sunnuntai 21. elokuuta 2016

Uusien meikkien testailua

Mulla on tuossa työpöydällä paaaljon kaikkea uutta mitä pitäisi testailla. En ole oikein tiennyt mistä aloittaa tai millaista meikkiä niillä tekisi. Päätin sitten laittaa vähän kaikkea ja toivoa että lopputuloksesta tulee hyvä :) tuli siitä, jotenkin ihan erilainen kuin mitä yleensä teen. Mutta kiva!


make up store

P8070019.ORF

Make Up Storen miitistä ostettu Diamond trio luomiväri on odottanut käyttöön pääsyä. Pakkaus on ihan mieletön, harvemmin luomivärirasioissa on bling bligiä ja näin paljon timantteja. Luksusta arkeen ja vihreiden silmien värit, kiitos! Tämä maksoi 41 euroa muistaakseni. Hohtava shimmer vaaleanpunainen, matta vaaleanpunainen ja luumuinen punainen. Nätit värit arkimeikkiin. Ei ehkä ihan parhaimmistoa MUSIlta, käteen swatchattuna vasemmanpuoleinen antaa hyvin väriä mutta luomille levitettynä on vähän hailakka. Tai sellainen jonka levittyvyydestä en tykkää. Kyllä mä uskon kuitenkin että tulee käytettyä, pitää kokeilla eri pohjustajan kanssa. Onko meikkaajille vinkkejä värin levitykseen? Kokeilin aplikaattoria ja sivellintä.

P8070024.ORF

P8070005.ORF

Meikinpohjustaja on must-tuote kun halutaan meikkipohjan pysyvän iltaan asti hyvänä. Mulla on rasvoittuva iho ja olen huomannut että primer on tärkeämpi juttu kuin meikinkiinnityssuihke. Sain kokeiluun Bellápierren HD Makeup Primerin jota voidaan käyttää meikkivoiteen alla. Se täyttää juonteita, taikoo ihohuokoset piiloon ja antaa meikkipohjalle parempaa pysyvyyttä iltaan asti. Tuote on parabeeniton ja siinä on SK15. 

Bellápierre Kauneutta.com

Olen täysin rakastunut tähän koska se levittyy silkkisen hienosti ja tekee ihosta smoothimman. Tuote on kallis mutta pullo on iso. Hyvin riittoisaa, pari pumppausta riittää. Aikuiselle iholle täydellinen tuote, tekee elottomasta ihosta kivemman näköisen. Tämä on sellainen taikaatekevä tuote ;)

Milani eleven.fi

Milani meikit ovat mulle aika tuntemattomia. Sen tiedän että merkkiä hypetettiin useampi vuosi sitten, edullisena mutta hyvänä. Huomasin elevenin myyvän Milania ja pyysin sieltä testiin muutamaa merkin meikkituotetta. Mattahuulet ovat nyt trendikkäät mutta en ole oikein itse vielä päässyt mukaan. Halusin kokeilla ensimmäistä ihan kunnonkunnon mattakiiltoa. Joka vetää huulet ihan mataksi ja tekee niistä ihan turbosuuret! Amore Matte Lip Crémejä löytyy toistakymmentä eri sävyä. Minä valitsin Adorablen jonka toivoin olevan nuden värinen. Että varmasti mennään turvallisella linjalla.
Adorable olikin vähän tummempi nude joka todellakin erottuu! Se on sekoitus nudea, harmaata ja vaaleanpunaista. Ihan sairaan siistin näköinen. Erilainen, en ole ikinä käyttänyt tälläistä. Vaikka tykkään meikeistä ja kokeilen kaikkia uusia, olen kuitenkin sitten ilmeisen arka uusille, erikoisille jutuille joita pidän maskeeraajien ja meikkitaiteilijoiden tyylinä. Tämä meni kyllä heittämällä arkimeikkiini! Näissä on vaan yksi huono puoli. Tuli himo ostaa näitä lisää! Koostumus on hauska. Se tekee huulista tosi ison näköiset. Hieman kuivan tuntuiset mutta tämä todellakin pysyy. Ei tarvitse laittaa paljoa, se kuivuu heti samettiseksi huulilla. Se on hyvännäköinen, ei täysin mattamaisen luonnoton vaan samettisen tyylikäs. Ja ei varmasti kulu pois, piti poistaa misellivedellä!

Kylie Jenner lips

Käytän yleensä neutraaleja ja turvallisen värisiä poskipunia. Niissä en räväytä ikinä enkä käytä mitään värikkäämpää. Joskus pitää vaan rohkaistua ja kokeilla uutta. Ruusunmallisessa Coral Love poskipunassa on jokaista naista pukeva korallinen sävy ja upea pintakuviointi. Sivellintä ei tarvitse kuin käyttää pinnassa, poskipuna on niin pigmenttistä! Korallinen poskipuna näyttää vaan niin hyvältä, pitäisi vaan minunkin uskoa ja käyttää enemmän muitakin sävyjä. Ilme on paljon freesimpi ja raikkaampi.

