torstai 9. kesäkuuta 2016

Lumene Gel Effect-kesäuutuuksia

Joko silmiinne ovat osuneet Lumenen kesäiset lakkauutuudet? Minä olen ihastunut Gel Effect -lakkoihin ja mielelläni testailen eri sävyjä. Monesti olette näistä kyselleen ja keskustelua vaihtelevasta laadusta on ollut. Haluan tutkailla ja vertailla, millaisia nämä uudet lakat ovatkaan ;)

Lumene Gel Effect lakoissa on kiiltävä, geelimäinen koostumus ilman uv-uunia. Se lupaa olla pitkäkestoinen ja salonkilaatuinen mutta ihan kotisohvalla lakattuna. Näiden kanssa voi siis käyttää ihan mitä tahansa normaalia alus- ja päällyslakkaa. Itse tykkään Lumenen 3-in-1 kynnen pinnan tasoittavasta aluslakasta, värilakka levittyy sen päälle tosi hyvin. Lumenelta löytyy myös kahta erilaista päällyslakkaa.

P5190009.ORF

27 - Heat Wave / Kuuma päivä
28 - Summer Dremas / Kesäunelmia
29 - Waterfront / Rannalla
30 - Dune Grass / Meriheinä
31 - Sea Breeze / Tuulenvire
32 - Sandbank - Rantapolku
33 - Beach Escape / Paratiisi

Rantapolku ihastutti ensisilmäyksellä ja erottui joukosta ihan totaalisesti. Tämä ei todellakaan ole ihan tavislakka vaan tässä on särmää. Kuka muistaa OPI You´re A Doll lakan ja sen ihanan minihippusen? Rantapolussa on samanlaista! Monimuotoinen sävy jota on hankala kuvata mutta pinkkihohtoinen vanharoosa, seassa on hyvinhyvin hentoa hopeista shimmeriä. Hyvin levittyvä koostumus! Kaksi kerrosta, niitit ja siirtokuvat koristelussa.

P5230011.ORF

Oranssi Kuuma päivä ja vaaleanpunainen Kesäunelmia sopivat sievästi yhteen mutta ovat pettämättömät kesävärit myös yksittäin. Pitkiin kynsiin hieman haastavat levittää, tuppaavat raidoittumaan. Selvisin kuitenkin kahdella kerroksella. Voivat olla helpommat levittää lyhyisiin kynsiin. En oikein voi sanoa lakkaa huonoksi, lyhyisiin ja pitkiin kynsiin lakan levitystapa on erilainen ja riippuu ihmisen lakkaustyylistä ;) koristelussa siirtokuva ja niittejä.

P5240020.ORF

Ihanan keväinen haalea persikka Rannalla peittää kolmella kerroksella. Tykkää raidoittua kuten vaaleat lakat yleensä. Olen huomannut että tummat värit peittävät helpommin, vaaleat nudet saattavat olla vähän hankalampia. Tein kynsille valkeat pitsileimat ja laitoin värilliset niitit.

P5250033.ORF

Hiekkanude Meriheinä ja nudepersikka Tuulenvire ovat molemmat puolipeittäviä shimmerlakkoja. Yhdellä kerroksella luonnollinen jälki, kolmella kerroksella kuvankaltainen lähes peittävä lopputulos. Nimettömään vinyylit ja kukkadecalit. Keskisormessa ja nimettömässä Meriheinä, muissa Tuulenvire.

P5260011.ORF

Mitä pidätte Lumenen uusista väreistä? Tuleeko mieleen kesätuuli kasvoilla, rannalla oleminen ja kesäfiilis? Ainakin lakkojen nimet luovat tunnelmaa. Tykkään kovasti Lumenen lakoista, minulle 5ml pullo on juuri sopivan kokoinen.

Lakat saatu blogin kautta. Löytyvät jo myynnistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3