keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kasvovedet mustapäitä vastaan

Minun ihoni on mennyt huonompaan kuntoon :/ se on epätasaisen värinen ja siinä on epäpuhtauksia jotka muodostuvat finneiksi. Ihohuokoset ovat laajentuneet eikä meikki näytä hyvältä. Voinko syyttää kesää ja sitä miten naama hikoaa paksun meikkivoiteen alla? Olen monesti sanonut että tykkään peittävistä, mattaisista meikkipohjista. Syy siihen on ihoni kunto, kyllähän tässä peitettävää riittää. Punaisia finniarpiakin on muistona vieläkin huonommasta ihosta.

mustapäät kasvovesi

Olen kokeillut muutamaa eri tuotetta taistelussa epäpuhtauksia vastaan. Toinen on Neutrogenan Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily sarja. Silloin kun minulla oli akne, käytin näitä. Mulla oli sarjan kuorintaa ja naamiota. Minulla on hyvä mielikuva Neutrogenan tuotteista joten ostin mustapää-sarjasta kasvoveden ja puhdistusaineen.

Neutrogena kasvovesi mustapäille

Olen käyttänyt lähinnä herkän ihon tuotteita enkä pitkään aikaan mitään tujumpia. Ihan hätkähdin tuotteiden tuoksua ja voimakkuutta. On kuitenkin muistettava että minulla on rasvoittuva, epäpuhtauksiin taipuva sekaiho. Talvisin se on kuivempi mutta kesällä rasvoittuu enemmän. En siis usko näiden olevan liian tujuja, kun ei nyt koko ajan käytä. Lähinnä kuurina ja tosiaan talven tullen laitan nämä sivuun.

Blackhead Eliminating kasvovesi supistaa ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Se sisältää alkoholia, salisyylihappoa ja mentolia ja päivittäin ennaltaehkäisee mustapäitä. Minun ei tarvinnut käyttää tätä kuin viikon verran kun mustapäät olivat poissa. Hyvin voimakasta tämä on, melkein silmiä kirvelee. Mutta iho kiittää, on silminnähden kirkkaampia ja paremminvoiva. Muistelinkin tämän toimivan näin hyvin, aivan loistava kasvovesi epäpuhtaalle iholle.

Puhdistusvaahto ei muuten mustapää-sarjasta ollutkaan, tajusin vasta kotona ;) Visibly Clear Spot Stress Control on jokatapauksessa ennaltaehkäisevä ja ihoa rauhoittava puhdistusvaahto. Se poistaa likaa, talia ja epäpuhtauksia. Aloe Vera rauhoittaa herkkää ihoa. Tämä sopii aamupesuun jos kokee puhdistusta tarvittavan. Meikinpoistoon tämä on liian kevyt, kaksoispuhdistuksessa kyllä toimii. Ostan seuraavaksi sen mustapää-sarjan putsarin, olisi pitänyt olla kaupassa tarkempi. Nämä maksavat n. 7 euroa pullo joten konkurssia ei kuitenkaan tullut ;)

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Toinen kasvovesi mustapäiden päänmenoksi on Mario Badescun Special Cucumber Lotion. Marioa Badescu on merkkinä kiinnostanut minua kovasti koska sitä on kehuttu todella paljon. USA:ssa valmistettava merkki on perustettu jo vuonna 1967. Mariolla on todella paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita. Pakkauksien sijaan on panostettu laadukkaaseen sisältöön, jokaiselle iholle löytyy oma tuotteensa. Mariolla on myös huippuhyvä kynsinauhavoide josta on tulossa oma postauksensa

Kurkku-uutetta ja alkoholia sisältävä kasvovesi lupaa puhdistaa ja rauhoittaa ihoasi. Tämä kurkkukasvovesi on ihanan raikasta eikä sen sisältämä alkoholia kuivattanut ihoani. Ihoni ei ole kuiva kesäisin mutta syksyn tullessa alkaa kiristelemään. Kurkkukasvovesi toimii myös mustapäiden ja epäpuhtauksien ennaltaehkäisijänä. Luulen käyttäväni tätä talven tullen normaalin kasvoveden rinnalla, ettei taas pääsen finnihyökkäys iskemään. Kurkkukasvovesi on miedompaa kuin Neutrogena ja hieman mukavampaa käyttää. Neutrogena saattaa olla liian raisua talvella. 
Molemmat kasvovedet pitävät kasvoni puhtaina ja mustapäät pysyvät poissa. Iho on myös tasaisemman värinen ja paeamman tuntuinen meikata. Ero aiempaan on kyllä merkittävä!

