maanantai 27. kesäkuuta 2016

Lumene Natural Code - Nails Gone Sweet by Annika O.

Aika mahtava juttu olisi jos pääsisi suunnittelemaan oman kynsilakkakokoelman. Sellainen munkki sattui Annika O:lle, joka on suomen suosituimpia lifestyle-bloggaajia. Hän pääsi toteuttamaan oman visionsa kesäisistä kynsilakoista yhdessä Lumene Natural Coden kanssa. Aika mahtava juttu!

Kokoelma sisältää sellaisia kynsilakkasävyjä, joita Annika itse haluaisi kaupasta löytää. Annika suunnitteli kesäisiä sävyjä jotka jäävät ihan pysyvään valikoimaan. Minulle Lumene Natural Code on tuttu lähinnä meikeistä, kynsilakkoja en ole käyttänyt. Kyseessä on enemmän nuorisomerkki joten mielenkiintoista testata mitä laatua 4,20 e maksavalla lakalla saa!

P6100008.ORF

Swatcheissa ei ole päällyslakkaa. Jokaista lakkaa on kolme kerrosta, lyhyille kynsille riittää kaksi. Ensimmäinen kerros raidoittuu hiukan, toinen sitten peittää. Laatu oli hyvin tasainen ja parempi kuin joissakin Lumenen nudelakoissa! Varsinaisia yllättäjiä siis!

71 - Sunset Shimmer
Kultaista shimmeriä sisältävä nude

P6090052.ORF

72 - Holiday Mood
Vaalea kermainen creme

P6090069.ORF

73 - Summer Fling
Hiekkainen nude cremelakka

P6090075.ORF

74 - Beach Combat
Harmaaseen taittava minttu cremelakka

P6090081.ORF

75 - Shake Break
Vaalea pastellinvihreä cremelakka

P6090088.ORF

76 - Supernova
Metallia imitoiva hohtava hopea

P6090099.ORF

Kokoelma saapuu myyntiin kesäkuun puolessavälissä. Annika suunnittelee myös syksyn Natural Code-brändin lakkakokoelman, mitähän värejä sieltä mahtaa löytyä?

Untitled Export

Mitä sanotte te? Miltä näyttää Natural Coden ja Annikan ensimmäinen yhteistyökokoelma?

20 kommenttia:

 1. Mikään näistä ei itseä oikein säväytä. Shake break ehkä eniten :)
  Mutta varmasti sävyt on just hyviä hempeilystä tykkäävälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu että aika monelle lakkafriikille nämä sävyt ovat nähtyjä. MUTTA ne ovat aina toimivia ja nämä lakat tosi hyvälaatuisia <3

   Poista
 2. 1.Sulla on tosi kauniit kynnet!
  2. Holiday Mood on nätti ❤️ Simppeli mutta aika sievä, vois olla hyvä nude just mulle :)

  P. S. Ois huikeeta päästä suunnittelemaan oma meikkikokoelma! Oh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 vähän lyhyet näissä kuvissa mutta...onneksi kasvavat :) Holiday Moon on nätti nude, ihana yksin mutta sopii jonkun nuden päälle tuomaan shimmeriä ja vähän väriä :) Sinulle oma meikkikokoelma olis kyllä ykkösjuttu, mulle ne on kuitenkin enemmän kynnet <3

   Poista
 3. Hypistelin noita jo Sokoksella ja himottelin erityisesti tota minttua. Muhun kyllä vetoaa tämmöiset utuiset sävyt. <3

  VastaaPoista
 4. Aika turvallinen kokonaisuus:) Saattaisi olla vähän erinäköinen kokoelma, jos olisi kysytty jotain kynsibloggaria hommiin. Mutta nämä varmaan ovat enemmän suuren yleisön makuun ja myynninedistämistähän tällaiset yhteistyöt lähtökohtaisesti ovat. Ehkä joskus tulevaisuudessa Lumeneltakin nähtäisiin pari rohkeampaakin sävyä tai lakkatyyppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mietin ihan samaa! Sävyt ovat toimivia, myyviä ja vuodenaikaan sopivia. Mutta minun näkökulmastani ne ovat nähtyjä koska pääsen tutustumaan usean merkin vuodenaika kokoelmiin. Ja monella on keväällä/kesällä minttua, nudea, vaaleanpunaista...mutta se toimii! Annika on suunnitellut uskomattoman hempeitä sävyjä ja mikä parasta, lakat olivat laadukkaita hintaansa nähden. Palatakseni siihen mitä minä suunnittelisin...perusvärejä vähän erikoisemmalla twistillä, jotain rohkeaa ja jotain minunnäköistä...

   Poista
 5. Shake Break on ehdottomasti nätein.

  VastaaPoista
 6. Eka ja vika on ihania! ♥ Muut ei sytyttäny mua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanimpia jos kimalluksesta ja hohteesta tykkää <3

   Poista
 7. No nyt on pysytty kyllä todella turvallisesti laatikon sisäpuolella. Joo, ihan kivoja perussävyjä, mutta ei mitään mitä ei olisi jo suunniteltu aikaisemmin :) Shake Break oli ihan ok, muut aika pliisuja ja Natural Coden tosiaan ollessa enemmän nuorisolle suunnattu, olisin ajatellut sävyjenkin olevan enemmän nuorisolle suunnattuja -- ei turvallisia mummosävyjä vaan rohkeutta! Not my cup of tea this time.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummosävyjä :D eihän nämä uutuuksia kynsifriikeille ole mutta tuskin myymättä jäävät. Toimivia, kauniita perussävyjä. Tykkään mintusta ja harmaamintusta :)

   Poista
 8. Sunset Shimmer näyttää aika herkulle, mut mä en vaan jotenkin siedä näitä pulloja :D Täytyy käydä kaupassa hypistelemässä, jos se vaikka lähtisikin mun mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin tykkään enemmän isoista pulloista. Mutta pienen pullon saa joskus loppumaankin :D

   Poista
 9. Eka on nätti , kultaista hippua nudella pohjalla, toimii!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3