sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Syyskuun loppuneet tuotteet

On aika kaivella syyskuun roskat. Nyt loppuikin todella monta tuotetta ja joukossa monta suosikkia. Niistä onkin enemmän kerrottavaa!

P9210004.ORF

Ihon- ja vartalonhoito

Lavera Exotic Body Lotion*
Aivan huumaavan tuoksuinen vartalovoide, kookosta ja vaniljaa! Kosteutti ihoa ja oli hyväntuntuinen vartalovoide muutenkin. Laitoin kinttuihin sheivailun jälkeen ja taisinpa käyttää apuna sheivaamisessakin. Mulla kun nuo vartalovoiteet kestää muuten vuosikausia. Kun tätä laittoi ohuelti, saattoi pukea melko pian. Mun vartalon iho ei ole kovin kuiva muutenkuin pakkasilla joten lähinnä tuoksun takia käytin, en niin kosteustehojen perässä. Kaunis pakkaus ja ihana tuoksu, kannattaa kokeilla!

Herbina Moisture Balance Ruusuvesi
Normaalin ja kuivan ihon ruusuvesi tuntui aamuputsailussa mukavan raikkaalta. Pyyhkii hyvin kevyen meikin mutta ei oikein poista silmämeikin rippeitä. Hyvä tuote käytössä mutta en niin jäänyt kaipaamaan.

Yves Rocher Hydra Vegétal Refreshing Cleansing Gel
YR:llä on ihania ja kohtuuhintaisia geeliputsareita. Ihanan raikas, viilentävä kasvoilla. Pesi meikit tosi hyvin ja jätti hyvän tunteen iholle. Sain juuri tätä uuden tuubin mutta minulla on tätä myös vihreä versio odottamassa käyttöä. Hydra Vegétal on lempisarjani YR:n ihonhoitotuotteista :)

Cien Anti-Age Hand Cream
Käsivoide joka sisältää mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. En kyllä tykännyt, tuoksu on jotenkin inhottava ja teennäinen. Se sitten riittääkin siihen ettei tätä tee mieli käyttää. Ei onneksi mennyt montaa euroa hukkaan, urheasti kyllä käytin puoli tuubia mutta sitten tökki.

P9210002.ORF

Zental Professional Teeth Whitening Strips*
Sain joskus blogin kautta testiin Zentalin valkaisevia liuskoja. Postauksen käytöstä voi lukea tässä. Nämä kyllä vaalentaa kun joka päivä vaan käyttäisi. Mä en ole käyttänyt joten tuskailen taas keltaisia hampaita ja ostin sen Yotuelin tahnan kokeiluun :) jotenkin nämä liuskat vaan jäi kun se hammastahna on varmemmin osa päivää. 

Mitomon kangasnaamiot Etanauute ja Mehiläismyrkky*
Näistä kirjoittelin ihan vasta. Kiinnostaisi kokeilla sitä istukkanaamiota :D kyllä mä käyttäisin näitäkin uudelleen, kangasnaamiot on ihania iholle.

Yves Rocher Aprikoosi kuorinta-aine
Kasvojen aprikoosikuorinta, varmaan aika tuttu monelle. Ollut jo vuosikausia Yrkän valikoimassa. Mukavan tuntuinen, isoja mutta hellävaraisia kuorivia rakeita sisältävä hedelmäinen kuorinta. Mulla on toinen kaapissa joten palaan kyllä tuotteen pariin.

Nivea Stress Protect Anti-perspirant
Ihan mahtava dödö! Olen käyttänyt näitä aiemmin kaksi. Pitää hienhajun poissa, ei sottaa vaatteita. Mulle on käynyt useamman kerran niin että unohdan joinakin päivinä laittaa dödöä! Olen jopa käynyt salilla ja mennyt siitä töihin ilman dödöä. Joten 48 tunnin lupaus muuten toimii! Kainalot eivät hulahda märiksi eikä hiki haise. Ja minä olen sellainen hiki-petteri että jos on jotain vähemmän pitävää dödöä niin on mustat läntit kainalossa ja hiki haissut...se on inhottavaa! Tätä ei onneksi ole tapahtunut kuin kotona, en ikinä lähde liikenteeseen ilman varmaa dödöä. Ja tähän kolmen euron deodoranttiin voi aina luottaa!

