maanantai 23. toukokuuta 2016

ABC: R niinkuin Royal Blue

Näistä ei pitänyt tulla liian sailoreita mutta sitten se taas lipsahti...ABC haaste jatkuu R -kirjaimella. Lakkana Snowcrystalin Royal Blue. Tämä on hieman vanhempi lakka kokoelmastani. Muistelin tämän olevan niin ihana kuin se onkin. Ei mitenkään uniikki mutta toimiva. Tummansininen creme, peittää kahdella kerroksella. Vieläkö Snowcrystalin lakkoja muuten myydään Kicksissä?

Kynsiin tein simppelit sailorit. Mies laittoi samana päivänä veneen vesille joten olin ihan messissä mukana...kynsillä :D

P5080039.ORF

Pikkurillissä OPI Liquid Sand Honey Ryder. Nimettömässä MoYou Londonin valkea leimauslakka joka toimii myös kynsilakkana. Sen päälle RockNailStar Stiletto vinyylit + Royal Blue. Keskisormessa leimaus Konad m93 valkealla MoYou London lakalla. Etusormessa tuplaleimaus MYL valkea sekä Essie Slick Oil Paint kokoelman sinisellä Indigo To The Galleryllä, laatta on Bundle Monster BM-509. Peukalossa myös BM-509 ja  Indigo To The Gallery. Puuh, olipas luettelemistä, mitäs laitoit kaikki kynnet eri tavalla ;D

P5080032.ORF

P5080047.ORF

RockNailStar vinyylit / CesarsShop, saatu
Essie Indigo To The Gallery / CesarsShop, saatu
Konad m93 / CesarsShop, saatu
MoYou London White Knight / CesarsShop, saatu
piCture Polish Jelly Stamper / CesarsShop, saatu

P5080028.ORF

Seuraava S-kirjain...mutta mitäs tykkäsit seiloreista? Meinaatko itse olla hengessä mukana sailorkynsillä? Ainakin ne ovat kesäiset, jos mitkä :)

10 kommenttia:

 1. Kylläpä on hienot! Kaikki kynnet erilaisia mutta silti sopivat yhteen :)
  Tykkäätkö veneillä? Onko kuopiossa paljon saaria joihin saa mennä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjo :) kyllä mä tykkään olla kalassa. Jos on hyvä ilma. Omasta rannasta lähdetään, jotain saaria on mutta niissä on mökkejä niin ei hirviä mennä :D kyllä mä luulen että on saaria joihin voi mennä, jos vaan tietää missä. Onhan tämä kuitenkin ison vesistön Kallaveden ympärillä.

  VastaaPoista
 3. Onpas kivat kynnet! Voi kun pääsisi veneilemään :)

  VastaaPoista
 4. Näillä kynsillä kyllä kelpaisi veneillä ;)

  VastaaPoista
 5. Iiiiiiiiiiiihanat!!!!! Sailorit toimii aina!

  VastaaPoista
 6. Kyllä ne toimivat :) etenkin kesällä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3