sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Onko sillä pituudella väliä?

Olen aina tykännyt pitää pitkiä kynsiä. Sellaisia kauniita ja tasamittaisia joilla kuitenkin on helppo olla. Jotka ovat turvalliset ja joiden kanssa ei tarvitse hirveästi varoa. Joskus halusin pitää niin pitkiä kuin mahdollista ja jälkikäteen katsottuna ei ne ole olleet edes hyvännäköiset. Tykkään siisteistä ja tasamittaisista kynsistä. Tämän hetken kynsitrendi näyttää olevan lyhyt joten ajattelinpa kerrankin olla muodikas!

P5300043.ORF

P5300011.ORF

En tykkää lyhyistä kynsistä koska minulla on nakkisormet ja kynteni levenevät helposti. Jotenkin ne ovat siedettävät luonnossa mutta kuvissa näyttävät tyhmiltä :)mutta nyt on mieli muuttunut. Olen alkanut tykkäämään vähän lyhyemmistä kynsistä. Ei tartte varoa ja jos joku napsahtaa, niin ei ainakaan napsu pitkältä matkalta.

P5300007.ORF

Lyhensin vähän kynsiäni koska ne alkoivat näyttää törkypitkiltä ja kyllä liika pituus haittaa kynsikuvissakin.

Päivän lakka on Faby Illusion kokoelman Pick A Card, Any Card. Peukalon ja nimettömän nude on Essie Topless & Barefoot. Lakat ovat kyllä kuin yö ja päivä. Faby levittyy hyvällä sudilla kuin unelma, Essien ohutsutinen nudelakka raidoittuu ja levittyy huonommin. Kaunis lakka se silti on, ikiaikaisia Essie nudesuosikkejani. Pick A Card, Any Card peitti siis kahdella kerroksella ja on niin täydellinen kuin cremelakka voi olla. Pidän kovasti Fabyn lakoista, ne ovat niin laadukkaita!

P5300020.ORF

P5300003.ORF

Siirtokuvat ovat Blue Sean, muistelen tilanneeni nämä Chez-Delaneyltä. Aluslakkana Faby Nourish ja päällyslakka Faby Top Coat. Muistakaahan tykätä Fabyn Facebook sivuista, siellä on usein arvontoja. Jos lakat kiinnostavat enemmän niin kannattaa tsekata onko paikkakunnallasi jälleenmyyjää. Jälleenmyyjiltä kannattaa kysellä tiettyjä sävyjä tai vaikkapa Fabyn loistavia kosteuttavia aluslakkoja joista itse olen hirmuisasti tykännyt <3

Olisi kiva kuulla mielipiteitänne; Pitkä vai lyhyt malli kynsissä? Miksi?

28 kommenttia:

 1. Pitkä, kun kynteni on "lapion muotoiset, leveät" ;)
  Tykkään myös hiukan suipon mallisesta kärjestä, kivasti luo pidentävän ja kaventavan efektin koko käteen.

  VastaaPoista
 2. Minulla on aina ollut pitkät kynnet. Joskus kun olen vaihtelun vuoksi leikannut lyhyet, niin minusta tuntuu esim. hiustenpesukin "tyhmältä" koska sormenpäät osuu päänahkaan xD tai läppärillä kirjoittelu on outoa. Lyhyet nakkisormeni näyttävät siroilta pitkillä kynsillä. Mutta en myöskään pidä liian pitkistä.
  Kun sain ensimmäisen lapsen kätilö meinasi pakolla leikata kynteni :/ koska kuulemma vahingoittaisin vauvaa niillä :O Kysyin häneltä, että miksi/miten vahingoittaisin kun en ole vielä koskaan itseänikään kynsilläni vahingoittanut!? Eipä osannut kätilö vastata, otti vaan kynsileikkurit ja lähti :D

  VastaaPoista
 3. Omalla kohdalla tykkään pituuden olevan ehkä suunnilleen tuota luokkaa kuin sinulle kuvissa on. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla jo työ estää pitkät kynnet, mutta muutenkin tykkään lyhyemmistä. Toki tykkään kynteni mallista joka on pitkähkö ilman sitä kasvu-osaakin, tai millä sitä kutsutaan 😀 Lomilla kynnet pääsee kasvamaan, mutta silloinkin tykkään käyttää vaaleita lakkoja. Tummat lakat vain lyhyisiin kynsiin.. (Samoin menee vuodenajan kanssa - syksyä kohti tummenee, keväällä vaalenee, poikkeuksena punainen joka on kesän lakka 😀)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkäisin lyhyistä kynsistä enemmän, mutta omiin sormiin ne ei vain yksinkertaisesti istu. En tykkää kyllä hirmu pitkistäkään, tällaiset semipitkät sopii mun mielestä mulle ihan hyvin. Mulla on etusormien kynsipeti paljon lyhyempi kuin muissa, joten aina pitää yrittää viilailla niitä vähemmän kuin muita. Jos kynnet on liian lyhyet, sekin erottuu selvemmin.