Palmolive vartalonkuorinnat Massage ja Glamorous*
Sinisestä Massagesta en pitänyt isojen muovirakeiden ja liian "sinisen" tuoksun takia. Glamorous oli ihan jeppis, perus. Pieni pullo on epäkäytännöllinen, liian kova. En saanut mitenkään loppuja tulemaan ulos. Varmaan niitä Palmoliven suklaantuoksuisia vartalosaippuoita saattaisin ostaa, nämä on ehkä liian tavallisia herättääkseen minun kiinnostustani.

Hyaluronic Triple Effect Quicklift Day & Night Serum*
Joku LivBoxissa tullut kallis seeruminäyte. En tykännyt yhtään tästä limaisen sinisestä seerumista, ei tuntunut kasvojen iholla miltään. Lähinnä inhottavalta, tuntui ettei imeydy. Käytin kaulalla loppuun.

Make Up Store Hydra Serum ja Ice Creme Time 
Laitoin ensin seerumia ja sitten perään viilentävää voidetta. Ihanan tuntuisia tuotteita, varmasti laadukkaita. Mutta eivät jääneet niin mieleen himottavina tuotteina koska pidän enemmän luonnonkosmetiikasta ;)

P9210008.ORF

Hiukset

L´anza Healing Smooth Glossifying Shampoo
Jos voisin valita yhden hiustenpesu ja-hoitosarjan loppuiäksi, se olisi L´anza. Nämä on tuotteita joiden ei ikinä soisi loppuvan. Jemmailusta huolimatta, tämäkin ihana shampoo loppui. Pihistelin vielä viimeiset tirat ja tyhjä on. Käytin tätä pitkien hiusten aikaan; ihanasta pesevä, vaahtoava, hiuksiin tuoksumaan jäävä shampoo. Hoitaa ja silottaa pitkää luonnonkiharaa. Kosteuttaa. Kiva tietysti lyhyelle tukallekin mutta pitkien kuivien hiusten kanssa pääsi oikeuksiin. Äärimmäisen laadukas tuote!

Evo Helmut Extra Strong Lacquer*
Kirjoitin vastikään Evon muotoilutuotteista tässä. Helmut hiuslakka pitää kovassa tuulessakin eikä sitä tarvitse laittaa paljoa kerrallaan. Tuoksu jäi mieleen melko voimakkaana mutta itse lakka sellaisena että voisin käyttää toistekin.

Batiste XXL Volume kuivashampoo*
Hiustenpesupäivän lähestyessä, laitan kuivashampoota tyveen kohottamaan tukkaa. Deodoranttimainen tuoksu, ihan toimiva tuote. Batistea onkin useampi pulloa kaapissa odottamassa. 

System4 Oil Cure Hair Mask*
Marjo kyselit kokemuksia tästä. Sulla oli myös kuiva, kutiseva päänahka? Ilokseni voin todeta että kokeile ihmeessä tätä! Teki hiuksista superpehmeät, oikein ihmettelin että mitäs tämä nyt on. Mielestäni kosteutti hiuspohjaa, ainakin tuntui hirmu hyvältä pesun jälkeen. Jäin kaipaamaan tätä ja olisin mielelläni käyttänyt isomman koon. Tuntui että näytekoko ei riittänyt ja testaaminen jäi kesken. Tuote jota varmasti ostan isomman pullon.

P9210011.ORF

Kosmetiikka

Neutrogena Visibly Clear CC-voide*
En huomannut että tämä olisi mitenkään hoitanut ihoa tai auttanut epäpuhtauksien kanssa. Mutta oli ihan hyvä CC-voide. Levitys onnistuu vain meikkimunalla eikä tätä voi kerrostaa. Koostumus on puolipeittävä. Asettuu iholle puuterin kanssa kiillottomaksi. Pysyi päivän siistinä. Ihan hyvä tuote mutta ei kiinnosta ostaa uudelleen koska olen löytänyt paremman CC:n.

MSCHIC Primer*
Surullisenkuuluisa LivBoxin onneton primernäyte. Vaikutti kuitenkin oikein hyvältä tuotteelta, teki hyvän pohjan meikille ja meikki pysyi pidempään siistimpänä. Voisin käyttää jatkossakin.

MSCHIC meikkivoide*
LivBoxin meikkivoidenäyte. Sävy Ivory 1C oli sopiva loppukesään. Hyvin levittyvä, luonnollinen meikkivoide. Puuterin kanssa kyllä peittää normaalin ihon. Pysyy hyvin siistinä. Mulla on joskus ollut tätä täysikokoisena ja miksi voisi tulevaisuudessakin olla. Mielestäni hyvä meikkivoide puolipeittävää, kiillotonta meikkivoidetta hakevalle.

