keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Essie Aim To Misbehave

Essie julkaisi Shimmer Brights 2016 kokoelman jossa ilmestyi samalla Essien 1000. kynsilakkasävy. Aim To Misbehave on löydyttävä jokaiselta Essie -fanilta, on kyllä vaatinut melkoista kekseliäisyyttä miettiä aina uutta sävyä...,ja sitten hups, olen kehitellyt jo 1000 erilaista sävyä!

P5160013.ORF

Kyllähän Essien lakoissa on hyvin samanlaisia, melkeinpä dupeja ja mistäs tiedetään vaikka on dupeja eri nimillä. Minä olisin kuvitellut tuhannen lakan olevan punainen mutta se olikin keltainen. Keltaiset lakat ovat ihan kivoja mutta harvemmin niitä hankin. Tämän sain blogiesittelyyn. Mutta ei tämä ole paha lakka ollenkaan, itseasiassa aika kiva! Vähän erilainen nuori, keltaiset ovat yleensä tylsiä ( mutta toimivia ) cremejä mutta tässäpä on shimmeriä seassa. Se tekee lakasta vähän uniikimman. Kaikissa kokoelman lakoissa on shimmeriä eivätkä ne vaadi alleen valkeaa lakkaa.

Aim To Misbehave peittää siis helposti ihan itsekseen. Laitoin kaksi paksuhkoa kerrosta. Lakka kuivuu nopeasti ja oli ihan ongelmaton levittää. Tuntuu että harvemmin törmää näin hyvälaatuisiin shimmerlakkoihin? Keskisormeen laitoin mustat niitit ja nimettömään tein leimat.

P5160059.ORF

Käytin mustaa MoYou Londonin leimauslakkaa. Nuo MoYou Londonin leimauslakat ovat kyllä parhaita kokeilemiani. Niitä ei tarvitse laittaa paljoa, ovat niin pigmenttisiä ja iso, leveä suti levittää lakkaa hyvin kuvion päälle niin että vähempi riittää. Se tarkoittaa riittoisampaa lakkaa :) näitähän voi käyttää myös kynsilakkana. Aluslakkana mulla oli Essie First Basea kaksi kerrosta ja päällyslakkana Essie Good To Go joka sopii leimausten päälle ja kuivattaa kynsilakan nopeasti. Anna kuitenkin leiman kuivahtaa hetken, musta on aina herkkä leviämään millä tahansa! Kuvion leimasin Delush Polishin laatasta Swirls & Twirls.

P5160054.ORF

P5160002.ORF

Tuotteet saatu tai ostettu itse CesarsShopista:

Essie First Base aluslakka
Essie Shimmer Brights kokoelma
Essie Good To Go pikakuivattaja
MoYou London leimauslakat
Delush Polish Swirls & Twirls

Onko Essien 1000. sävy onnistunut? Minkä värisen lakan sinä olisit valinnut kyseisen tittelin saajaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3