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Mario Badescun kasvovesi saatu elevenistä. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 


Mitä salaisia aseita sinulla on taistelussa finnejä vastaan? Onko sinulla välillä näin huonoja kausia, vaikuttaako kesä ihon kuntoon?



26 kommenttia:

  1. Aseeni on dr haushkan puhdistus sarja. Puhdistusvoide yhdistettynä kasvoveden kanssa onnihan järkyttävän hyvä tehokas mutta hellävarainen. Kantsii koittaa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut mutta uskon sanomaasi että hyviä ovat. Pistetään muistiin :)

      Poista
  2. Mulla maitotuotteet aiheuttaa samannäköistä ihoa kuin sulla. Maitokahvin vielä naama kestää, mutta ei enää rahkaa, juustoa tms. Tein taas jälleen tekniikan maailma testaa ja ostin turkkilaista jugurttia ison ämpäri ja söin sen viikon aikana. Testi viime viikolla, tällä viikolla, naama rasvoittuva, näppyläinen ja ei niin kiva ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis jättää maitotuotteet pois kun eivät tee mahalle hyvää. Eikä ilmeisesti naamallekaan...rahkaa, jogurttia ja juustoa kyllä menee.

      Poista
  3. Jaa-a, aseita ei ole. Hormonihyökkäys kun iskee niin aina pari palleroa nstaa päätään. Tota Marion kasvovettä vois testata jos ei ole turhan ärhäkkää joska kynsinauhavoide on luottotuotteeni ja en voi elää ilman sitä (melkein) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun suosituksesta testaan sitä :) kasvovesi ei ole liian ärhättää ja jos siltä tuntuisi, käyttää vähän harvemmin :)

      Poista
  4. Kaikki aseet mustapäitä vastaan ovat tervetulleita! Yllättäen, tänä kesänä käyttämäni Lumenen hyaluronihappotiiviste on pienentänyt huokosia eivätkä ne mustapäätkään enää pomppaa silmille samalla tavalla. Olin ajatellut hankkia Pixin Glow tonicin tai jonkun dupen, mutta ehkä ostan ensin testiin tuon Neutrogenan kasvoveden, koska olen tykännyt saman sarjan tuotteista aiemminkin. Neutrogena on vakuuttanut minut moneen otteeseen, tykkään.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis ostaa tuo Lumenen hyaluroni. Mutta ehkä käytän ensin vanhempia voiteita ja seerumeita pois :) Neutrogena on edullista ja olen tykännyt etenkin tuosta mustapää-sarjasta. Kiva myös että niitä saa ihan kaupasta :)

      Poista
  5. Kesäksi olisin uskaltanut ostaa tuon Neutrogenan kasvoveden, mutta syksyn myötä iho alkaa taas kuivua. Mulla ei tuotteita, joista voisin sanoa, että tämä toimii ehdottomasti mustapäihin. Mutta se toimii aina, että huolehtii sekaihonkin kosteutuksesta, eikä käytä liian tehokkaita tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, koko ajan ei voi käyttää näitä. Mulla on kolmantena kasvovetenä Herbinan ruusuvesi. Pitää olla joku kosteuttava myös. Rasvaan ihon aamuin illoin hyvin ja laitan illalla vielä öljyä, jonka olen huomannut auttavan tosi paljon :)

      Poista
  6. Mustapäät ovat kyllä sinnikkäitä pirulaisia, jos on vähänkin taipumusta pintakuivaan ja rasvoittuvaan ihoon... :)

    Tässä on minun hyväksi kokemani mustapäiden karkotusnaamio:

    Freeman ananasnaamio (AHA-happoja) + aspiriinia (BHA-happoja)

    Levitän ensin naamion kasvoille. Otan sitten 1/4 aspiriinipillerin kämmenelle ja tipautan siihen pari tippaa vettä, jolloin siitä tulee tahnaa, jonka levitän T-alueelle naamion sekaan. Annan vaikuttaa n. 10 min ja huuhtelun jälkeen ihohuokoset ovat Selkeästi pienentyneet :)

    Netistä löytää aspiriinikuorinta-nimellä lisää, jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä kuullut tästä ja aina on pitänyt kokeilla (= en muista ikinä ) :D Freemanin ananasnaamio multa löytyy ja se on loistokamaa!

