tiistai 31. toukokuuta 2016

Näin ne kesäkynnet toimii

Neonlakat kuuluvat kesään, sitä ei voi kukaan kieltää :) minäkin huumaannnun kesälakoista kesän tullen, muuten en neonväreistä niin välitä. Olen vähän höpsönä kunnon kasariväreihin ja tänään minulla onkin esitellä vesiliukoisia karkkilakkoja!

P5200067.ORF

P5200064.ORF

Kuka muistaa talvella esittelemäni Little Ondinen vesipohjaiset lakat? Little Ondinen on elevenin myymä sarja ja nämä lakat voi kuoria kynneltä pois peel-off lakan tapaan. Nämä 4-free lakat on valmistettu hartseista ja luonnollisista väriaineista. Kannattaa kurkata tuo aiempi postaukseni Little Ondinen lakkojen käytöstä.

P5120186.ORF

Sain kokeiluun karkkivärejä sisältävän setin. Neonkeltainen ja -pinkki kuuluvat niiin kesään. Setti sisältää myös kaksi glitterlakkaa; värikkään ja hopeisen holo/tikkuglitterin. Lakkoja kannattaa ravistaa hyvin, minusta tuntuu että nämä ovat herkempiä erottumaan. Pinkki levittyi tosi hyvin kahdella kerroksella mutta keltaisen alle olisi pitänyt tajuta laittaa valkea lakka. Olisin päässyt vähän helpommalla. Laitoin keltaista lakkaa kolme kerrosta ja äkkiäkös se kuivui pikakuivattajan kanssa. Keskisormeen tähtiniitit ja keltaisen lakan päälle glitteriä. Tosi helpot mutta näyttävät neonkynnet. Näistä se kesä on tehty.

27144856245_34bd6d665d_c

P5190043.ORF

Little Ondinen lakkoja löytyy elevenistä minisetteinä tai täysikokoisina pulloina. Lakkojen esittelystä löytyy swatch mutta kannattaa myös googlettaa sävyt. Olen kokeillut pari eri Little Ondinen settiä ja lakat ovat olleet ihan mukavia käyttää. Ei pahaa tuoksua, helppoja levittää kunhan vesipohjaisen lakan tekniikan oppii. Pidän myös siitä että lakka lähtee repimällä pois eikä tarvitse asetonia. Pieniä söpöläisiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3