torstai 10. marraskuuta 2016

Marraskuun suosikkeja

En ole listannut suosikkeja muistaakseni pariin kuukauteen mutta nyt on taas aika nostaa esille pari suosikkia! Näistä on myös kyselty kokemuksia joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

Rimmel Lasting Finish Nude 25hr meikkivoide

Rimmel Lasting Finish Nude 25hr meikkivoide
Sävyni 100 Ivory on viileälle iholle sopiva vaalea meikkivoide. Miksi ostaa himokallista meikkivoidetta kun halvalla saa näin pirun hyvää. Tämä levittyy vaivatta, peittää täydellisesti ja on ihan matta. Kevyt puuterointi tekee lopputuloksesta täydellisen. Tämä myös kestää hyvin ja vasta iltapäivästä lisään vähän puuteria. Meikkipohja on tosi siisti pitkin päivää. Kestää pienet hikoilut salilla.
Pumppu toimii hyvin ja annostelee tuotetta sopivasti. Ainut että tämä korkki ei meinaa tässä pysyä eli pullo lipsahtaa helposti käsistä. Huomaa että tätä on tämä valkokorkkinen versio sekä punakorkkinen seerumia sisältä versio. Seerumiversiota en ole kokeillut. Tämä meikkivoide on niin hyvä että ostan tätä heti lisää. Olen myös huomannut että tätä löytyy selektiivisiä tuotteita käyttävien ihmisten meikkipakista ;) Hyvä Rimmel!

Mario Badescu Cuticle Cream eleven.fi

Mario Badescu Cuticle Cream eleven.fi

Mario Badescu Cuticle Cream
Glyseriiniä ja salisyylihappoa sisältävä kynsinauhavoide kuivien töppösten tehohoitoon! Tämän kanssa kannattaa käyttää puuvillahanskoja, tämä on tahmeaa ja sottaa kaiken mihin kosket. Keltainen sitruunan tuoksuinen geeli hoivaa kynsinauhat kuntoon ilmojen kylmetessä.
Hieron tätä kynsille, annan vaikuttaa ja samalla työntelen kynsinauhoja paikoilleen. Annan tehovaikuttaa aina iltaisin. Kynsinauhani eivät ole niin kuivat, eivät kasva kiinni kynnen pinnassa ja kynsikin saa samalla kosteutta. Mahtava tuote, edullinen ( 6 e ) ja kestää varmasti ikuisuuden. Saatavilla yksittäin tai lahjapakkauksena jossa lisänä käsivoide.

Minulla on myös tarjota lukijoilleni alekoodi elevenille. Koodilla CHARMING11 saat -11%& alennuksen kaikista elevenin tuotteista. Koodi on voimassa 10 - 17.11.2016 eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin :) veronpalautukset tulee joten nyt on hyvä hetki shoppailla alekoodilla ;)

hth Skin Repair Cream

HTH Skin Repair Cream
Sain kokeiluun HTH sarjaa joka on kehitelty kuivalle ja herkälle iholle. Tuote lanseerataan uudelleen suomessa ja sitä on saatavilla apteekeista. Olen itse kärsinyt mystisestä kuivasta läntistä huulten vieressä. Siihen ei auta Bepanthen eikä mikään omista kasvoöljyistä ja -rasvoista. Kohta kutisee, kirvelee ja näyttää ikävältä kun halkeilee meikin alla.
Blogisiskot kertoivat kyseessä olevan atooppinen ihottuma. Olin että what, enpä ole ennen sellaisesta kärsinyt. HTH tuotteet tulivat kuin kutsusta, kokeilin heti tätä punaista tuubia huulten ihottumaan. Eipä tarvinnut käyttää montaa kertaa kun kohta parani! Olen käyttänyt Skin Repair Creamia myös käsi- ja kynsinauhavoiteena. Erinomainen siinäkin, kuten myös kaikissa vartalon kuivissa kohdissa.

HTH-tuotteiden tärkeimmät ainesosat ovat karbamidi, maitohappo, betaiini, betaglukaani, kauraöljy ja kariteöljy. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, väriaineita eikä parabeenejä. Hinnat 5,90 e- 7,90 e. Tuotteet sopivat kuivalle, herkälle ja ärtyneelle iholle. 

hth tuotteet apteekki

Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Onko HTH sinulle tuttu sarja? Itse jotenkin muistelen nähneeni pullon ulkonäöltä ennenkin...

