tiistai 30. elokuuta 2016

Syksyiseen metsään menneet kynnet

Syksy saapuu, ihanaa! Virallisesti syksy alkaa Syyskuussa mutta kuin huomaamatta, syksylakat ovat hiipineet kynsiini. Kävin taas läpi lakkakokoelmaani josta löytyikin tosi ihania syyslakkoja. Niitä olisi syytä käyttää. Olen monesti sanonut että syksy on lempivuodenaikaani, juurikin upeiden lakkakokoelmien vuoksi. Mitähän ihanaa Color Clubilta tulee tänä syksynä?

P8130003.ORF

P8130008.ORF

Viime vuoden lemppareita Cabin Fever ja Desert Valley. Poimin molemmista kokoelmista herkkulakat joilla tein syksyisen skittleten. Favorite Flannel on syksyinen oranssinpunainen, käytin sitä peukalossa ja etusormessa. Keskisormessa ja nimettömässä hiukan murretty, syksyinen oranssi Grand Canyon. Molemmat lakat peittävät kahdella kerroksella.
Pikkurillissä Ruby Wing Strawberry Shortcake. Tuoksuu mansikalle ja vaihtaa väriä kullasta ruusunpunaiseen glitteriin. Niin hieno! Siinä on väritön pohja mutta myös värin muuttuessa pohja muuttuu hieman punaiseksi, hyvät glitterit jotka eivät paakkuunnu ja se peittää yksinään kynnet kolmella kerroksella. Kun ei halua pohjan kuultavan läpi yhtään. Tosi hieno glitterlakka! 

P8140054.ORF

P8130024.ORF

Ensin piti tehdä tuplaleimat. Niissä meni kohdistus pieleen. Sitten piti leimata toinen kuvio joka kuitenkin näytti kynsillä typerältä. Kolmas yritetty kuvio ei noussut leimasimeen. Sitten aattelin että leimaan tuon yhden kuvion ja hitsi vieköön, jos ei onnistu, poistan kaikki lakat.
Simsalabim, leima onnistui täydellisesti ja näyttää pirun hyvältä! Olin että ööööh, aijaa! Kun yrittää, ei onnistu. Kun ei yritä, onnistuu täydellisesti. Leimaamisen ihmeellinen maailma. Tänään toimiva kombo oli MoYou Londonin musta leimauslakka + Konad leimasin + Konad laatta m89.

P8130011.ORF


P8140051.ORF

Ruby Wing kynsilakat / CesarsShop, saatu
Color Club Cabin Fever kokoelma / CesarsShop, saatu
Color Club Desert Valley kokoelma / CesarsShop, saatu

Menikö nämä kynnet ihan ( syksyiseen ) metsään?


32 kommenttia:

  1. Hienot on. Itse en osaisi tarttua noihin väreihin. Pikkurillin ruby on huikee 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) syksyn tullen kaivetaan tämän väriset lakat esille ;)

      Poista
  2. Mua om toi lempiflanelli jäänyt hieman kalvamaan. Siinä on jotenkin joku hieno säväys joka ilmeisesti miellyttää kovin mun silmääni. Miten toi leima onkin noin täydellinen? :D hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) lempiflanelli on yksi mun lempi puna-oranssejani. Sopisi sulle tosi hyvin ;)

      Poista
  3. Tykkään! Tuo leima on kyllä ihan täydellinen :)

    VastaaPoista
  4. Kauniit, tuli ruskafiilis näistä. :)

    VastaaPoista
  5. Onpas hyvännäköinen ja tyylikäs lakkaus! :)

    VastaaPoista
  6. Onpa kauniit värit! Oranssinsävyiset lakat ei sovi ollenkaan mun käsien sävyyn mutta kuvia on hyvä ihailla :) Sun kynsissä näyttää upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maitta :) Mä kyllä tykkään oransseista, etenkin sellaisista murretuista sävyistä. Liian lämpöiset ei mullekaan käy :)

      Poista
  7. Sopii kuin nenä päähän!

    Color Clubilta on tullut Midnight Muse -kokoelma, joka on aika synkähkö, mutta on siellä yksi vaaleansininen ja pari glitteriä :D

    VastaaPoista
  8. Favorite Flannel on kyllä tosi nätti ja kokonaisuus hyvin onnistunut :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat! Ihailen aina oranssia, vaikkei se vaatteissa ole mun väri.

    VastaaPoista
  10. No jos meni metsään niin upeaan sellaiseen! Tää kokonaisuus on ihan huikea ♥♥

    VastaaPoista
  11. Kesän päättymisen kestää kun pääsee lakkailemaan ihanilla syyssävyillä !
    Tää on niin nätti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3