sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

F.U.N Lacquer - Black Holo Witch (h)

Tilasin F.U.N Lacquerin Simply Nailogical kokoelmasta yhden lakan; Black Holo Witchin. Otin Hologram-version eli (h):n. Olen tykännyt hulluna F.U.N:in lakoista ja oikeastaan kaikki ostamani ovat mieluisia olleet. Monta lakkaa on himotuslistalla mutta aika harkiten ostan. Hinta on tietysti korkea mutta senpä takia juurikin ostosta tulee mietittyä ja kovasti sitä toivoo että sitten tykkää lakasta.

P6040038.ORF

P6030122.ORF

P6030143.ORF

F.U.N lakkojen promokuvat ovat aika käsiteltyjä ja sitä toivoo että lakka näyttää yhtä hyvältä omilla kynsillä. Joissakin Instagramin kuvissa Black Holo Witch näytti vähän...karsealta joten todellakin toivoin että ei ollut hutiostos. Ja ei muuten ollut ( tähän kymmenen sydänemojia ). Koska kyseessä on kirkkaan pohjavärin omaava lakka, päätin laittaa tätä suoraan mustan lakan päälle. Minusta se on näin hienompi, yksinään kerrostettuna tätä saa laittaa kolmekin kerrosta ja se ei näytä minusta hyvältä. Valitsin alle mustan Faby lakan It´s Not Black It´s Dark joka on metallinhohtoinen creme, varmaan osaltaan sekin toi elävyyttä pohjaan.

P6040029.ORF

P6030284.ORF-2

P6040002.ORF

^Auringossa <3

Black Holo Witch (h) pelittää tosi hyvin mustan päällä, yksi normaali kerros riittää. Ja lakka on ihan mielettömän ihana, jihuu!!! Rakastuin ihan ensisilmäyksellä ja olin että jes, tämä oli joka sentin arvoinen ostos! Tämä on todella makea, graniitinharmaan ja mustan sekoitus, tietyssä kulmassa sinimusta! Glitter ei ole ollenkaan karheaa vaan hienovaraisesti holottavaa ja kauniisti näkyvää. En tiedä miten tätä lakkaa kehuisin enemmän? Otin tästä n. sata kuvaa jotta voisin asian kertoa kuvin ;) myöskin Cesarissa käytetyt promokuvat ovat lakasta totuudenmukaisia, se on noin hieno kynsillä.

P6030293.ORF-2

P6040019.ORF

Koristelussa leimaus Pueen laatasta 59, leimauslakka Color Club 24°Below.

Mitä tykkäätte? Himottaako Simply Nailogical kokoelma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3