keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kesäkuun 2016 LivBox

Kyllä taas hullua pidettiin jännityksessä kun LivBox viipyili...tämän piti seurantakoodin mukaan tulla maanantaina mutta ei :( ketä taas syyttävä sormi osoittaa, postia? No ei siitä sen enempää. Kurkataan mitä kesäkuun boxi sisälsi.


Boxin teema on Kauniina kesäkuuhun. Väritys ihana pinkki! Boxi sisälsi Nella Törnroosin kestosuosikin ja pienen maukkaan yllätyksen ;) boxiin oli valittu ihoa ja hiuksia helliviä tuotteita.


Vaseline Aloe Soothe Suihkutettava kosteusvoide
Tykkäsin siitä aiemmastakin Vaselinen suihkutettavasta vartalovoiteesta mikä tuli jokunen boxi sitten. Aloe Vera kuulostaa tosi hyvältä joten tällekin vartalospraylle on käyttöä. Tämä varmasti rauhoittaa ihoa ihanalla tavalla vaikkapa auringonoton jälkeen. 5,95 e / 190 ml. Täysikokoinen tuote.

Batiste Blush kuivashampoo
Nellan suosikkituote, Blush parfyyminen kukkaistuoksu. Kuivashampoo antaa hiuksille raikkautta, ilmavuutta ja upeaa tuoksua. Tulee käyttöön, ei haise liian voimakkaalta vaan vähän puuteriselta. 6,90 e / 200 ml. Näytekoko 50 ml.

Essence Forbidden Volume ripsiväri
Essence on uusi tuttavuus LivBoxissa. Tämä edullinen mutta laadukas merkki on saavuttanut suuren suosion suomeen saavuttuaan. Itsekin käytän Essencen meikkejä ja kyllä ne hyviä ovat. Ehkä joskus Essencen kynsilakkoja boxiin? Forbidden ripsiväri antaa dramaattista tuuheutta ilman paakkuja. Kartiomainen kuituharja kuulostaa hyvältä joten otan tämän ripsivärin kyllä jossain vaiheessa käyttöön. 3,69 e / 12 ml. Täysikokoinen tuote.

ACO Sunkissed kasvovoide
En ole jotenkin Acon tuotteista innostunut. En tiedä kokeilenko tätä itseruskettavaa voidetta joka sävyttää asteittain. Tämä sopii meikin alle joten siinä mielessä kiinnostaa kyllä kokeilla. Oletteko kokeilleet, onko tämä hyvä? 11,30 e / 50 ml. Täysikokoinen tuote.

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment shampoo ja hoitoaine
En ole Dovesta kiinnostunut joten nämä olivat vähän plääh. Vaurioituneiden ja käsiteltyjen hiusten tuotteet sisältävät punalevää ja lupaavat korjata hiusta. Tulee varmaan kokeiltua kuitenkin... 4,05 e / 250 ml. Näytekoot 50 ml.

Yllärinä Eat Natural käsintehty välipalapatukka on nams. Tässä ei ole keinotekoisia aromeja, väriaineita tai säilöntäaineita. Tuote sopii kasvissyöjille ja on gluteeniton. Hyvä, tulee kyllä naposteltua! Herkut boxissa on tosi jees :)


Heinäkuun boxi tulee pitämään sisällään vain suomalaisia tuotteita. Odotan aika mielenkiinnolla mitä tulee sisältämään, veikkaan ainakin ihonhoitotuotteita! Se tulee ekana mieleen. Myös Lumene on kotimainen kosmetiikkamerkki, voisiko olla Lumenen kosmetiikkaa? Sitä toivoisin :) Mitäs te tykkäsitte kesäkuun boxista? Kolme täysikokoista ja kaksi näytekokoa. Toimivia tuotteita kesään, sanon minä. Ei mitään suurta riemua aiheuttavaa ( paitsi herkkupatukka ) vaan sellaisia käyttiksiä. Boxin arvo on noin 25 euroa joka ainakin ylittää maksetun hinnan ;)

Olen saanut tämän boxin blogin kautta. Sinä voit tilata omasi LivBoxin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3