maanantai 6. kesäkuuta 2016

Pixi Book Of Beauty Contour Creator

Contour. Tuo tämän hetken kuumin trendi jota kaikki yrittävät itse toteuttaa. Kukapa ei haluaisi Kimin upeita poskipäitä ja hienosti tehtyjä varjostuksia? Ainahan saa yrittää mutta jälki ei ainakaan meikäläisellä ole ihan..no yhtä hienoa :) mulla ei oikeastaan ole varsinaisia varjostustuotteita vaan ovat enemmän aurinkopuutereita. Minua on kutkutellut hankkia joku contour paletti kun sellainen nyt kuuluu olla kun muillakin on! Haluaisin jonkun helpon paletin jolla onnistuu työaamuisin eikä sen kanssa tarvitse erityisiä kikkailuja.

P5120133.ORF

P5120136.ORF

elevenissä on mahdoton valikoima erilaisia paletteja contour-hommiin ja pääsin esittelemään yhden niistä teille. Sain kokeiltavaksi Pixin Contour paletin. Pixi on merkkinä ihan outo mutta uutukaisiin on aina kiva tutustua. Pakkauksissa lukee Pixi by Petra. Petra kehitteli Lontoossa asuessaan värikosmetiikkasarjan ajatuksenaan helpot ja nopeasti käytettävät tuotteet, joiden kasviperäiset ainesosat ovat laadukkaita ja vaikuttavia. Tämän takia esimerkiksi luomiväripalettien satiiniset sävyt sulautuvat hyvin yhteen ja ovat nopeita häivyttää. Pixiltä löytyykin

värikosmetiikan lisäksi myös ihonhoitotuotteita. Minusta hauskimpia ja ajatuksen mukaisia helppokäyttöisiä tuotteita ovat nämä Book Of Beauty-tuotteet.

P5120142.ORF

Pixin Contour Creator paletti sisältää kolmea väriä varjostuksiin ja kolme korostuksiin. Napit ovat supersilkkisesti levittyviä, hyvin yhteen sulautuvia ja jälki kasvoilla on sopivalla tavalla hehkuvaa. Jos vähän arastelee ja ajattelee ettei näillä saa luonnollista jälkeä, on hyvinkin väärässä. En itsekään sudi kaikkea vaan laitan maltilla vähän varjostusta ja korostusta. Minä en osaa leipoa meikkiä naamaan enkä saa niin ihanaa jälkeä kuin taitavammat meikkaajat.

P5120145.ORF

Tummat napit näyttävät aika tummilta mutta eivät sitä enää iholle ole. Varsin luonnolliset sävyt, sopiva silkkinen hohto joka ei erotu kasvoilla kimalluksena. En ole vielä osannut valita suosikkisävyjäni, aika usein kyllä suosin oikeanpuolista ruskeaa. Pixin Contour paletti on ainakin siitä helppo ettei siinä ole liikaa valinnanvaraa, kolme varjostus ja -korostusväriä riittää vallan mainiosti. Korostusvärit ovat mukavan luonnollisia, eivät liian hohtavia tai sulautuvat ihoon hyvin luonnollisen näköisiksi. Minusta termi "silkkinen" kuvaa tätä Pixin palettia tosi hyvin.

P5120173.ORF

P5120160.ORF

Minulle Pixi Contour Creator paletti onkin ihan täydellinen! Väriä ei tarvitse ottaa paljoa siveltimeen vaan pieni määrä riittää. Sävyt sulautuvat hyvin yhteen ja jälki on kasvoilla luonnollista. Minun ei tarvitse miettiä mihin kohtaan sitä tummaa tai vaaleaa nyt laitettiin. Otan vain tumminta sävyä varjostussiveltimeen ja laitan poskipäiden alle, korostusväriä laitan sitten varjostuksen yläpuolelle ja c-kaareen muotoon poskipäiltä kulmakarvojen yläpuolelle. Värit häivyttyvät yhteen ja tuovat kasvoille hiukan elävyyttä ja muotoa.

P5210190.ORF

Joko sinulla on Contour-paletti? Miltä Pixin paletti vaikutti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3