keskiviikko 31. elokuuta 2016

Elokuun loppuneet tuotteet

On taas kuun loppu ja aika esitellä elokuun roskaläjä. Huomenna vaihtuu syyskuu ja siitähän se syksy virallisesti alkaa.

P8210068.ORF

Ihon- ja vartalonhoito

Lavera minttuvoide*

Ooh kun tämä on ihku! Ostan kyllä joskus jemmaan. Ihana aamuisin, raikastaa niin hyvin! Täydellinen sekaihon voide, käy lukemassa ihkutuspostaus tästä!

Yves Rocher Organic hunaja huulirasva*

En jaksanut käyttää...tuoksu tökki vaikka alussa tuntui kivalta. Kosteuttaa kevyesti mutta ei vaan kiinnosta eikä tule käytettyä.

Philosophy Miracle Worker*

Joku LivBoxissa tullut näyte. Niin silikoninen ja iholle kalvon muodostava voide että yh! Käytin kaulalla. En ole jotenkin Philosophyn voiteista innostunut.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine kuorinta*

Ihanan tuntuinen kuorinta, voisin käyttää isommankin koon. Todella hyväntuntuinen sekaiholla. Pidän Neutrogenan tuotteista ja kiva kun niihin on päässyt tutustumaan LivBoxissa :)

Clinique All About Eyes silmänympärysvoide*

Olen joskus käyttänyt tätä isommankin purkin. Tämä pieni tuli joskus bloggaaja LivBoxissa. Sellainen silmänympärysvoide jota voisin käyttää vaikka loppuelämäni. Ihanan raikas, kevyt mutta kosteuttava. Vie punaisuuden ja kutinan pois silmänympärysiholta. Ei tuoksu, varmasti monien mieleen.

Lavera Yves Rocher

Lemon Juice & Glyserine 2in1 suihkusaippua*
Ihan kivan tuoksuinen suihkugeeli, en kyllä kuitenkaan ostaisi lisää. Tylsä mutta toimiva? Minä en ole suihkussa käytettävien vartalovoiteiden kohderyhmää. Nautin mieluummin ällömakeista tuoksuista ja runsaasta vaahdosta. Tämä on kuitenkin oiva tuote koko perheelle. Onhan mulla tätä yksi jemmassa, LivBoxin kotimaisessa boxissa sain tälläisen ;)

Dermalogica Skin Refining Masque
Huippuhyvä savinaamio. Kesti minulla vuosikausia, kröhöm. Putsasi ihon mielettömän hyvin. Tykkäisin Dermalogican tuotteista enemmänkin mutta ei lompakko kestä.

Favora Hoitava käsivoide*
Perushyvä käsivoide, ei vaan jäänyt mieleen mitenkään erikoisena. Taisi tulla joskus LivBoxissa.

Estelle & Thild Detox Mask Lily*
Ihanan tuntuinen, iho oli tosi puhdas tämän jälkeen. Ei kuivunut kasvoilla. Tätä voisin käyttää uudestaankin, tehokas naamio kuivattamatta ihoa korpuksi. 

Dermalogica

Hiukset

Sim Mega Finish Spray

Hiuslakkaa kuluu, tämä iso pönttö kestää parisen kuukautta. Varmaan ostan taas lisää, onneksi on Evon lakka jemmassa niin ei tule lakkapaniikkia :) tämä Simin lakka on ok, ehkä takuttaa jos laittaa liikaa mutta tekee superkiiltävän tukan. Saisi tuoksua vähemmän.

Dermosil Argan Oil shampoo

Ihan perushyvä shampoo, ei vaan jäänyt mitenkään erityisenä mieleen joten tuskin ostan toiste. 

Aussie Miracle Recharge Moisture*

Suihkutettava hoitoaine, ehkä enemmän pitkälle tukalle. En oikein saanut enää lyhyellä tukalla tästä irti mitään joten Aussie goes bye bye.

Dermosil

Kosmetiikka

L´oreal False Lash Superstar

Kaksipäinen mascara, toisessa päässä pohjustaja. Teki semikivat ja tuuheammat ripset. Ei kuitenkaan tullut suosikkia koska sottasi yläluomelle päivän mittaan.