P8070002.ORF

Meikin tein tutuilla tuotteilla:

Bellápierre HD Makeup Primer / Kauneutta.com, saatu
Neutrogena Visibly Clear CC-voide Light
L´oreal Infallible 24h meikkivoide Golden Sand
NYX HD Concealer 03
Yves Rocher irtopuuteri / Yves Rocher, saatu
Milani Coral Love poskipuna, eleven.fi, saatu
Lancóme Star Bronzer aurinkopuuteri

MAC 24-Hour Extend Eye Base
Lumene Natural Code Pearl Pink luomivärikynä
Make Up Store Microshadow Trio Diamond
Lumene Blueberry Eyeliner
IsaDora Volume Lash Styler, saatu
Dermosil kulmakynä
Make Up Store Tri Brow kulmapaletti
Essence ruskea kulmaväri
Clarins kulmapaletti, saatu 
Milani Amore Matte Lip Créme Adorable / eleven.fi, saatu

Oliko uusissa meikeissäni mitään teille tuttuja? Mattahuulet, oletteko löytäneet sellaisia ihan kunnollisia Kylie Jenner-huulimeikkejä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

23 kommenttia:

  1. Ootpa nätti :)
    Tosi kiva arkimeikki! Itse levitän Trio Diamondin vaalean hohtavan sävyn aina hieman kostealla siveltimellä tai sitten sormenpäällä taputtelemalla. Tulee ihan eri tavalla hohtoa.
    Näitä Milanin mattapunia mulla ei oo, pitäis ehkä testata. Mulla on vain niitä perinteisiä, puikkomaisia huulipunia ja niistä tykkään kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Maitta <3 pitääpä kokeilla kosteaa sivellintä, pitkien kynsien takia sormenpää on hankala meikkaamisessa. Swatchin saa just ja just otettua :) ainakin tämä mattapuna on aika mahtava, ihan erilainen kuin mitä yleensä käytän!

      Poista
  2. Kaunis meikki. Milanin poskipunat ovat kyllä niin kauniita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) kyllähän tälläistä poskipunaa on ilo käyttää.

      Poista
  3. Mä rakastuin just eilen noihin Milanin huulipuniin. Ostin Covetin, joka on ihana tumma suklaan sävy. Ei ihan heti muistu mieleen yhtä hyvää nestemäistä huulipunaa, vaikka niitä on aika kasa kertynyt merkiltä jos toiselta. Edes Jeffree Starit ei ole näin hyviä. Tää sävy mua jäi vielä vähän himoituttamaan juurikin tuon ihanan harmaan taiton vuoksi. Sopii sulle tosi hyvin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minustakin tämä sopii hauskasti vaikka olen hyvin arka rohkeisiin väreihin. Toisille ne sopii, kuten sulle, eikä näytä yhtään oudolta :) Milanilla ont osi hyviä sävyjä, tekisi itsekin mieli ostaa joku lisää :)

      Poista
  4. Toi milanin huulituotteen väri on ihn TÄYDELLINEN. Pitää laittaa tilaukseen :--)

    http://lauraheinikki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, jotain harmaan, vaaleanpunaisen ja -ruskean välillä :)

      Poista
  5. Ääääh,nyt mää tarviin Milanii !

    VastaaPoista
  6. Hauskat huulet 😊 sopii hyvin.

    VastaaPoista
  7. Mattahuulet ei ole mun juttu (kiitos kuivien huulien..) mutta silti aloin pohtia pitäisikö tuo Milani hankkia kokeiluun xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan ekaksi huulirasvaa. Jonkun ajan päästä Milanin. Syömisen yhteydessä se vähän tuntuu mutta pysyy kyllä hyvin. Ei ainakaan mulla kulu mitenkään inhottavan repaleiseksi vaikka mullakin on kuivat huulet :) kannattaa ainakin kokeilla tykkääkö, mattahuulet kuitenkin on niin hauskan näköiset.

      Poista
  8. Mua on alkanut kiehtomaan Milanin Mattalics punat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milanilla on kieltämättä kivoja ja trendikkäitä huulimeikkejä :)

      Poista
  9. Noi huulihommat kiinnostaa! Ite löysin tässä noin vuosi sitten nää värikkäämmät poskarit ja sillä tiellä ollaan, on muuten herkun näköinen ja sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Tälläiset sävyt raikastaa ilmettä kivasti, nuorentavat ja näyttävät vaan kivalta :)

      Poista
  10. Uijui noissa huulissa on sitä jotain!

    VastaaPoista
  11. No nyt on kyllä sellainen meikki, että pitää jo ihan jättää kommenttia! Mitäänhän en meikkaamisesta tiedä, kun en itse sitä osaa, mutta tämä meikki on todella kaunis. ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Papunen, olipas mukava ja mieltä lämmittävä kommentti <3

      Poista
  12. Itse olen aivan rakastunut näihin mattahuuliin, ja nuo näyttää kyllä sinullakin älyttömän hyviltä. Minun ehdoton suosikkinimerkkini näissä on NYX, joilta on tullut hankittua jo useampi mattapuna. Itseasiassa tulee sellainen paluu nuoruuteen-fiilis, nämähän olivat muotia jo yhdeksänkymmentäluvulla, kutsuin niitä silloin maksamakkarapuniksi, ja aikalailla samaa nimeä voisi vieläkin käyttää :) Ei hitto, tässä tuntee itsensä vanhaksi kun jo kertaalleen muodissa olleet vaatteetkin ovat tänä syksynä kauppojen hyllyille ilmestyneet. Pilottirotseja on joka paikassa, ja choker-kaulakoruja. Ja nyt nämä mattahuuletkin vielä.... :) Terveisin: maksamakkarapunafani :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3