tiistai 2. elokuuta 2016

Heinäkuun loppuneet tuotteet

Niin se vaan heinäkuu vilahti ohi ja on aika katsastaa viime kuun loppuneet tuotteet. Tällä kertaa niitä on huimat 19 kappaletta!

P7210026.ORF

Tuntuu että nyt loppui tuotteita normaalia enemmän ja mukana on paljon meikkejä. Wuhuu! 

P7210033.ORF

Ihon- ja vartalonhoito

Herbina Aqua Spa Raikastava vartaloemulsio*
Lummeuute ja kookosvesi kuulostivat mielenkiintoiselta. Mutta voide oli aika kevyttä, iholle pyörimään jäävää. Ei sitten vakuuttanut vaikka tuoksui ihan mukavalta ja oli kivan tuntuinen iholla. Voi olla että annostelin liikaa mutta tulipa kokeiltua tämä LivBoxin kotimaisessa boxissa tullut näyte :)

Lavera Basis Sensitiv Mask*
Näytekoko Laveran ihoa pehmittävästä ja kosteuttavasta Basis sarjasta. Ihanan tuntuinen, kosteuttaa ja ravitsee. Tykkäsin! Saattaisin käyttää uudestaankin. Basis perussarjaa olen ostanut joululahjana luonnonkosmetiikasta tykkäävälle siskolle. Tuttu ja kaikille sopiva tuotesarja.

Garnier Moisture Bomb kangasnaamio*
Tästä kirjoitin tässä. Ostaisin lisää, ihana kangasnaamio!

Nivea Daily Essentials Creme Care meikinpoistoliinat*
LivBoxissa tulleet meikinpoistoliinat. Tuttu Nivean tuoksu. Ihan mukavia meikinpositon viimeistelyssä. Varmasti käteviä matkoilla poistamaan kevyt meikki. Eivät ärsyttäneet herkkiä silmiäni. Hyvän oloisia, saattaisin ostaa jos tarvitsen.

Louis Widmer Skin Appeal kuorinta*
Taisi tulla jossain LivBoxissa. Käytettyä tuli mutta oli jotenkin mitäänsanomattoman epäkiinnostava tuote.

Signe Seebid Appelsiini kuorintavoide
Sain tämän Sannilta tuliaisena sieltä Tallinnan lukijamatkalta. Todella ihana marmeladimainen ja appelsiinilta tuoksuva vartalokuorinta. Tykkäsin kovasti koska jätti ihon pehmeäksi ja kuori mukavan tuntuisasti. Tuoksu oli ihana mutta lasipurkki pirullisen liukas suihkussa :D säästän tämän kauniin purkin muistona!

P7210028.ORF

Hiukset

Cutrin Bio+ Clear Shampoo*

LivBoxissa tullut hilseshampoo. Ei jäänyt oikein sanottavaa, kai tämä hyvin pesi ja käytettyä tuli. Mutta kun en kuulu hilseshampoiden kohderyhmään...

KC Professional Color Mask Pepper
Katsoin että viimeksi Pepper on loppunut alkuvuodesta. Eli kyllä tämä tuubi kestää minulla useita kuukausia. Käytän kerran viikossa. Nyt olen vaihtanut Crestoliin joka on hieman parempaa. KC:ssä ei vikaa ole, tekee hiuksista mukavan hoidetut ja pitää punaisen värin yllä. Varmaan ostan taas joskus uudelleen.

L´oreal Elvital Nutri-Gloss naamio
Siskot, hieraiskaa silmiänne. Viimeinen kappale sitä oikeaa, alkuperäistä NG naamiota! Pitkiin hiuksiin tämä oli ihana muhitteluhoitsikka. Lyhyessä tukassa menee ehkä vähän hukkaan mutta toimiva tuotehan tämä on. Silikoniton muhitushoito. Ihana tuoksu. Olen käyttänyt monta purkkia tätä ihanuutta! Ostaisin jos tätä saisi enää mistään :/

P7210046.ORF

Kosmetiikka

Rimmel Hide The Blemish peitepuikko

Vähän jankkimainen peitepuikko. Ostin joskus kun piti joku halpa saada äkkiä. En varmaan osta uudelleen kun löysin nyt paremman peiteaineen NYXiltä.

Kubiss London kulmageeli*
Hyvä ja halpa väritön kulmageeli. Ei moitittavaa, jäi mieleen edullisen ja toimivana tuotteena.

