lauantai 11. kesäkuuta 2016

piCture pOlish - Desire

Halusin hemmotella itseäni jollain ihanalla kynsilakalla. Tällöin suunnistan CesarsShopiin jossa on kiistattomasti suomen paras valikoima sopusuhtaisin hinnoin. piCture pOlish lakat ovat sellaisia että niiden ostoa tulee harkittua. Nykyään ostan lakkoja paljon harvemmin kuin ennen mutta ne kertaostot ovat toki vähän kalliimpia. Mutta kyllä yksi hieno lakka on parempi kuin viisi sellaista joista en tykkää enää puolen vuoden päästä.

P5220045.ORF

P5220052.ORF

Tykkään kovasti violeteista lakoista. Ja jos lakassa on vielä jotain glitteriä, shimmeriä tai duochromea niin olen myyty! Desire valikoitui ostoskoriin, voi olla että joskus aiemmin tätä jo harkitsin.
Desire on duochrome lakka jonka pohjaväri on punapohjainen violetti. Se heijastaa jopa kylmän sinistä, violettia, punertavaa ja kultaa. Eihän tätä voinut vastustaa!!

P5220066.ORF

Desiren koostumuksessa ei ole moitittavaa, kuten ei yleensä Picture Polishin lakoissa. Kaksi kerrosta riittää hyvin ja lakka kuivuu nopeasti. Kimallus on todella kivan näköistä! Lakan kameleonttimaisuus näkyy enemmän pullossa kuin kynsillä mutta hyvin elävän näköinen lakka on, ei mikään tavis-violetti.

P5220069.ORF

Kynsiin tein kahden värin leimauksen kahdella Essien Slick Oilpaint lakalla. Mielestäni kaksivärinen leima sopi hauskasti kameleonttilakan seuraksi! Leimauskuvio löytyy DRK-B laatasta.

P5220089.ORF

CND Alus- ja päällyslakat / CesarsShop, saatu
Essie Slick Oilpaint lakat / CesarsShop, saatu
piCture pOlish Desire / CesarsShop

P5220056.ORF

Löytyykö sinulta Desireä? Tai jotain toista upeaa violettia Picture Polishia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3