  VastaaPoista
 6. No et sä kauheesti joutunu lyhentää. Mulla on kans aina ollu pitkät kynnet enkä osaa olla lyhyillä.
  Nyt napsahti pikkurilli ihan sairaan syvältä poikki ja on kipeä 😵 pakko lyhentää muitakin kun on epätasaisen mittaiset tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 7. Tykkään lyhyistä, usein lyhennän kynteni just ja just sormenpään tasolle, kun kärjet alkavat kovasti näkymään toiselta puolen alkaa olla jo hieman hankala olo. Josta tulikin mieleen, että pitää ottaa viila esiin. :D

  VastaaPoista
 8. Mä yritin taas kovasti tykätä lyhyistä kynsistä itselläni mutta ei onnistu. Mun kynnet näyttää ihan vauvakynsiltä, kun ne on niin pienet ja kapeat :). Muilla tykkään kyllä katsella kaikenlaisia ja muotoisia kynsiä pituudesta riippumatta. Omiin sormiin istuu tällä hetkellä nämä epämuodikkaat kotkankynnet :).

  VastaaPoista
 9. Mulla oli vuosia hullun pitkät kynnet ja nyt jälkeenpäin ne näyttää ihan kauheilta, vaikka keräsivätkin usein ihailevia katseita. Mulla on nakkisormet ja kynsillä pystyy vähän hämäämään, joten siro, tasamittainen malli, joka ei ole liian pitkä, sopii mulle parhaiten. Itse katson muiden kynsistä aina symmetrisyyttä, kunhan ovat keskenään tasamittaiset niin se on pääasia. Kauheinta on, anteeksi nyt vaan kaikille, joilla näin on, aivan eri pituiset tai -malliset kynnet. Jos yksi katkeaa, on kyllä parasta lyhentää kaikki. Mä tykkään tästä sun kynsien mitasta:)

  VastaaPoista
 10. Mulle sanottiin synnärillä ihan samaa ja mä jouduin leikkaamaan kynteni pois :D Olikin sitten viimeinen kerta kun sen tein hehehe

  VastaaPoista
 11. Mulla taitaa olla sitten ne törkypitkät kynnet :D :D
  Itse koen olevani avuton lyhkäsillä kynsillä vaikka luulisi sen olevat toiste päin. Joidenkin koristeluiden kanssa kovin pitkät kynnet ovat haitaksi.

  VastaaPoista
 12. Omat ovat joko lyhyet tai lyhyemmät (: tyytyisin ihan vaan pitempään kynsipetiin , silloin ei tarvitsisi ees pituutta yli sormen.

  VastaaPoista
 13. Minäkin tukkään vielä viilata sivuista vähän kapeammaksi :) pitkä kynsi näyttää sirommalta, se on totta.

  VastaaPoista
 14. Voi mikä kätilö, ei ilmeisesti mikään pitkien kynsien ystävä.. En minäkään vahingoita pitkillä itseäni tai raavi muita vahingossa. Ihan töpöt kynnet tuntuvat oudoilta kun tuntee sormenpäät :D

  VastaaPoista
 15. Se on kyllä käytännöllinen pituus :)

  VastaaPoista
 16. Voi niitä joilla on pitkä kynsipeti, silloin kärjen ei tarvii olla hirmu pitkä. Semmoisia kadehdin :)

  VastaaPoista
 17. Sulla on kyllä hyvänpituiset kynnet, istuvat sulle ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
 18. Voi, toivottavasti paranee pian. Se nimittäin osaa olla kipeä:/

  VastaaPoista
 19. En taas osaa kuvitella sulle pitkiä kynsiä :)

  VastaaPoista
 20. No ne on niin upeat ja just taidolla tehdyt ❤️

  VastaaPoista
 21. Kiitos :) mutta sullako nakkisormet, ei ikinä! Nämähän ne vasta makkarat on :DD ennen halusin niin pitkiä kuin mahdollista mutta nyt ne näyttää karseilta. Ne ei ikinä olleet tasamittaiset. Minäkin ihannoin siisteyttä ja tasaista pituutta, oli sitten lyhyt tai pitkä ;)

  VastaaPoista
 22. Mutta ne sopivat sulle! Sinusta tulee aina mieleen pitkät kynnet :)

  VastaaPoista
 23. No joo pitkää kynsipetiä kaivataan täälläkin :D

  VastaaPoista
 24. Mulla on sama kuin Mallella, on niin superkapeat kynnet että ilman pituutta ne on niin olemattomat! Oon kyllä miettinyt että olisi ihan kiva testata lyhyitäkin, mutta en malta... Jos katkeaa niin saan testata :D on kai mulla ihan ok pitkät kynsipedit kuitenkin. Talvella kun oli vähän lyhyemmät kynnet niin nyt ne kuvat näyttää ihan oudoilta! Kai se maku muuttuu ajoittain, nyt tykkään aika pitkistä, mutta ei saa mennä liian pitkäksi että mahtuu leimat kokonaan :D

  VastaaPoista
 25. Sulla on ihanan pitkät ja terveennäköiset kynnet :) en tiedä miltä lyhyt malli näyttäisi sulla? Ihanat kyllä ovat ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3