perjantai 17. kesäkuuta 2016

Nyt on neitsyys menetetty

Meikinkiinnityssuihkeet. Ovatko tuttuja tuotteita teille ja käytättekö säännöllisesti? Minä tunnustan; en ole ikinä moista kokeillut. Kuullut kyllä olen mutta olen ajatellut että tarvitseeko niitä arkikäytössä ja ovatko ne vain hifistelyä?

P5210002

Nyt pääsin itsekin moista kokeilemaan, sain elevenistä testiin Skindinavian meikinkiinnityssuihkeen. Tiesin että kyseessä on kehuttu tuote joten kiva että eka kerta on osaavissa käsissä.

Skindinavian meikinpohjustussuihke auttaa vähentämään ihon kiiltelyä ja pitämään kasvot mattapintaisina jopa 16 tunnin ajan. Skindinavian meikinkiinnityssuihke ei sisällä parabeenaja, on hypoallerginen ja sopii rasvoittuvalle iholle. Teknologia perustuu lämmönsäätelyteknologiaan joka ottaa huomioon ihon lämpötilan ja sen vaikutukset meikin pysyvyyteen. Mullistava teknologia suihkeiden takana on erityinen, kosteutta hitaasti vapauttava verkko joka asettuu meikin päälle.

P5210008.ORF

Tuotetta suihkutetaan meikin päälle ensin x:n muotoon, sitten t:n. Iho tuntuu hetkisen kostealta mutta sitten asia unohtuu. Tuotetta ei tunne kasvoilla ja meikki todellakin pysyy siistimpänä. Meikkipohja kuin sulautuu yhteen ja näyttää kauniin kuultavalta. Yleensä puuteroin kasvot töiden jälkeen koska iho kiiltää t-alueelta ja on rasvaisen näköinen. Skindinavian meikinkiinnityssuihkeen kanssa iho ei kaivannut puuterointia heti töistä tullessa eli huomasi selvästi miten meikki oli pysynyt paljon paremmin kasvoilla. 16 tuntiin tämä ei pysty mutta siinä 8-10 tunnin paikkeilla lisään vähän puuteria. Silloinkaan en ota puuteria vippaan vaan taputan aamuisella vipalla pientä kiiltoa pois. Olen huomannut että silmämeikki on myös pysynyt siistimpänä Skindinavian suihkeen kanssa.

aamu.ORF

^Aamusella ja alemmassa kahdeksan tuntia myöhemmin.

P5210022.ORF

Pidin meikinkiinnityssuihkeen toimivuudesta, tottakai on mukavaa ettei naama kiillä normaalin tapaan. Joskus meikkipohja saattaa mennä jopa liejuisan näköiseksi ja tuntuu ettei sitä enää korjailla...Skindinavian meikinkiinnityssuihke toi myös kasvoilleni sen kauniin hehkun josta olen ollut ihan tietämätön. Kaikki kehuvat luonnollisen hehkuista meikkiä ja tahtovat käyttää tätä lupaavia meikkivoiteita. Minä en ole ikinä ymmärtänyt sitä.

Nyt tiedän että se johtuu vaan siitä, millaiseksi hehkuva meikkipohja muuttuu tuntien kuluessa. Minun naamassani se on pitkälle kiiltävä ja vaikeasti mataksi meikattava. Skindinavian Oil Control meikinkiinnityssuihke kuitenkin pelastaa kaltaiseni sekaihon, meikkipohja on kahdeksan tunnin jälkeen elävä muttei rasvainen. Tämä tuote kyllä ansaitsee paikkansa meikkipussissa. On varmasti tarpeellinen tuote ammattimeikkaajalla sekä meille kotimeikkareille jotka kuitenkin halutaan vähän hifistellä ;)

Onko teillä jotain meikkituotetta mitä et ole vielä kokeillut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3