maanantai 3. lokakuuta 2016

The Walking Dead kynnet

Heti kun kuulin Cesariin tulevan Creativen laattoja, kysyin Sadulta onko niissä The Walking Dead laatta? Kun kuulin että ON, päätin tehdä tilauksen HETI laattojen ilmestyttyä kauppaan. Olen tätä laattaa himoinnut pitkään mutta en ole saanut tilattua ulkomailta. Lue; en ole jaksanut. Suomesta on selkeämpi, nopeampi ja helpompi tilata.

Walking Dead Nail Halloween Nail Art

Stamping Nail Art

Olen todennut jo usempaan kertaan ja totetan nytkin että kyllä näissä on moitteeton laatu! Kuvat ei temppua ja nousee kynnelle läpinäkyvällä leimasimella ihan kuten pitääkin. Kuvat myös näyttävät kynnellä hyvältä.

Creative shop 35 CesarsShop

TWD laatassa on myös Game Of Thrones kuvioita ja jotain muita, en tiedä liittyvätkö ne johonkin sarjaan? Mutta kuitenkin, hyvä ja moitteeton laatta! TWD faneilla tämä täytyy olla! Creativen laatoissa on muuten muovi päällä nimimerkillä; miksi leimauslakka ei tartu kuvioon??? Jos sen muovin tosiaan ottaisi pois...

Stamping nails Glisten & Glow CTRL-ALD-DEL CesarsShop

Walking Dead kynnet lakkasin ensin Color Clubin French Tip lakalla. Todella hyvä valkea creme joka peittää jo yhdellä kerroksella! Sitten tein leimat Creativen 35 laatasta punaisella Color Club Resort To Red lakalla ja mustalla MoYou Londonilla. Päällyslakkana Essie Gel Setter joka_ei_levitä leimauksia. 

Walking Dead Halloween Nails Nail Art

Tykkäsin näistä kauhistuttavan ihanista kynsistä tosi paljon! Kerrankin leimaukset onnistuivat tappelematta ja kuviot osui minne pitääkin. Olen leimannut läpinäkyvillä leimasimilla Creativen laattojen kanssa. Vinkkaan myös kesäisestä postauksestani; mitä teen jos läpinäkyvä leimasin ei toimi? 

Mietin että miksi tykkään TWD sarjasta niin paljon? Ehkä siksi koska se on niin jännittävä. Minua tosissaan pelottaa ja jännittää koko jakson ajan. Minun on pakko katsoa se koko ajan, samalla ei voi tehdä muuta. Jaksot jää aina myös tosi jänskään kohtaan ja ei ole mikään ihme jos joku hahmoista kuolee noin vaan. Olen ihan koukuttunut ohjelmaan ja hankkinut dvd-boxit :) mulla on myös Walking Dead kirjat, jos et ole näitä lukenut niin suosittelen! Näitä ei voi laskea käsistään! Vaikka ei ole sarjaa katsonut niin kannattaa nämä lukea. Eivät ole ihan samanlaisia mutta sarjan katsoneet osaavat kuvitella tapahtumat koko ajan mielessään.

The Walking Dead Robert Kirkman

Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
Color Club Resort To Red / CesarsShop, saatu
Glisten & Glow CTRL- ALT - DEL / CesarsShop, saatu
Essie Gel Setter / L´oreal Finland, saatu

Essie Gel Setter

Iskeekö TWD? Hankitko tätä laattaa?

24 kommenttia:

  1. Kaikkee ne keksii! 😄
    Zombiet ei oo mun juttu. Itse en edes uskaltaisi lukea noita kirjoja 😱 mutta kynnet on sikahienot! 👍

    VastaaPoista
  2. Siis tosi vau-kynnet! Piti tuijotella pitkään ja hartaasti. En ole tuota katsonut, kirjat voisi kiinnostaakin tällaista ei-tv-katsojaa. Kiitos vinkistä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tykkäyksestä :) kirjat on mielenkiintoisia, suosittelen tutustumaan!

      Poista
  3. Ooh, vau! Me ollaan tämän syksyn aikana koukututtu mieheni kanssa TWD:hen. Anttilan konkurssimyynnistä ostettiin kolme ensimmäistä kautta KUUDELLA eurolla (siis yhteensä!) ja se oli menoa. Nyt on menossa neloskausi ja vitonenkin jo ostettuna. Niiiin koukuttava sarja. Ja muakin kyllä jännittää ihan jokaikinen jakso, välillä en meinaa uskaltaa katsoa.

    Päheet on kyllä kynnetkin :-D Ja hei, noista kirjoista en tiennytkään! Pakko ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletpa löytänyt halvalla, itse maksanut niistä monta kymppiä :) kohta alkaa uusin kausi telkkarissa, onkohan jo 6. kausi? On tosi jännä sarja, monet painajaisetkin nähnyt :D

      Poista
  4. Ihan älyttömän makeet kynnet! Vitsit mikä idea kynsilaatalle. :D

    VastaaPoista
  5. Tykkään kynsistä ihan pöhkönä vaikken ole jaksoakaan kyseisestä sarjasta nähnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai et? Se on kyllä jännä jos tuollaisista tykkää, suosittelen katsomaan :)

      Poista
  6. Upeat kynnet. <3 Ja Walking Dead on ihan parhautta! Se on oikeasti pelottava ja ahdistava ohjelma. Ikinä ei voi arvata etukäteen mitä siinä tapahtuu. Viime kauden tapahtumista en hirveästi tykännyt kun se Negan ja sen kätyrit vaikuttivat liian ylivoimaisilta vastustajilta. Saa nähdä mitä tuleman pitää. Olen katsonut Fear Of Walking Deadista ekan kauden ja sekin vaikutti ihan hyvältä, mutta ei niin hyvältä kuin tämä alkuperäinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D minua jänskättää kuka kuoli siinä kauden lopussa. Nythän se jatkuu tässä lokakuussa. On se niin jännä ja pelottava!! En tiedä pelottaako ne ihmiset vai zombit enemmän.

      Poista
  7. Aivan huikeat kynnet!
    TWD oli pakollinen sarja kun opiskelin tehostemaskeerausta - ope sanoi suoraan että katsokaa ja oppikaa, siinä on hienosti tehtyjä zombiemaskeja 😀 Katsoin useamman kauden mutta jossain vaiheessa (sen vankilaksiden jälkeen ehkä) jotenkin en enää seurannut sarjaa niin tiiviisti. Ehkä pitäis hommata boksi ja katsoa putkeen 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) sarjassa on kyllä onnistuneet maskeeraukset!

      Poista
  8. Äääh miten hienot! :D Ja siis kyllä tykkään TWD:stä, tosin isompi fani oon GoT:lle, joten tää laatta ois kyllä ihan mahtava mulle :D Vielä en oo tilannut, kun pitäisi budjetoida I love me -messuja varten mutta kyllähän tän vielä ehtii :)

    VastaaPoista
  9. Nämä on niiiiiin ihanat! Tykkään!<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3