin. Essien globaali värisuunnittelija Rebecca Minkoff inspiroitui ajastaan Tokiossa ja loi kokoelman, joka heijastaa Tokion syksyä, makuvivahteita ja energiaa. Kokoelmassa on hauskasti nimettyjä lakkoja tasapainoisessa väriskaalassa, trendiväreistä klassisiin sävyihin.
Essie ei kyllä räväytä, se tekee huolellisesti suunnitellut kokoelmat vuodenaikojen mukaan. Kokoelmissa on yleensä aina pari lakkaa vuodenaikojen värien mukaan, yksi tai kaksi punaista ja muotisävyjen mukaisia vaaleita. Mutta hei, se toimii joten mitä sitä muuttamaan. Uppoaa se minuunkin, yleensä pidän aina Essien Fall kokoelmista, kesän neonkokoelmat ei kauheasti nappaa. 

Kaikki lakat peittivät kahdella kerroksella. Jokainen levittyi kauniisti ja on taattua Essie-laatua. Kuvissa Inm Out The Door päällyslakkaa.


Essie playing koi

essie playing koi

Playing Koi - Hehkuva ruosteen oranssi
Kerrassaan mutkaton koostumus ja upea syksyinen väri. Kuin pihlajanmarjojen hehku! Jos yksi lakka syksyn tuo, niin tämä.

essie maki me happy

maki me happy 2

Maki Me Happy - Karmiininpunainen marja
Erittäin helppo lakata mutta varo lakan menemistä kynsinauhoille. Klassinen tummanpunainen, aikuisen naisen väri. Tätä väriä Essie tekee kokoelmasta toiseen mutta mikäs siinä, se toimii. Itse pidän punaisissa juuri tästä peruspunaista asteen tummemmasta versiosta.

essie now and zen

essie now and zen


Now And Zen - Ajaton salvian harmaa
Klassinen ja ajaton väri. Eleettömän kaunis lakka joka ihastuttaa vuodesta toiseen. Vaikka vuodenaika on kylmä ja kolea, harmailla kynsillä voi piristää asukokonaisuuttasi. Harmaa ei tarkoita tylsää!

P8120021.ORF

essie udon know me

Udon Know Me - Salaperäinen siniharmaa
Hienostunut väri joka on kaikessa erikoisuudessaan kuitenkin tyylikäs. Pelkkää sinistä tästä ei oikein saa, kivasti murrettu vähän harmaata joukkoon. Me likey!

essie go go geisha


go go geisha 2

Go Go Geisha - Antiikkinen hehkuva pinkki
Voi miten ihana väri! Hennosti hehkuva nudepinkki, erittäin kaunis ja geishamainen väri. Sata pusua tälle ihanalle lakalle! Tähän olisin silmäni ehdottomasti iskenyt jos Essie-ostoksille menisin.

essie kimono-over


kimono-over 2.ORF

Kimono-Over - Kutsuva kriikuna
Syvä violetti kutsuu syksyä. Värinä synkkä mutta tälläiselle kynsienkoristelijalle tumma violetti on haaste. Lakka sopii ihanasti vaikka kultaisen tai muiden metallisävyjen kanssa. Tuunaa kyntesi tai sovella lakka vaatteiden ja korujen kanssa yhteen.

kuva 2.ORF

essie go go geisha

Mitä raati tuumii? Keksikö Essie jotain uutta vai onko tämä saman vanhan toistoa? Ihastuttaako Essien syksy enemmän takuuvarmalla laadullaan, lakoilla jotka eivät hutiostoja ole? Vai ihastuttaako jonkun lakan väri niin paljon että sen saattaa vaikka haluta omaan kokoelmaan?

Kokoelma saatu L´oreal Finlandilta. Lakkojen hinta-arvio 13,90 e / 13,5 ml. Saatavilla elokuun lopulla.