Make Up For Ever Eye Prime
Erittäin hyvä meikinpohjustaja, pysyy iltaan asti. Ei mennyt ikinä viiruiksi luomella. Mutta ei kestä kovin pitkään käytössä, vain joitakin kuukausia? Olen käyttänyt näitä jo kaksi mutta riittoisuuden takia valitsen jonkun muun jatkossa.

IsaDora Grand Volume Lash Styler*
Oikein mainio jonkun verran pidentävä ja tuuheuttava mascara. Harvoja vesipestäviä mascaroita jotka eivät tuhraa iltaan mennessä raskasta luomea. Pidin tästä oikein paljon mutta ostan sen hopeahylsyisen mieluummin. Sotkee joskus kiireaamuina, harja on hiukan liian iso makuuni. Mutta tämäkin on erittäin hyvä. Käytin kuitenkin samaan aikaan hopeahylsyisen Lash Stylerin kanssa joka oli mulle parempi. Sen takia näitä vähän vertaan ;)

Rimmel Lasting Finish meikkipuuteri
Siis tässä on tosi hyvä edullinen mattameikkipuuteri! Käytän meikkivoiteen päällä jolloin meikkipohja pysyy pitkään mattana. Peittää myös ihon pienet virheet hyvin jos käyttää yksinään. Miksi en ostaisi uudelleen jos tarve iskee :)

P7210043.ORF

Kynnet


China Glaze 100 Proof Pink kynsilakka
Halusin lakata tällä pitkästä aikaa mutta oli mennyt paksuksi. Se oli siis paksuna :D en jaksanut ohentaa koska en niin välitä enää tästä lakasta. Vanhaa myrkkylaatua, parempi laittaa ongelmajätteeseen. Joskus tykkäsin pinkeistä mutta en enää.

MoYou Nails valkea leimauslakka*
Tosi hyvä, pigmenttinen ja halpa leimauslakka. Ostaisin lisää ehdottomasti.

Color Club Milky White aluslakka
Ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettu aluslakka. Vaalentaa kellastunutta kynttä. En tiedä miksi tämä jäi käyttämättä ja oli sitten mennyt pialle. Tykkäsin nimittäin tästä!

Lasiviila
Vähän huono, meni äkkiä tylsäksi. OPI lasiviila oli laadukkaampi ja kesti vuosikausia. Viiloja kyllä on joten ei tarvitse ostaa uutta.

X-tra kynsilakanpoistoaine
Tuttu ja turvallinen. Halpa ja saa lähikaupasta. Poistaa hyvin kynsilakat ja on mielestäni ihan hellävaraista. Kyllä, ehdottomasti ostan uudelleen! HG-tuotteeni.

Oliko joukossa mitään tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Onko legendaarinen HG-tuote eli Nutri-Gloss naamio sinulle tuttu?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta.


29 kommenttia:

  1. Yritin tuota X-tran kynsilakanpoistoainetta viimeksi metsästää kauppareissulla, mutta eihän sitä tuolla meidän vakiokaupassamme ollutkaan - löytyi ainoastaan Rainbown kynsilakanpoistoainetta. Harvemmin tulee Prismassa asti käytyä niin pitää katsoa löytyisikö tuota tuosta lähi-S:ltä (se kyllä on pienempi kuin vakio-S:mme, joten veikkaan että lähden sieltäkin tyhjin käsin..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ihan tuossa Salessa, S-marketissa ja Prismassa olen nähnyt kanssa :) ihan parasta kynsilakanpoistoainetta <3

      Poista
  2. Nää on niin hauskoja. Sun loppuneissa ei ollut yhtään tuttua tuotetta! :D voitko uskoa. edes X tran kynsilakanpoistoainetta en oo kokeillut. vielä ;)
    Samantapaisen lasiviilan omistan kylläkin. Ebaystä ostin joskus. En tykännyt. Onko lasiviiloissa paljonkin eroja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään on. OPI lasiviila kesti vuosikausia, se ei tylsistynyt yhtään. Tämä meni tosi äkkiä tylsäksi, ehkä parissa vuodessa jos sitäkään.

      Poista
  3. Olen huomannu kans, että jotku halpislasiviilat menee äkkiä "tylsäksi." Ehkä ne ei sitten kuitenkaan ole oikeasti lasia? :D Tai jotenkin muuten huonosti tehtyjä.

