perjantai 10. kesäkuuta 2016

Yövoide johon ihastuin ensimmäisenä yönä

Tänään esittelyssä Laveran uutuus; Re-energizing Sleeping Cream. Minä rakastan laittaa illalla jotain hoitavaa, paksumpaa yövoidetta. Mutta tiedättekö kun yksi kissa nukkuu pään vieressä, toinen mahan päällä ja koira jaloissa, niin jossain vaiheessa yöllä saattaa tulla kuuma. Joten en tykkää liian rasvaisesta voiteesta joka etenkin kesäaikaan hikoilee naamassa.

P5220004.ORF

Tällä mahtavalla tehoyövoiteella on viisi lupausta yötä vasten. Se tukee ihon luonnollista uusiutumista, ehkäisee väsymyksen merkkejä sekä elvyttää, kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Voide sisältää luomumanteli-, jojoba- ja oliviiöljyä, hyaluronihappoa, sheavoita, E-vitamiinia, aloe veraa ja viinirypäleuutetta.

P5210018.ORF

Voiteessa on tuttu Laveran miellyttävä, pehmeä tuoksu. Voide ei ole niin paksua ja rasvaista kuin Laveran Q10 yövoiteeni vaan kevyempää ja raikkaampaa. Tämän kanssa ei tule lähmäistä tunnetta eikä tämä sotke tyynyliinaa. Tehoyövoidetta on todella miellyttävä käyttää! Ihoni on pintakuiva sekaiho joka ikääntyy ja alkaa jo nauttimaan astetta paksummista voiteista. Tämä ei kuitenkaan ole "mummovoide" vaan jopa minua nuoremmat voivat käyttää tätä. Uskoisin tämän myös sopivan monille ihotyypeille. Iho on tämän jäljiltä raikas, ravittu ja tasaisen tuntuinen. Ei tätä voidetta kaikki ihan suotta kehu...mun ikäiset tuntuvat ihastuneen tähän voiteeseen!

Jos tykkäät hoitaa ihoasi luonnonkosmetiikalla ja kaipaat tehokasta mutta kevyttä yövoidetta, niin saattaisit tykätä tästä. Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopivat vegaaneille.

Voide saatu blogin kautta. Joko sinä olet kuullut tästä huippuhyvästä voiteesta?

Laveran yövoidetta saat ostettua Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3