maanantai 22. elokuuta 2016

Vähän miehiset kynnet

Mulla olisi uusia koristeita ja leimauslaattoja, kunhan vain saisin niihin tartuttua. Valitan monesti miten kiireistä arki on. Tulet kotiin, syötät apinalauman, siivoat oksennuksia lattialta, syöt pikaisesti eilisen jämiä, istut vähän koneella ja katsot ehkä telkkaria iltapäiväkahvin kanssa. Sitten pitää leikata nurmikko, imuroida, käyttää apinaa koirapuistossa ja tehdä kynnet!! Illalla vielä työeväät huomiselle ja iltapala. PUUH. Miksi se ihmisen elämä on tälläistä...

Ja vastaus on se että töistä saa rahaa ostaa uusia kynsilakkoja :D heh. Töissä on pakko käydä ja se rytmittää arjen. Työpäivä ja matkat vie suuren osan päivästä mutta sitä se elämä on. Ei saisi valittaa. Nyt ei vaan ollut aikaa tehdä kummoisia kynsiä mutta ihan mieluisat näistä kuitenkin tuli.

P8010022.ORF

P8010012.ORF

Seven Deadly Sins on yksi suosikkikokoelmiani Color Clubilta. Tummia tekstuurilakkoja joissa on pientä hauskaa seassa. Under Your Spell on minusta hienoin kaikista. Siinä on sinivioletti pohja, kultaista hehkua ja liloja glittereitä. Ihana merenneitolakka! Nämä tekstuurit peittävät parilla kerroksella.

P8010038.ORF

Love Tahiry tuoksulakoista muihin kynsiin pääsi Tall, Dark & Handsome. Colognen tuoksuinen äijälakka :) tämäkin peittää kahdella helpolla kerroksella. Kultaisia niittejä ja päälle Inm Out The Door.

P8010056.ORF

Kuvat vain äkkiä ja ovesta ulos koirapuistoon ;) miltä tälläiset äijäkynnet näyttävät?

Linkatut CC lakat saatu, Inm ostettu itse.

16 kommenttia:

 1. Ei näytä yhtään hassummalta :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän niin tuon tunteen ja kiireen!
  Lakkaatko oikeasti joka päivä uudet kynnet? Jos niin teet, onko ihan välttämätöntä? Ajatuksena heitän, että mitä jos helpottaisit omaa taakkaasi ja tekisit joka toinen päivä vaikka jonkin tekniikkaan liittyvän postauksen tms. Ettei ihan aina tarvitse lakkailla - se vie hirveästi aikaa. Itse ainakin kovasti iloitsisin tekniikka- yms. jutuista, uusien lakkojen esittelyt on itselle vähän turhia, kun olen värimaailmaltani vähän "rajoittunut". :D Eikä ollut mitään arvostelua, ehei! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, enhän minä arvosteluna ottanut :) voisinhan minä tuollaisia tehdä mutta ne tavallaan vaativat aina ne kynnet, missä tekniikan näyttää. Ne vievät paljon aikaa, mutta välillä niitä mielelläni teen. Uusista tuotteistakin kirjoittelisin, sitä mukaa kun niitä ostan tai saisin esittelyyn :) kyllähän niitä jutunaiheita on.
   En lakkaa ihan joka päivä, jos en joskus ennätä niin sitten en. Nyt on muutenkin töissä älytön kiire ja stressi , mikä näkyy vähän väsymyksenä. Olen välillä vähän väsynyt sometukseen ja blogiin, jos se alkaa painamaan enemmän niin hiljennän tahtia :) toivotaan että tuo kiire töissä hellittää, ei olisi niin väsynyt sitten kotona ;)

   Poista
  2. Ymmärrän täysin väsymisen, nykyihmisellä on pirun kiire - on muutakin elämää ja aina vaan vaaditaan enemmän.
   En usko, että lukijat sinulta katoaisivat, jos päättäisit hiljentää tahtia. Oletkin niin ahkera bloggaamisessa, että en yhtään ihmettele tuntemuksiasi.
   Tsemppiä! :)

   Poista
  3. Kiitos :) ja aina pitää muistaa se että tämä on harrastus ja sitä pitää tehdä täydellä sydämellä ja ilolla. Ei väkisin vääntämällä :)

   Poista
 3. Äijäkynnet! 😂 hienot on 😊

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se työ kummasti häiritsee noita vapaa-ajan harrastuksia xD Kovasti työstäni tykkään, mutta niinkuin kuka tahansa muukin niin itsekin mieluusti lisää sitä vapaa-aikaa ottaisin - ehkä joskus jos lotossa voittaa :D

  VastaaPoista
 5. Musta nää ei kyllä ole yhtään miehiset! :D

  VastaaPoista
 6. Enpä kyllä voisi kuvitella ketään äijää pitämässä tuota lakkaa. :D :D Mutta tosi kivannäköinen se silti on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän siinä ja rajoilla...tumma tämä kuitenkin. En kyllä haluaisi että oma mies lakkaisi kynsiään :) jollekin rokkistaralle käy.

   Poista

Kiitos kommentista <3