32 kommenttia:

  1. On kyllä Essie onnistunut jälleen syyskokoelmassa. Ei tuu kevät eikä kesä yhtään mieleen näistä sävyistä :) Tuo ruosteen oranssi herätti minussa eniten kiinnostusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruosteinen oranssi on todellakin syksylakka ❤️ tuohon väriin myös harvemmin törmää ;)

      Poista
  2. Kauniita syksyisiä sävyjä ja ihana pakkaus kun toi kisu =)

    VastaaPoista
  3. Toi eka ja vaaleanpunainen on upeita! Siniharmaa muistuttaa Parka nimistä sävyä. Parka perfect?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parka on hieman tummempi ja harmaampi. Now And Zen muistuttaa Maximillian Strasse Heriä joka on ihan vähän vaaleampi. Käytännössä ero on niin pieni että jos omistaa Maximillianin, ei tarvii Now And Zeniä :)

      Poista
  4. Ihana vaaleanpunainen 😍
    Syksylakat on ihanuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, ihan paras vuodenaika. Jos ei vesisadetta lasketa :)

      Poista
  5. Kaunis kokoelma! Minä taas en yleensä syty kovasti syyskokoelmille. Mutta tässä on ihana vähän utuinen tunnelma. Eniten tykkään Udon Know Me ja Go Go Geisha -lakoista ja ainakin jälkimmäinen päätynee omakseni mikäli miellyttää livenä yhtä paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! Go Go Geisha on niin kaunis vaikka en vaaleanpunaisista kamalasti välitä enää. Pitää olla jotain erikoista ja tässä sitä on :)

      Poista
  6. En ole syksyn fani, joten sikäli en jaksa innostua syys-alkuisista asioista. :D Ajatus syksyisestä kynsilakkakokoelmasta masentaa, mutta jos sen yli yrittää päästä ja katsoa näitä lakkoja ihan vain lakkoina, niin kyllä minuun vetoaa nuo kaksi viimeistä (Go Go Geisha ja Kimono-Over). Ja kun katsoo tuota pulloriviä, niin on kyllä kokoelmana onnistunut. Tosi paljon on viime vuosina ollut kaiken maailman efektejä, niin nyt jotenkin silmä lepää tällaisissa geelityyppisissä koostumuksissa. Ja näitähän voi koristella sitten ihan oman mielikuvituksen mukaan! Ilmeisesti koostumuksen puolesta ovat peittäviä ja hyvin levittyviä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, jokainen peitti kahdella kerroksella ja oli moitteeton lakattava. Kyllä minuunkin vetoaa eniten sileäpintainen lakka, sitä voi itse tuunata ja koristella.
      Mä en tykkää liian kuumasta ja siitä että hiki valuu päästä. En kyllä tykkää sateestakaan mutta syksyllä on ihana lenkkeillä ja kiva kun alkaa hämärtää, voi poltella kynttilöitä :)

      Poista
  7. Noi harmaat!!! Mutta en mä niitä kyllä voi ostaa, koska mulla on varmaan kaikki ton sävyiset Essiet, joten alkaa menemään dupelinjalle :). Essie osaa kyllä tehdä kauniita kokonaisuuksia. Jostain syystä lämpenen näille aina hitaasti ja alan metsästämään lakkoja vasta joskus vuoden päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sulla kyllä on niitä harmaita :) jos en olisi saanut kokoelmaa niin Go Go Geishan ja Playing Koin olisin ainakin ensi-istumalta ostanut :)

      Poista
  8. Mielestäni upea kokoelma ja tuo Playing Koi on aivan täydellinen syyssävy. Ihana on tuo ns.siniseen taittavakin. Tänään onkin tuota punaista ja on kyllä ihana punainen. Erittäin mieluinen syyskokoelma, kun omaan makuun kevään-ja kesän sävyt ovat mieluisimpia. Noh joulukin voi olla kerrassaan kutkuttava.

    Mieleen oli myös se, että tuli niin hyvät pigmentit, että lyhyisiin kynsiin kerta riitti. Tosin kyllähän kahdella lakkausella saisi vielä upeamman tuloksen.

    Niin uskomattoman kauniit kynnet ja lakkaukset, virheettömät. En koskaan onnistu tuossa, en jaksa kuivattaa ja lisäksi ikä on tuonut viiruja kynsiin.

    Ai niin tietenkin tuo punainen meni kynsinauhoille.

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) kannattaa muuten kokeilla Ridge Filler -aluslakkaa. Se auttaa peittämään viiruja. Lumenella on erittäin hyvä Ridge Filler. Myös se CC-aluslakka on hyvä, josta muistelen sinun tykkäävän :)
      Eikö vain olekin ihana kokonaisuus! Punainen on mahtiväri mutta sottaa kynsinauhat :D minunkin pikkurillit on tosi kapeat, liian pienet Essien suomisudille. Saa kyllä lakata todella varovaisesti ja kieli keskellä suuta.