Postaus sisältää mainoslinkin. Rimmel ostettu itse, muut saatuja.

15 kommenttia:

  1. HTH oli ihan markettikamaa muistaakseni joskus 80-luvulla. Mun iholle siveltiin sitä jo penikkana koska se kuivui talvisin ihan pienille haavoille. Pienen kirvelyn jälkeen tuli nahka kuntoon. Rimmelin meikkivoide kiinnostaa, pitänee käydä testailemassa tätä ja Lumenen meikkivoiteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta Rimmel on paras marketin meikkivoide. Lumenen Blur on kanssa hyvä :)

      Poista
  2. Mä muistan Hth:n jostain lapsuudesta tai nuoruudesta:)

    VastaaPoista
  3. Miltä tuo Mario Badescun kynsinauhavoide tuoksuu?

    Ostin merkiltä greippi kasvoveden, kun useampikin suositteli niitä toimivina ja kuvasi tuoksumaailmaa "ylelliseksi". Ehkä se tuoksu oli ylellinen, muttei minun makuuni. Odotin jotain miellyttävää sitruksista, enkä sitä vanhojen mummojen kosmetiikan tuoksua ;)

    VastaaPoista
  4. Mulla on punakorkkinen Rimmel, erittäin hyvää!

    VastaaPoista
  5. Olen käyttänyt perus-HTH:ta n. 30 vuotta. Paras voide atooppiselle, superkuivalle iholleni. Olin ihan pulassa ennen kuin aloin käyttää tätä, koska oli niin vaikeaa löytää sopivaa hoitoa mun iholle. Ainoastaan säännöllisenä käsivoiteena ei mene, koska voiteen happamuus liian tiheässä käytössä rikkoo ihon. Käsivoidetta kun pitää mun laittaa kymmenisen kertaa päivässä. Viime talvena, kun HTH-tuotteet poistui myynnistä Suomessa ehti tulla jo huoli, että mitä tilalle. Mutta sitten selvisi, että perus-HTH:ta saa edelleen L300-merkkisenä marketeista. Se on tismalleen samaa tavaraa vain eri merkin alla. Siinä pullossa on vaaleanpunainen etiketti ja kolme pisaran kuvaa.Muuten saman näköinen pullo. Nyt tuli vielä 400ml pumppupullo samaa voidetta ja hintaa alle 6 euroa Prismassa, jippii :). Eli meillä on tämän tuotteen kanssa pitkä yhteinen taival ja olemme erottamattomat <3 .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa eli tämä on sama kuin L300. Hyvä tietää! Tämä punakorkkinen on auttanut mulla tuohon suupieleen, mihin ei mikään muu tepsinyt. Loistavia voiteita kyllä :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä. Kävin ostamassa cittarista. Pakko muuten kertoa, että iso pumppupullo oli plussakortilla tarjouksessa 4,70e!!! Ei kovin paha sijoitus. Todella miellyttävän tuntuinen rasva. Jotenkin apteekkisen perusvoiteen oloinen (niin kuin varmaan toki tarkoituskin) muttu miellyttävä, ei jankkia ja imeytyy nopeasti. Tulee mieleen jotain lapsuudesta, mutta en osannut suoraan eritellä mitä.

      Kokeilin laittaa naamaankin, mutta sitä en suosittele. Poltti ja kirveli ihan sikana ja jouduin parhaani mukaan poistamaan ja aloittamaan öljyämis/rasvaus operaation alusta. Ehkä mun kasvojen iho on vaan niin kovilla pakkasilla, että ei kestänyt happoa yhtään.
      -Tiia

      Poista
    3. Ei kyllä paha sijoitus :) varmasti just vartalolle ja ihon kuiviin kohtiin sopivia voiteita. En ole kokeillut koko kasvoille kun tiedän että liian vahvaa itsellekin :) mutta atooppiseen kohtaan auttanut tosi hyvin!

      Poista
    4. Joo auts. En kokeile toiste. Mutta todella mukavaa rasvaa "muulle nahalle".
      -Tiia

      Poista

Kiitos kommentista <3