tiistai 10. toukokuuta 2016

Viides ässä

Yksi viime aikaisista lempikokoelmistani on ollut Faby Illusion. Minulla oli useampi lakka himotuslistalla ja sain suureksi riemukseni ne blogiesittelyyn Kauneutta.comista joka on Fabyn maahantuoja. Ihanaa, Faby kokoelmani täydentyi taas parilla ihanuudella <3

P4250005.ORF

Faby lakat tulevat Italiasta ja merkki onkin tunnettu laajasta väriskaalasta ja hyvästä pigmentistään. Minun täytyy olla samaa mieltä, olen kokeillut about paria kymmentä Faby lakkaa ja ihastunut oikeastaan kaikkiin. Joukkoon mahtuu muutama ohuempi lakka joka ei peitä niin hyvin, mutta pääasiassa Fabyn lakat ovat saaneet minulta erinomaisen arvosanan.

P4250051.ORF

Arvostan myös 5-free koostumusta ja Fabyn laadukkaita, vähemmän myrkyttömiä aluslakkoja. Olen kehunut Nourish aluslakkaa moneen otteeseen ja käytin sitä tässäkin lakkauksessa. Se on hiukan geelimäistä ja tuntuu suojaavan kynttä erinomaisesti. Se kosteuttaa eikä kynnen tarvitse kärsiä myrkkyjen korvennuksesta.

P4250066.ORF

P4250072.ORF

The Fifth Ace on Illusion kokoelman Terracotan värinen lakka. Se on niin kaunis, on taas todettava ne legandaariset sanat; minulla ei ollut tämän väristä lakkaa :DD lakan cremelaatu on moitteeton, se peittää jo yhdellä kerroksella mutta minä laitoin kaksi. Aluslakkana Faby Nourish ja päällyslakkana Faby Top Coat. Koristelussa Naturel kynsitimantteja. Hyväntuntuisia timskuja jotka eivät sumene top coatin alla.

P4250054.ORF
Faby Illusion kokoelmaa löydät Kauneutta.com verkkokaupasta. Tätä kokoelmaa sekä muita aiempia löytyy edullsiina minisetteinä jos haluat kokeilla useampaa lakkaa samalla. Toimitusaika on nopea ja postikulut ilmaiset yli 40 e tilauksille. Muulloin ne ovat edulliset 3,90 e. Maksuvälineenä käy perinteinen verkkomaksu tai Klarnan tili/lasku. Kannattaa myös tykätä Kauneutta.com Facebook sivuista jossa järjestetään usein upeita arvontoja, mm. kokonainen Faby kokoelma tai Bellápierren mineraalimeikkejä!

Mitä tykkäätte terracotan värisestä lakasta? Eikö olekin kaunis väri?

7 kommenttia:

 1. Kauneus on katsojan silmässä... ;)

  VastaaPoista
 2. Etkö tykkää tämän värisistä :) ?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana murrettu sävy, tiedät, että tykkään just tällaisista. ;)

  VastaaPoista
 4. Tiedän, arvasin että kommentoit tykkääväsi :))

  VastaaPoista
 5. Where is my head? näyttää ihanalle ja nimikin on oikein hauska. :D

  VastaaPoista
 6. Violetit on aina ihania :) nimi on kyllä teemaan sopiva!

  VastaaPoista
 7. Miltäköhän Sim Sala Bim nöyttää kynnellä? Mulle tuli joku ihana kinuski mieleen tosta sun kynsilakasta, mmmm. Kiva, ei niin yleinen sävy!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3