Cien Waterproof Mascara*
Meistä ei tullut kavereita kuten tässä totesin. Ei tee ripsille ihmeitä jota odotan ripsiväriltä. Jos etsit luonnollista ripsiväriä joka on vedenkestävä, silloin kannattaa käydä Lidlissä. Ihmeitä ei kuitenkaan kantsi odottaa ;) menee vähän käytettynä roskiin, elämä on liian lyhyt huonoille ripsareille. 

IsaDora Volume Lash Styler*
Mutta tässä sitten on ihmeitä tekevä ripsiväri. Tätä jään todellakin kaipaamaan. Jos haluan yhden hyvän markettiripsarin, ostan tämän. Ja se pinkki versiokin tekis mieli kokeilla! Tämä kestää pitkään, taisin avata viime talvena. Kumiharja on ihana, ihan täydellinen mulle. Ei sotke vaan on helppo levittää. Tekee pitkät ripset ja antaa volyymia. Tekee niin mahtavat ripset jotka erottuvat raskaiden luomien alla. Sata pusua tälle ihanalle ripsarille!!

Huulipunia ja -kiiltoja roskiin. En käytä, makeat tuoksut jo ällöttää. En voi antaa kellekään kun on niin käytettyjä. Joskus hamsteroin hulluna Juicy Tubeseja, nykyään tuoksu etoo niin paljon. Myös yksi kirkkaanpunainen Marilyn puna Yrkältä lähtee roskiin, en rohkene ikinä käyttää noin kirkasta mattapunaa ;)

Kicksissä ihannoin taas näitä Viva La Divan huulikiiltoja. Joita juuri heitän roskiin!!! Näissä on se inha puoli että kiiltoa alkaa kertyä suuaukolle ja sitä en kestä. Myös tekstit on kuluneet ja kiillot puolivälissä niin ei vaan tee mieli enää käyttää.

P9210015.ORF

Kynnet

Nfu Oh Banaani kynsiöljy
Tuntui ettei tämä lopu ikinä :D iso pullo kyllä kestää...kosteustehoiltaan keskiluokkaa mutta tuoksultaan parhautta. Ihana kynsiöljy mutta en varmaan hanki uutta kun on kymmenen muutakin kaapissa..kaunista pulloa jää kyllä ikävä!

Lumene Repairing Base Coat Kynnenkorjaaja*
Älyttömän hyvä kosteuttava aluslakka. Ei tee kynsistä liian kovia. Geelimäinen koostumus, levittyy hyvin, kuivuu äkkiä. Värilakka nappaa hyvin tämän pintaan. Suosittelen, parhaita aluslakkoja marketista. Tykkäsin kovasti!

Oliko joukossa mitään kiinnostavaa tai tuttua tuotetta? Leikkaatteko muuten auki tyhjenevät purkit ja käytätte ihan loppuun? Tuli vaan mieleen kun katsoin noita purkkeja. Itse puristan loppuun asti mutta sitten saa olla. Joku hiusnaamio on poikkeus mutta muulloin en viitsi leikellä ellei ole tosi spessutuote :)

*-merkityt tuotteet saatu blogin tai LivBoxin kautta.

20 kommenttia:

  1. Jes kiitos tuosta arviosta. Hankin sen kyllä. 😊
    Mullakin on hikoaminen ongelma. Oon huomannut että kainalot myös tottuvat dödöön joten sitä on vaihdettava kuten shampootakin. Haasteita tuo myös mustat vaatteet. Joten ihan kaikkia ei voi niiden kanssa käyttää.
    Joitakin leikkaan. Mutta usein en jaksa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) kerro mitä tykkäät! Mä vaihdan dödöä, oikeastaan vaan siksi kun sattuu olemaan uusia kaapissa tai tekee mieli ostaa joku uutuus.

      Poista
  2. Isadoran ripsari on kyllä huippu!

    VastaaPoista
  3. Olihan siellä muutamia tuttuja joukossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on niin monta markettituotetta ja sellaista monille tuttua :)

      Poista
  4. Lateran body lotionit on ihania, joten tuttuja ovat. Evon lakka on myös huippu, itsellä käytössä.

