sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kun siihen rupeaa, se onkin sitten ihan kivaa

Nyt olen päässyt kunnolla uusien Ruby Wingsien makuun, toivottavasti ette kyllästy. Näitä on nimittäin tulossa enemmänkin ;) Tänään lakka Carpe Denim farkkukokoelmasta. Dark Wash on yllättäen suosikkini koska se on kokoelman tummin lakka. Upea violetti-pinkki-kupari duochrome. Ja niistähän mä tykkään! Tämä vaihtaa väriä uv-valossa syvemmän violetiksi.

Ruby Wing

Ruby Wing

Dark Wash peittää lyhyet kynnet kahdella kerroksella, minä laitoin pitkiin kolme. Lakka levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Tämän kokoelman lakat tuntuvat siis olevan hyvälaatuisia, yksi on vielä kokeilematta. Kuivuttuaan Dark Wash on tekstuuripintainen. Tänään kuitenkin halusin kiiltävän pinnan kun se näyttää duochromen kanssa kivemmalta. 

OPI Liquid Sand

Stamping Nails

Moyra Stamping

Nimettömässä OPI haniraideri eli Liquid Sand tekstuurilakka Honey Ryder. Se on vaan nätti. En ikinä lakkaa pelkästään sillä vaan käytän näissä skittleteissä. Keskisormeen halusin tehdä leimat ja vihdoinkin sain kokeiltua Moyran Vintage 05 laattaa. Leimauslakkana Color Club 24°below

Moyra Stamping Plate 05

Mulla on jotenkin hankaluutena tarttua kaikkeen uuteen, ja sen takia emmin pitkään Moyran laattojen kanssa. Jos ne ei toimikaan niin meni 45 erkkiä hukkaan tai jos ne on pirullisen hankalia...
24°below on luottokultaiseni ja otin esiin myös luottoleimasimen eli Picture Polishin Jelly Stampperin. Kuva ei tarttunut siihen kunnolla ja pari kertaa yritettyäni, luovutin. Just tätä en vaan jaksa leimaamisessa, sopivan lakan + laatan + leimasimen etsimistä. Ärrimurri. Toisena leimasimena mulla oli hollilla Cesarin Jumbo. Sillä kuva nousi heti ongelmitta. Moyran laatta tuntuu muuten hyvältä, kaiverrus on sopiva eikä vanulappu raavi pyyhittäessä. Mutta kuva olisi voinut nousta paremmin vai mitä olette mieltä? Tässä laatassa on muuten kivoja kuvioita.

Kynnet leimaus kynsikoristelut

Mutta ihan kivat kynnet! Värit natsaa ja värin vaihtuessa leima saa enemmän kontrastia.

Isadora CND Ruby Wing Color Club OPI HK Girl

IsaDora Peel-off tekstuurilakan alla
CND Creative Play aluslakka, saatu
Ruby Wing lakat/ CesarsShop
Color Club 24°below / CesarsShop, saatu
OPI Liquid Sand Honey Ryder
Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Kultaisia niittejä / Wiino Shop
Vintage 05 / Budapestbeauty.fi

Miltä tämä väriä vaihtava lakka näyttää? Entä tämä Moyran laatta? 

16 kommenttia:

 1. On tyylikäs yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. No wau! ♥ Niin elegantti lakkaus jälleen kerran :) <3 Sä olet kyllä velho kaikkien tummien lakkojen kanssa, mäkin niistä kovasti tykkään mutta en saa ikinä mitään näin nättiä aikaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiiltäväpintaisena näyttää kivammalta omaan silmääni. Kiva, erikoinen sävy ja kokonaisuus on kyllä mun mieleen myös. Laatassa on kivoja kuvioita, laitoitko tämänkin eteenpäin vai piditkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) tämä lakka oli hieno, hyvä ettei ollut hutiostos. Tulee käytettyä toisenkin kerran. Möin kaikki Moyrat eteenpäin. Kuitenkin vielä parit kynnet nähdään, mis niitä käytin :)

   Poista
 4. Upea lakka ja kauniit syksyiset kynnet. <3

  VastaaPoista
 5. Kuviot ovat kyllä hienoja. Ja Honey Ryder pitäis hommata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sulla ole? Pitäis olla, semmonen väri että sitä tarvii aina :)

   Poista
 6. Näistä kynsistä tuli mieleen semmoinen oikein tyylikäs kirjastohuone, jossa on antiikkikalusteita ja rohkeat, tummat värit seinillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3