Max Factor Voluptuous mascara*

Jäi lopulta käyttämättä koska iso harja on äärimmäisen epäkätevä työaamuina. Tekee kyllä upeat, siistit ja superpitkät ripset mutta sotkeekin joka kerta laitettaessa. Siksi menee roskiin. Luulen että tämä on helpompi laittaa jos on pitkät ripset tai iso ala tuossa silmien ympärillä :) mulla on pienet ripset ja raskaat luomet niin tuloksena on lähinnä katastrofi luomivärien päällä :/

MAC huultenrajauskynä

Nudesävy, ei oikein piirrä hyvin, raapii ja on kova. En tykkää käyttää.

Loreal Max Factor

Kynnet

Konad Gel Top Coat*

Tästä pidin tosi paljon. Superkiiltävä, paksu geelimäinen päällyslakka. Sain joskus Cesarista mutta tätä ei tullut ikinä myyntiin. Toivottavasti joskus tulisi? Tämä on mennyt näköjään keltaiseksi, on sinertävää oikeasti? Harmi, olisi vaan pitänyt itse aktiivisemmin käyttää.

Kubiss London Ridge Filler* 

Oi miten hyvä aluslakka! Ei mönjääntynyt yhtään loppua kohti vaan pysyi notkeana! Täyttää kynnen uurteita, antaa tasaisen pinnan. Kuivuu kauniin nudepintaiseksi. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Kubiss Londonin lakkoja olen saanut Kauneutta.comista.

Essie Blanc*

Hirmu hyvä valkea lakka Essieltä. Leveällä sudilla levittyy kuin unelma. 

Essie Belugaria*

Kaviaarilakka oli mennyt paksuksi eikä sitä saa enää elvytettyä. Tarkastakaapa omat lakkanne!

P8210079.ORF

Vajuneita, erottuneita tai kynsilakkoja joista on tullut parempi, korvaava sävy. Osaa on käytetty niin paljon etten viitsi antaa kavereille. Näkee kyllä että näitä on rakastettu :) 

Color Club

Oliko joukossa kiinnostavia tai tuttuja tuotteita?

*-merkityt tuotteet saatu.

22 kommenttia:

  1. Oli mukana pari tuttuakin. 😊
    Kiva näitä on lukea. Aika paljon meni lakkojakin roskiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko vähän karsia välillä. Jos sitä lakkaa ei ole kolmeen vuoteen käyttänyt niin tuleeko käytettyä? Color Clubilta on tullut vastaavia paremmalla koostumuksella :)

      Poista
  2. Hih! Mulla on loppuneet muuten ihan samanlaisessa pussissa :)

    VastaaPoista
  3. Nämä postaukset ovat aina huippukiinnostavia. Etenkin jos tietää, että bloggaaja antaa rehellisen mielipiteensä tuotteesta.. :)

    Pitää alkuun kiittää sinua, koska blogisi kautta hankin kokeiluun joskus Laveran minttuvoiteen ja rakastuin siihen ensikokeilulla! Tekee uskomattoman hyvin mattaisen, mutta kosteutetun tunteen iholle. Oletko sattumoisin kokeillut koskaan Laveran 3 in 1 kuorivaa puhdistusnaamiota onko se hyvä?

    Olen maailman laiskin kampausten laittaja, joten olen ihmetellyt aina kuka saa käytettyä noita isoja lakkapurkkeja loppuun asti :D Pari kertaa vuodessa ehkä väkerrän jotain hiuksiini ja unohdan silloinkin käyttää pientä lakkapurkkiani..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä tulee kerrottua lyhyt ja ytimekäs mielipide. Tuotteesta on voinut tykätä alussa mutta sitten on alkanut tökkiä. Jonkun loppuminen taas tosissaan harmittaa :)

