tiistai 14. kesäkuuta 2016

Wisteria

Tänään kokeilen ihan uutta kynsilakkamerkkiä; nimittäin Crabtree & Evelyniniä. Kyseinen merkki on toki tuttu ihanista käsivoiteistaan mutten tiennyt että heillä on kynsilakkojakin. Olen saanut lakan elevenistä jolla on valikoimissa muitakin ennenkuulemattomia kynsilakkamerkkejä.

Wisteria on microshimmeriä sisältävä harmaaseen taittava sininen. Koostumus on kiitettävän pigmenttinen, jo yksi kerros peittää ja lakka levittyy todella hyvin. Oikein hyvä ensivaikutelma kyseisestä merkistä!

P5290089.ORF

Kultainen satiinilakka on OPI LAMB eli Love.Angel.Music.Baby. Leimauksessa MoYou Londonin musta ja valkea leimauslakka, laatta Bundle Monster BM-XL207.

P5290077.ORF

Halusin tehdä tuplaleimaukset läpinäkyvällä stampperilla. Mutta en saanut millään leimasimella kuvioita nousemaan :/ luovutin sitten kun en jaksanut tapella ja tein tuplaleimat löllöllä. Yksi kynsi neljästä osui kohdilleen, muut saivat nyt kelvata ;)

P5290065.ORF

P5160049.ORF

Crabtree & Evelynin tuotteita voit ostaa elevenistä. Sieltä löytyy kynsilakkoja, niitä mahdottoman ihania käsivoiteita jotka ovat rakkautta ja kaikkea ihanaa kylppäriin. Sopivat ihan sisustustuotteiksi <3Oletko kokeillut Crabtree & Evelynin kynsilakkoja? Löytänyt sarjalta muita suosikkeja mitä kannattaisi kokeilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3