      Mahtavaa sunnuntaita <3

      Poista
  9. Udon Know Me ja Now and Zen on mun suosikit! Molemmat on todella jännittäviä sävyjä! Valitettavasti olen ostolakossa tämän kuukauden XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä varmaan kohta tulevat myyntiin, hyvin ehdit ostaa sitten syyskuun puolella ;)

      Poista
  10. Toi tumma poltettu oranssi on mun juttuja, ja on siellä pari muutakin kivaa. Kauniitahan nää on ja syys väreistä mäkin tykkään :)

    VastaaPoista
  11. Upeita sävyjä on vaikka ovatkin ehkä kuvattavissa aika "turvallisiksikin", sopivat moneen makuun ja itsekin tuolta bongasin useammankin omaa silmääni miellyttävän lakan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essie on kyllä turvallinen salonkimainen sarja. Belugaria taisi järkyttää viimeksi, Essie ei kyllä muuten räväytä erikoisuuksilla. Eikä mun mielestä tarvitsekaan, juuri täydellinen merkki näin <3

      Poista
  12. Tästä kokoelmasta on ihan pakko ostaa edes pari sävyä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät varmasti, jotenkin sun oloisia värejä :)

      Poista
  13. Yleensä en niin syyskokoelmille syty, mutta tänä vuonna on parinkn kokoelmaa ollu sellaista josta mieluusti muutaman lakan huolisin.. Tää on jotenkin tosi kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan OPI syksyä, siitä pari ostoslistalla. Zoyan syksystä kanssa joku, ehkä Chinaltakin?

      Poista
  14. Tuon pakkauksen voisin ottaa kissan vuoksi, harmi kun niitä ei myydä :'D Kimono-over ois kiva, mutta miulla on se Under the Twilight, joten se saa riittää, enkä Essien väreistä muutenkaan innostu.

    Kartutan vain niillä glitterlakoilla kokoelmaani, onneksi niitä tulee harvoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on Under The Twilight niin ei tarvii Kimonoa :) glitterlakat on nättejä mutta cremelakat on parhaita :D

      Poista
  15. Odotan aina näitä Essie-kokoelmien esittelyjä. Playing Koi, uskaltaisiko kokeilla, kun on niin omalta mukavuusalueelta pois. Tykkään rikkoa rajojani;). Miksei näitä 6 kpl:een laatikoita myydä kuluttajille, monta kokoelmaa, jotka olisin voinut ostaa kaikki lakat. Laatikko olisi mukava lisä.
    Onko Go Go Geishassa shimmeriä vai onko se creme-lakka?

    Mikä/mitkä on/ovat muuten sinun Essie suosikkisi kaikista Essien lakoista?

    OPI:n syyskokoelmassa 2016 on pitkästä aikaa kivanvärisiä lakkoja. Pari viimeisintä kevät/syksy kokoelmaa olen ohittanut täysin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Playing Koita kannattaa kokeilla, se on täydellinen syyslakka ❤️ Geishassa on pientä ihanaa shimmeriä :) mä himoitsin ensin muutamaa lakkaa OPI Washingtonista mutta passasin ainakin toistaiseksi. Mulla on kuitenkin melkein vastaavia.

      Laatikko olisi nätti, kuin lahjapaketti josta lakat löytyisivät! Essiellä on niin monta ihanaa! Nudelakoista tykkään; Mademoiselle ja Sugar Daddy ovat kivoja. Starry Starry Night on uniikki sininen. Mulla on monta hyvänväristä Essien cremeä, laatu on se syy miksi pidän Essieistä. On ne ihania ❤️ Mitä on sulle parhaita Essieitä?

      Poista
  16. Essien cremet ovat tosiaan laadukkaita ja yleensä kuivuvat nopeasti. Jos nyt pitäisi valita vain kaksi Essien lakkaa, valitsisin Sugar Daddy ja Lilacism -lakat. Monia muitakin ihania on:). Meet me at sunset -lakka sai minut syystunnelmiin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania valintoja! Essiellä on monta kaunista lilaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3