    Minäkin tykkään tuosta Rimmelin meikkipuuterista! Käytin aiemmin Max Factorin meikkipuuteria, mutta varsinkin talvella vaaleinkin sävy oli ihan liian tumma ja punertava. Onneksi Rimmel on yhtä hyvä (ellei parempikin?) ja edullisempikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä voisi olla selitys. Onhan oikeita lasiviiloja, niitä mitä käytetään lasin leikkaamiseen, halpoja ja sitten tosi kalliita oikeita lasiviiloja. Rimmel kyllä yllätti, tosi hyvä ja halpa puuteri :)

      Poista
  4. Signe Seebedin purkit on ihania, tulee ihan jotkut hillopurkit mieleen. <3 Nythän noita saa ihan Prismastakin, joten ei tarvitse kaukaa hakea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai saa, pitääpä tutkia. Kiitos vinkistä :) ihan kuin mummolan vanha hillopurkki, se kyllä tulee mieleen ;)

      Poista
  5. Hurjasti mulle outoja tuotteita mutta oli tuttujakin. Tosta hiusnaamiosta en ole ikinä kuullutkaan :D Mulla tuli tosi vähän roskaa heinäkuussa, muutamia vaan. Kiva näitä on kyllä lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nämä on yllättävän hauskoja! Vaikka luulisi mitä kivaa on toisten roskissa :)

      Poista
  6. Muutama tuttu ja sain itekki kuvailtua tyhjät pitkästä aikaa,koska joka kk tätä en ehdi tekeen.Nytkin joudun varmaan lätkiin vaan kuvat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään lukea toisten purkeista, se on jotenkin koukuttavaa ja kiinnostavaa :)

      Poista
  7. Mä en tiedä miksi mä vieroksun noita kangasnaamioita. Märkä rätti naamalla on inha ajatus? :D Silti täytyy ehkä testata, niin hyvin sait mut tosta vakuutettua ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tunne kasvoilla on ihanan raikas! Ja se miltä iho tuntuu jälkeenpäin...kannattaa kokeilla!

      Poista
  8. X-tra putsari on ihan mun lemppari! Sillä lähtee niin vaivattomasti tummatkin kynsilakat irti, en vaihda enää koskaan mihinkään muuhun :)

    VastaaPoista
  9. Mulla on joku sata vuotta sitten ostettu halpislasiviila ja toimii vieläkin moitteetta :) Tuota Rimmelin Lasting Finish puuteria vois harkita seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) onhan niissä varmasti eroja. Ehdottomasti kannattaa harkita, tosi hyvä puuteri on!

      Poista
  10. En ole kokeillut näistä ainuttakaan :) Mutta testaan ehdottomasti tuota kynsilakanpoistoainetta!

    VastaaPoista
  11. Hei muuten, näin Oulun Kärkkäisellä ainakin tuota Nutri Gloss - tehohoitoa, mikäli se nyt juurikin ihan tuota samaa sattui olemaan! :D

    VastaaPoista
  12. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/l-or%C3%A9al-paris-elvital-nutri-gloss-300-ml-hiusnaamio-loreal

    Linkki vielä perään. Onkohan sama, vai uudistunut jotenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ole ihan samanlainen. Uudemmassa on silikonia ja Inci ei ole tismalleen sama tämän vanhan kanssa :/

      Poista
  13. Heippa!

    Ajattelin vain vinkata, että tuota Nutri-Glossia löytyy Tokmannilta. Itsekin meinasin pudottaa silmäni, kun sen parin vuoden hiljaiselon jälkeen sieltä bongasin. Mulla ei kyllä ole tietoa onko sisältöä jotenkin muutettu edelliseen verrattuna (inceistä ei ole mitään hajua), mutta ihan samalta ainakin vaikutti. Myös Tokmannin verkkokauppa myy, myymälänoutona ei tarvitse maksaa postikulujakaan :)

    T.Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaverini osti tuota uutta ja verrattiin incejä. Ei ole sama vanhan kanssa, uudessa on silikonia. Uusikin on varmasti hyvä, ei sillä. Voi olla että joskus satun ostamaankin :)

      Poista
  14. Garnierin kangasnaamio kiinnostaa! Laitan sen ostoslistalle, sitten kun saan taas ostsaa jotain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ole kallis joten lasketaanko sitä ostokseksi?

      Poista
  15. Tokmannilta löysin tänään uudistetussa purkissa Nutri-glossia mutta silikoneja en incilistasta bongannut. Siksi sen ostinkin kun oli suosikkini vuosia ja pelkäsin sen uudistuneen silikonimössöksi. <3 Tuoksu ainakin bongautti 10 vuotta ajassa taaksepäin 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä käydä Tokmannilla! Kyllähän tämä oli paras hoitsikka ikinä, kuiva luonnonkihara tykkäsi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3