      Olen kokeillut, aivan mahtava tuote. Tykkään kovasti Laveran tuotteista koska ovat luonnonkosmetiikkaa sieltä edullisemmasta päästä ;)

      http://charmingnails.blogspot.fi/2015/12/lavera-3-in-1-wash-scrub-mask.html

      Minä käytän lakkaa joka päivä, iso pullo ei pitkään kestä. En kestä jos kampaus liikkuu yhtään tuulessa :D

      Poista
  4. Useampikin tuttu tuote löytyy sun loppuneita, katsotaan minkälaisen kasan mä olen elokuussa saanut aikaiseksi xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti vähän isomman kuin minä :) jos vanhat merkit pitävät paikkansa :D

      Poista
  5. Simin hiuslakka kuulostaa hyvältä, koska tykkään tuotteista joista saa lisäkiiltoa tukkaan. Mutta noin iso pullo kestäisi mulla varmaan pari vuotta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kokeillut ihan kiiltosuihketta? Harvalla käytöllä tämä kyllä kestää vuosia ;)

      Poista
  6. Oli paljonkin kiinnostavia tuotteita, varsinkin ihonhoito-puolella :) Hauska kun sanoit, että tuo hiuslakka saisi tuoksua vähemmän, kun SIMin DS on täysin hajusteeton sarja :P :)) Mutta onhan siinä toki se lakan ominaistuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa liikkeessä mistä ostan näitä hiuslakkoja on kolmea isoa; tämä, Matrix sekä tämä KC:n Quattro.

      https://charmingnails.blogspot.fi/2016/05/toukokuun-loppuneet-tuotteet.html

      Ostan yleensä tuota Quattroa joka on täysin hajusteeton. Se ei siis tuoksu laitettaessa toisinkuin tämä SIM. Onko Perfume Free ja hajusteeton tavallaan sama asia? Quattro on noista mun suosikkini koska se on vähiten haiseva. En ehkä vaan kestä sitä miten lakka käy henkeen laitettaessa, pakostihan se ominaistuoksu on. Ilmeisemmin SIMissä paljon voimakkaampi kun mulla tämä mielikuva näistä aina on :)

      Poista
    2. Mun mielestä Perfume free ja hajusteeton on sama asia. Sitten on vielä erikseen hajuton. Muistan kun joskus käytiin töissä vääntöä tästä asiasta :) Onhan niissä silti jo raaka-aineista tuleva ominaistuoksu ja kaikki käy henkeen vähän eri tavoin :)

      Poista
    3. Eikä :D minä en kyllä niitä erota muutakuin käyttötuntumalla. Millä merkillä muuten on hajuttomia hiuslakkoja? Ovatko ne vieläkin vähemmän tuoksuvia, jos tämä SIM on mulle liikaa?

      Poista
  7. Näitä on aina huisin kiva lukea, bongaa uusia tuotteita ja näkee mitä mieltä toiset on samoista tutuista :)

    VastaaPoista
  8. Toi Lemon Juice & Glycerine -sarjan suihkugeeli on PARASTA IKINÄ. Siinä on niin järjettömän hyvä tuoksu, että mun tekis mieli kylpeä siinä geelissä. Se tuoksuu ihan semmoiselle murujauheesta tehdylle sitruunateelle, jota joskus lapsena aina juotiin - saa sitä ehkä kaupasta vieläkin? No mut.. ihanaihanaihana saippua. Rakastan. :D

    Favoraa mulla on ollut kuorintavoide joskus ja sain ikuisen kammon koko merkkiä kohtaan kun se kuorintavoide haisi aivan kuoleman villasukille. Toi Kubissin ridge filler vaikuttaa kiinnostavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että se kumma haju vähän tökki Favorassa, mä kun tykkään käyttää hyvältä tuoksuvia käsivoiteita. Mutta kaikki ei taas sellaisista tykkää :) Kubiss Londonilla on helmiä joukossa, tämä Ridge Filler oli hyvä!

      Poista
  9. Laveran minttuvoide on itselläkin vakikäytössä! Mutta sen koostumus on muuttunut paksummaksi ja pakkaus isommaksi, mutta tykkään edelleen varsinkin meikin alla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää varmaan testata uutta versiotakin. On se niin hyvä voide ❤️

      Poista

Kiitos kommentista <3