      Poista
  7. Toi Neutrogenan vaahtoputsari on ihan mun suosikki <3 Käytän sitä iltaisin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena tai sitten aamuisin silloin kun tuntuu, että pelkkä vesipesu ei riitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä puhdistan ensin Natusanin vauvaöljyllä ja sitten tällä. Toimii hyvin niin ja just aamupesulla :)

      Poista
  8. Mulla toimii säännöllinen pyyhkiminen Paula's Choicen salisyylihappolitkulla kaikista konsteista parhaiten. Pixi Glow Lotion oli lyhyen aikaa käytössä (pieni testipullo) ja tykkäsin, pitäis tilata uudelleen.
    Myös V10plus C-vitamiiniseerumi kirkasti ja tasoitti ihoa, sitä käytimme mieheni kanssa molemmat :)
    Lumenen hyaluronihappoaine (se oranssi pullo) ei oikein tehnyt mun iholle mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joku Paulan kasvovesi jota käyttelen silloin tällöin. Ne on kyllä tehokkaita, olen käytellyt monta pulloa :)

      Poista
  9. Mulla on aikalailla samannäköinen iho kuin sulla ja juurikin sekaiho, erittäin pintakuiva, mutta rasvoittuu. En ole uskaltanut enää aikoihin käyttää tuon tapaisia kasvovesiä, sillä tuntuu, että jos koskenkaan kasvovesipulloon, jossa on alkoholia, naama säikähtää ja kuivuu :D kävin juuri eilen kosmetologilla ja hän meinasi, että minun kasvoissa olevat näpyt ja epäpuhtaudet johtuu hormoneista, mikä on kyllä harmillista, kun en haluaisi enkä voisikaan mitään e-pillereitä käyttää, kun niidenhän sanotaan auttavan hormonaalisten finnien kanssa. Lieköhän noihin hormoninäppyihin mitään muuta apua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan olis vielä pahempi iho jos ei olisi hormonaalista ehkäisyä. Harmillista tää naisen elämä :/ mulla auttoi aikanaan luonnonkosmetiikan käyttö, nythän olen lipsunut takaisin synteettisiin lähinnä meikkipohjissa.

      Poista
  10. Tuntuu että mun iho huononi raskauden myötä oisko sitten noi hormoonit.Tietty ikäkin alkaa jo tehdä tehtäviään ku siihe 40 ei enään montaa vuotta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, moni on sitä sanonut. Sitten vaan Neutrogenaa kokeilemaan :)

      Poista
    2. Mulla löytyykin toi vaahto kaapista ku muistais käyttää,eix tullu joskus livboxissa ?

      Poista
    3. Taisi tulla, minä en sitä saanut vaan jonkun muun vaihtoehtoisen tuotteen :)

      Poista
  11. Moi, kaksitoistavuotiaasta asti aknesta kärsineenä tunnen tuskasi... Välillä on ollut parempia aikoja, mutta monta antibiootti- ja Roaccutankuuria tuli nuorempana syötyä.

    Noin vuosi sitten lopetin hormonaalisen ehkäisyn ja pari kuukautta myöhemmin iho räjähti täysin. Aikani kärvistelin asian kanssa, millään puhdistusaineella/kasvovedellä/kosteusvoiteella ei ollut minkäänlaista parantavaa vaikutusta. Kyllästyin tilanteeseen ja marssin ihotautilääkärin puheille, ja sanoin etten halua sisäisiä lääkekuureja, mutta olisiko mahdollisesti tarjolla jotain muuta. Lääkäri määräsi iholle laitettavaa Acnatac-geeliä, ja alle viikon käytön jälkeen huomasin jo käänteen parempaan. Muutamassa viikossa finnit hävisi kokonaan. Iho rasvoittuu ja kiiltää, mutta muuten ihon kunto on parempi kuin kertaakaan Roaccutanin vaikutuksen häviämisen jälkeen.

    Suosittelen käyntiä ihotautilääkärillä, hormonaalisiin näppyihin ei tavalliset rasvat, pesuaineet ja suklaan syönnin vähentämiset tehoa millään. Parasta on että apua on nykyään mahdollista saada ilman suun kautta otettavia rajuja kuureja jotka pistää koko elimistön sekaisin. Toki nuo lääkevoiteet voi aiheuttaa joillekin ärsytystä tai allergisen reaktion, eikä niitä saa käyttää raskauden aikana, mutta suosittelen kokeilemaan jos muu ei ole auttanut. Toivottavasti löydätte teille sopivat hoitokeinot, huono iho on tosi kurja ja kipeä vaiva, eikä sitä tahdo saada peitettyä nätisti ja kestävästi millään tuotteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Tutulta kuulostaa, huono iho vie ikävästi itsetuntoa alaspäin :/ onneksi sinä olet saanut apua ja ihoa kuntoon :)

      Poista
  12. Mustapäät, ikuinen henkilökohtainen helvettini. Mistä tuota Neutrogenan kasvovettä saa? Yst. terv. nimim. Epätoivoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan Prismasta, Cittarista...ovat ainakin Cittarissa tarjouksessa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3