keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Sitä kun pitkästä aikaa...

...käyttää kynsitarroja!! Niitä oikeita kynsitarroja eikä water decaleja :) silloin kun harrastusta aloiteltiin, käytössä oli vain perinteisiä kynsitarroja. Niistä siirryttiin siirtokuviin mutta muistan kyllä käyttäneeni kynsitarroja tosi paljon.
Niissä parasta on tietysti helppous, ei tarvitse leikellä pienemmäksi ja uittaa vedessä. Liu´uttaa kynsille hermoja raastaen. Ei, kynsitarrat on tosi helppoja. Irrotat vaan pinseteillä arkista ja liimaat kynsille. Vaikeus näiden kanssa tuli kun alettiin käyttää pikakuivattajaa. Sehän ei sovi tarrojen kanssa, tarrat sulavat ja menevät ikävän näköisiksi.

P5310034.ORF

P5310025.ORF

Tein näitä kynsiä vähän jännä kakka housussa, entäs jos menevät pieleen? Sain Kauneutta.comista Naturel-sarjan kynsitarroja kokeiluun. Naturel-sarjasta löytyy tosi paljon erilaisia kynsikoristeita, tarroista hileisiin ja timantteihin. Löytyy sieltä myös tekokynsiä mutta niitä en ole itse tarvinnut. Joskus olen kyllä sellaisiakin käyttänyt!!
Tiesin kyllä heti että en käytä pikakuivattajaa vaan ihan normaalia päällyslakkaa. Kynnet lakkasin uudella Faby lakalla What The Eyes See...Tämä on harmaapohjainen lila. Kaunis, herkkä ja ajaton sävy. Peittää taas kerran kahdella ohuella kerroksella, tuttua ja toimivaa Faby-laatua. Aluslakkana Faby Oxygen, hyvä kosteuttava aluslakka jonka loppuminen kyllä harmittaa! Päällyslakka on Faby Top Coat, ihan normaali päällyslakka. Muista antaa kynsilakkakerrosten kuivua normaalia päällyslakkaa käytettäessä.

P5310061.ORF

P5310048.ORF

Kynsissä käytetyt Faby lakat sekä Naturel tarrat saatu Kauneutta.comista. Faby ihanuuksia voi ostaa myös jälleenmyyjiltä.

P5310003.ORF

Vieläkö vanhat kunnon tarrat iskevät vai oletko siirtynyt kokonaan siirtokuviin? Mikä tarroissa on parempaa tai huonompaa?

10 kommenttia:

 1. Eipä oo tarroja enää ikävä. Minusta decalit on vaan helpompia. Tarrat vaan näyttää tarroilta! :)
  Nätti lakan sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarrat kyllä erottuu ja saattavat irrota helpommin. Nämä onneksi pysyivät hyvin :)

   Poista
 2. Ihanan herkät kynnet. Toi Fabyn lakka on tosi kaunis. <3

  VastaaPoista
 3. Täällähän sä olet, en jostain syystä ainakaan vielä eilen saanut sun blogin uutta osoitetta vaihdettu bloglovinn':n puolelle mutta pitää koittaa taas uudestaan joku päivä. Sillä on niin helppo selata blogit päivän päätteksi vaikka kännykällä. Mut hei, kynnet on ihanat, aivan ihana sävy tossa Fabyssa! En edes muista onko mulla enää kynsitarrjoa? Ei kyllä tee yhtään mieli kaivellakkaan niitä, saatika käyttää, aina ne johonkin päin törröttivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän minä :) olen joka päivä tapellut Bloglovinin kanssa, se ei vieläkään löydä tätä bloggeria Charming Nailsia sieltä. Ärsyttää!! Siinä menee vähän aikaa. Mutta täältä löydyn, IG:stä ja FB:stä myös. Toivottavasti moni taas löytää perässä kun Purkkimafiasta blogini jo poistettiin eikä sieltä ole uudelleenohjausta tänne :)

   Kiitos! Nämä tarrat eivät törröttäneet mutta onhan sellaisia kyllä nähty ;)

   Poista
 4. En oo tarroja ees kokeillut, decalssejakin vain testaus mielessä. Leimaaminen on tarpeeks haastavaa =D
  Ihastuttavat kynnet!

  VastaaPoista
 5. Tosi hempeät kynnet. Multa löytyy muutama arkki tarroja ja kyllä mää niitä käytänki sillon tällön. Ne vaan just törröttää monesti ja on vaikioita lakkoja poistettaesa. Siirtokuvat on niin helppoja ku se lähtee nuin vaan lakanpoistoaineella. :D Kokokynnen tarrat oon tuominnu syvään maanrakoo, ei enää koskaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli :) siinä olet oikeassa että poistohetkellä nämä ovat vaikeampia. Mutta koko kynnen siirtikset, minä tykkään :D

   Poista

Kiitos kommentista <3