torstai 25. elokuuta 2016

Vinkeä Ruby Wing aarrelakka

Ruby Wing on julkaissut pari uutta kokoelmaa. Carde Denimit ovat tekstuurilakkoja ja Sunken Treasuret duochromeja. Minulla on molempia vähän esittelyä odottamassa. Sunken Treasure on enemmän kesäinen kokoelma joten esittelen tänään siitä yhden lakan. Kaikki kokoelman lakat ovat samanlaisia, vaihtavat väriä vähän tummempaan auringossa. Näyttävät kyllä kuolettavan ihanilta tuossa promokuvassa!

P8170024.ORF

Naughtical By Nature on kupari-pinkki-violetti duochrome glass fleck lakka. Nämä lakat eivät ole peittäviä ns. normaalitilassa, sitten väriä vaihtaessaan ne tummenevat. Tämäkin menee niin tummaksi että peittää ja kärkiraja ei kuulla läpi. En ole käyttänyt tälläisiä puolipeittäviä lakkoja pitkään aikaan joten piti vähän miettiä miten tätä lähestyy.

P8170012.ORF

Mun piti itseasiassa lakata tällä kaksi kertaa ennenkuin ymmärsin miten pirun hieno tämä on. En tykkäisi tästä pelkästään käytettynä vaan enemmän koristelujen kanssa. Valkea leima näyttää tosi kivalta sekä vaalean että tumman värin kanssa.
Vaaleana lakka on läpikuultava pinkki glass fleck ja auringossa tämä sitten vaihtuu ihan violetiksi. Ruby Wingit vaihtavat väriä myös kylmästä lämpimään eli vaikka aurinko ei koko ajan paista, lakka kyllä vaihtaa väriä. Tuntui että tämä oli tosi herkkä vaihtamaan väriä!

P8170042.ORF

Naughtical By Nature on kyllä hieno lakka! Glass Fleck on mukavan hentoista ja lakan koostumus on jännä vaikka se ei kokonaan peitäkään. Jotenkin virkistävän erilainen. Tuijottelen koko ajan kynsiäni. Tykkään kimalluksesta ja värinvaihdosta. Jotenkin aloin myös himoita näitä lisää. Koostumus tuntui kuivuvan hyvin nopeasti vaikka laitoin lakkaa kolme kerrosta.
Tämäkin lakka voisi olla jännä jos tekisi violetit kärjet. Mietin kanssa vaalea-punaista Hello Sailoria että sillä voisi tehdä hauskan punaisen manikyyrin? Kynnet olisi punakärkiset normitilassa ja värin vaihtuessa kokopunaiset!

P8170072.ORFEssence Ridge Filler aluslakka
Inm Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop
Ruby Wing lakat / CesarsShop, saatu
Konad m73 / CesarsShop, saatu

Miltä nämä väriä vaihtavat aarrelakat näyttävät? Tykkäätkö jos lakka on läpikuultava mutta vaihtuu auringossa tummaksi?

28 kommenttia:

 1. Kivan näköset. Voisin itse huolia nuista Hello Sailorin tai I Conch Waitin :)

  VastaaPoista
 2. Hauska lakka, en ole tuollaisia koskaan kokeillutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hauska pelkästään käytettynä, tai sitten laittaa decaleita tai leimauksia :)

   Poista
 3. Kaikkea ne keksii! Mielenkiintoinen lakka. Ei ehkä mun juttu kuitenkaan, tykkään enemmän sellaisista "what you see is what you get", ilman yllättäviä värimuutoksia kesken päivän. Tylsä oon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän :) minäkin pidän enemmän sellaisista mutta joka kesä se Ruby Wing-himo vaan iskee ;)

   Poista
 4. Tykkään duo-/multi-chromeista, thermoista ja uv-reagoivista lakoista juurikin tuon värikirjon vuoksi; laiskana päivänä pelkkä lakkaaminen "riittää" (ilman koristeluja) :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Itse pidän eniten tummista duochromeista. Tykkään myös thermoista ja väriä vaihtavista, kesällä niitä tulee käytettyä enemmälti :)

   Poista
 5. Nehän vaihtaa väriä uv-säteilyn vaikutuksesta jota kyllä on vaikka aurinko ei paistaiskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän minä tekstissä kirjoitinkin ;)

   "Ruby Wingit vaihtavat väriä myös kylmästä lämpimään eli vaikka aurinko ei koko ajan paista, lakka kyllä vaihtaa väriä."

   Poista
  2. uv-säteily ja kylmästä lämpimään vaihtelu ei oo sama asia ;D

   Poista
  3. Enhän ole niin sanonutkaan ;) ulkona olo on sama asia, vaihtavat väriä ulkona oli aurinkoa tai ei.

   Poista
 6. Mä rakastan tällaisia lakkoja. Varsinkin geelikynsillä, joissa tippi on kirkas, nää näyttää niin hyviltä :). Näitä on jotenkin tosi hankala visualisoida ellei näe näin kynsillä lakkaa. Siksi en ole varmaan kiinnittänyt sen enempää huomiota kokoelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä osaa arvioida millaisia ne on, ellei näe lakkauskuvaa. Googlessakaan ei oikein ole. Hienoja geeleissä, varmasti todella upeita :)

   Poista
 7. Tykkään <3
  Ostin itselle kesällä Rubyn Douxin (ja Cinnamon bunsin) Doux on hyvin samanlainen kuin tuo esittelemäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten on! Ehkä hieman violetimpi jos muistelen äkkiä oikein. Tässä on myös hieman erilainen glass fleck koostumus :)

   Poista
 8. Kivan näköisiä, noi vihreät ovat ihan merenneito lakkoja (:

  VastaaPoista
 9. Mä oon ihan juntti näiden kanssa. Sun kynsillä näyttää kivalta ,utta en osais ite käyttää. Samoin noi sun idikset käyttää näitä kuulostaa hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) ehkä sun pitäisi vaan kokeilla ja ihastua. Vaikka nuita peittävämpiä creme-Rubyjä ;)

   Poista
 10. Kauniit kynnet. Tuo Mermaid olis varmaan upea!

  VastaaPoista
 11. Itselläni on näistä lakoista Conch Wait. Lakkasin sillä juuri ja se kuivui todella hitaasti. Koostumus on kynnellä liimaista ja oli pakko tulla lukemaan tänne, miten sinun lakkasi käyttäytyi. Mietin, onko lakassa jotain vialla vai kokeilenko vielä toisen kerran.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile toisen kerran. Minusta kuivui hyvin vaikka kerrokset ovat paksuhkoja. Käytän pikakuivattajaa päällä. Koostumus on ehkä hieman venyvä, jos niin voi kuvailla :)

   Poista
 12. Hyvin kuvailtu. Ei se paras koostumus. Aion kokeilla. Ohuita kerroksia. Pikakuivattavaa voisin myös kokeilla. Kaunis lakka jokatapauksessa. Tänään aurinko paistoi ja näin lakan upeuden.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Joskus upea ja erikoinen lopputulos korvaa "huonomman" koostumuksen. Lakkoja on erilaisia, eri koostumuksia. Joissain voi olla omat jipponsa, ne pitää vaan löytää eikä heti luovuttaa ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3