    VastaaPoista
  5. Minä leikkaan aina auki, saa tuotetta vielä 1-2 kertaan. En heitä ruokaakaan juuri koskaan roskiin vaan teen jämäruokia.
    Laveralla on ihanat tuoksut tuotteissaan melkein aina, kookos-vanilja voisi olla seuraava.

    Oletko koskaan kuorinut itsetehdyillä kuorinta-aineilla, esim. hunaja-sokeri tai kahvinporot (kahvinporoja ei kannata huuhdella viemäriin)? Itse en enää muita käytä, koska näillä ihoo tulee todella pehmeäksi. Lisäksi kuorinta-aineiden mikrorakeet ovat haitallisia, kun päätyvät vesistöön, esim.
    http://anna.fi/tyyli/kauneus/kosmetiikan-sisaltamat-mikromuovit-aiheuttavat-vakavia-seurauksia-nain-tunnistat-valtat/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en heitä ruokaa pois, pakastan jämiä tai teen aina sen verran että tulee syötyä parissa päivässä :) en ole tehnyt, olen kai liian laiska siihen :) mutta en yleensä osta tälläisiä muovirakeita sisältäviä tuotteita, tulee käytettyä enemmän luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  6. Kyl olet hurjasti saanut pötkelöitä tyhjäksi! Laveran kosteuskräämi kiinnostaa. Näin Cittarissa kyseistä merkkiä mut en jäänyt tutkimaan tarkemmin. Ens kerralla sitte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on monia erilaisia ihania tuoksuja. Tutki seuraavan kerran, ovat aivan ihania :)

      Poista
  7. Aika hyvän kasan sinäkin olet tuotteita saanut syyskuussa loppumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kuussa loppui kyllä monta tuotetta. Otin sulta käyttöön sen vinkin että voidetta kannattaa levittää dekolteella asti, ehkä mä saisin noita voiteitakin nyt joskus loppumaan ;DD

      Poista
  8. Mä leikkaan auki semmoiset, jotka oli tosi ihania tai vähän arvokkaampia muuten. Sit jos tuote on vähän njääh, en viitsi.

    VastaaPoista
  9. Olipa paljon tuttuja tuotteita :) Nuo Nivean dödöt on munkin lemppareita. Ja mulla kävi ihan samoin noiden Palmoliven pikkupurkkien kanssa, että sinisestä en tykännyt yhtään, mutta tuo toinen oli ihan ok. Samoin en tajunnut yhtään tota Hyaluronicin seerumia, ällöttävä.

    Neutrogenan CC-voide on mulla ootellut kaapissa korkkaamista, ajattelin ottaa sen seuraavaksi kokeiluun, kun Garnierin BB-voide loppuu. MSCHICit tuli kans käytettyä, ihan ok, mutta itse en innostunut niin paljon että ostaisin itse. Ja joo, toi Cienin ripsari. On mulla tällä hetkellä käytössä alaripsillä, koska yläripsillä käytössä oleva Essence (myös Livboxista tullut) on ihan surkea alaripsillä - suttaa alaluomen ihan takuulla jo parissa tunnissa :/ Tuollain parina nuo kaksi toimivat ihan ok, mutta oikeastaa en kyllä tykkää kummastakaan..

    Ja hei, mäkin hamstrasin nuorempana noita Juicy Tubeseja ja kaikki lensi jossain vaiheessa kyllä roskiin, kun koostumus ja haju alkoi ällöttämään :-D

    Toi Lumenen aluslakka täytyy pistää korvan taakse ja ostaa kokeiluun joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on pitkälti samoja ajatuksia kuin mulla :)
      Lumenella on tosi hyvät aluslakat, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)

      Poista
  10. Purkkien auki leikkaaminen on jäänyt tavaksi jo vuosia sitten. Saanko kysyä mikä on se CC-voide, johon olet tykästynyt?

    Minä käytän huonot käsi- ja kasvovoideostokset jalkojen rasvauksessa loppuun. Itselläni on loputtoman janoiset jalkapohjat, joten voin levittää useampaakin voidetta kerralla, saavatpahan nekin anti-aginia ja Q-10 välillä ;) Ehkä minulla on vähemmän ryppyiset jalkapohjatkin vanhana, joita kelpaa näytellä rantalomilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen CC. Peittää ja levittyy nätisti :) paras CC ikinä!
      Hyvä idea levittää jalkoihin, moni taitaa tehdäkin niin! Minä hieron loput kasvorasvat kynsinauhoille ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3