lauantai 18. kesäkuuta 2016

Lifestyle Lauantai - Meidän kuulumisia

Minulla alkoi maanantaina kesäloma. Kohta on ensimmäinen lomaviikko taputeltu ja kelit on kyllä olleet kohdillaan. Kesälomasuunnitelmia ei ole. Teemme salaojitusta ja ehkä vessaremontin jos budjettia jää :) Minusta olisi hirmu kiva lähteä asuntoautoilemaan pitkin suomea mutta ei nyt ole varaa ja viihdyn kyllä tosi hyvin kotonakin. Hipun kanssa voisi kyllä olla hauskaa asuntoautoilla :D

Lomalla aion löhötä, olla ja lukea jänniä kirjoja myöhään yöhön! Olen löytänyt paljon uusia hyviä dekkareita, luen nykyään oikeastaan vaan jännitystä :)Liisa voi paljon paremmin. Ruokavalio ja lääkkeet auttaa pissakiteisiin. Vähensin myös julmasti ruoan määrää ja kissa alkaa hoikistua. Liisan on tarkoitus laihtua vielä puoli kiloa :) En olisi muuten ikinä uskonut että Liisasta ja Hipusta tulee best friendit, luulin että erottamaton aisapari olisi Pipsa ja Hippu...Kissat sai uuden Piparkakkutalo-kiipeilypuun. Entinen raapimispuu meni vähän rikki, oli se kyllä vanhakin jo. Ajattelin hemmotella kissoja koska Hippu on lellipentu ja saa koko ajan jotain <3 tilasin ZooPlussalta ensimmäistä kertaa elämässäni. Tilaus taisi tulla parissa viikossa. Piparkakkutalo oli helppo koota ja kissat ovat niin rakastuneita tähän! Ei tule riitaa siitä kuka saa olla missäkin :)

Löysin lukijani vinkkaamaa Pirkan Riisisuklaata! Tämä on juuri sellaista hyvää ja rapeaa riisisuklaata. On myös halpaa gluteenittomaksi tuotteeksi. Ja olin yllättynyt kun tätä löytyi meidän pikku K-kaupasta :) kiitti vinkistä!Aion myös tehdä kaikkea sellaista mitä en arkena pysty tai ennätä. Huomenna meillä on kauneusbloggaajien miitti Kuopion Matkuksessa, sitä odotan kovasti. Mukava tavata muita ja tosi hienoa että täälläkin järjestetään jotain. Vaikka Kuopio on iso kaupunki niin kaikki on vähän keskittynyt tuonne alemmaksi :)

Mites teidän kesäsuunnitelmat? Milloin loma on, meinasitteko matkustella?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

♥ Thanks For The Comment ♥