perjantai 12. elokuuta 2016

MAC Mineralize luomivärit

Kävin shoppailemassa yhdessä ihanassa putiikissa. Löysin sieltä vaikka mitä ihania meikkejä! Sellaisia joita en ole käyttänyt pitkään aikaan. Joko arvaatte mikä kaupan nimi oli? Taina´s Boutique ;) sieltä löytyy sellaisia harvinaisia aarteita joita ei ole käyttänyt aikoihin.


P7230028.ORF

MAC Mineralize luomivärit ovat olleet vähän unholassa. Yhteenaikaan ne pistivät silmät vuotamaan ihan hulluina enkä voinut näitä käyttää. Jostain syystä silmien vuotaminen on nykyään helpottanut. Mutta juuri tuo vuotaminen on syy miksi välttelen sisärajauksia. Vie vaan kynä vesirajalle ja ärsytys silmissä on taattu. Luulen että jotenkin näiden MAC Mineralize luomivärien koostumus ärsytti, näissähän on tuota pientä kimallepartikkelia.

Minulla on ollut näitä paljon enemmän mutta olen niistä luopunut. Minulla on enää neljä MES luomiväriä. Sea And Sky on hullun upea sininen, Hot Contrast harmaa-punamusta, Fresh Green Mix vihreä ja Blue My Mind turkoosi-musta .

Blue My Mind. Pohjustus Elizabeth Arden Eye-Fix Primer ja MAC Paint Pot Rollickin´. Rajauksena paljon kehumani Yves Rocher Bleu Volubilis eyeliner. Upein näistä YR:n kajaleista, käytän usein sinisissä tai turkooseissa meikeissä. Hyvä, erottuva petrooli rajaus joka pysyy! Ripsivärinä Lorkun Superstar.


P7230039.ORF

P7230024.ORF

P7230009.ORF

Sea And Sky. Pohjustus sama kuin edellisessä. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripsissä L´oreal Superstar. Kulmat Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade ja Brow Wiz sävyissä Chocolate. 

P7230035.ORF

P7240021.ORF

P7240024.ORF

Hot Contrast. IIk tämä on hieno, olen tykännyt tästä kyllä aina. Helppo pikkupaletti smokyn tekoon. Punaisista suonista saa harmaisiin jotain jännää ja mustalla saa tosi makeat mattaiset varjostukset. Olen korostanut kasvot sekä silmämeikin NYXin Contour paletilla. Kulmat Anastasia, ripset IsaDora ( samat kuin muissakin ). Rajaus Lumenen Blueberry tussi, silmämeikin pohjustus Arden + Gosh Platinum puikkoluomiväri. 

P7230037.ORF

P7310015.ORF

P7310025.ORF

Fresh Green Mix. Pohjustus Elizabeth Arden Eye-fix Prime. Rajauskynä Yves Rocherin Eucaluptys, en kyllä voi kyllin kehua noita YR:n kyniä. Parhaita pitkiin aikoihin. Pigmenttisiä, helppoja levittää ja pysyvät. Värit erottuvat hyvin. Kulmat Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade ja Brow Wiz sävyissä Chocolate, ripsissä IsaDora Lash Styler. Laitoin myös vihreään varjostukseen hippusen Inglotin mattavihreää 331:stä. Tämä on nätti vihreä paletti mutta olisi parempi mattaisella varjostussävyllä. Tässä on aika paljon hohtavuutta kuitenkin.

P7230044.ORF

P7300007.ORF

Löytyykö sinulta näitä? Mikä meikeistä on suosikkisi?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

14 kommenttia:

  1. Ei löydy. Upeita kaikki, mutta ensimmäinen on hienoin 😍

    VastaaPoista
  2. Jälleen kerran mielettömän upeita meikkejä :) Ihania nuo kaikki!

    VastaaPoista
  3. Meinasin jo lähteä googlettamaan et mikä ihme Taina´s Boutique on xD Alkaakohan sitä ensimmäisen työviikon väsymys pikkuhiljaa näkymään - onneksi pääsee ihan just kohta kotiin pariksi päivää huilimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD täällähän se sijaitsee! Kävin eilen koko lakkakokoelman läpi ja sieltä vasta aarteita löytyikin ;)

      Poista
  4. Huh, miten ihania lopputuloksia ♥ Varsinkin tuo sininen :)

    VastaaPoista
  5. Ihania meikkejä! Tykkään erityisesti ekasta sinisestä ja viimeisestä, vihreästä! Kaunista jälkeä oot tehnyt näillä luomiväreillä :) 🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maitta! Mukavaa jos ammattilainen tykkää ❤️

      Poista
  6. Ihania meikkejä! Mulla on yksi Disney villain kokoelmasta, mutta sama juttu,silmät vuotaa ihan hillitysti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3