sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Välineurheilua

Sain Kauneutta.comista testiin Naturel -sarjan tuotteita ja tänään voisin paneutua sarjan meikkisiveltimiin. Naturel Eco Products siveltimien varsi on bambua ja harjakset synteettistä materiaalia. Siveltimet ovat korkealaatuisia ja luontoystävällisiä. Minulla on aika paljon meikkisiveltimiä mutta aina haluan kokeilla uusia. Setti on aika edullinen ( 18 e ) joten millaisia siveltimiä tähän hintaan saa?

P4220002.ORF

Setti toimitetaan pussukassa jota voi käyttää myös meikkipussina. Varsin kätevä matkalla kun siveltimet pysyvät pussin sisällä mutta meikit saa vetoketjun taakse piiloon. Siveltimiä on seitsemän eri tarkoituksiin, rajaukseen, häivyttelyyn, silmille ja kasvoille.

P4220005.ORF

P4220008.ORF

Omat suosikkini siveltimistä ovat poskipuna- ja varjostussiveltimet. Ne ovat ihanan pehmeitä harjassiveltimiä ja sopivan kokoisia. Oikeastaan olenkin kaivannut isompaa vinopäistä sivellintä, sillä saa pehmeämmin aurinkopuuterin kasvoille ja jälkin on luonnollisempaa. Olen käyttänyt siveltimiä jonkun aikaa mutta en ole pessyt vielä monesti. En tiedä miten paljon synteettiset siveltimet pehmenevät käytössä? Meikkivoidesivellin tuntuu aavistuksen kovalta mutta hyvin sillä saa levitettyä. Se ei ole liian iso että olisit pulassa sen kanssa. Meikkivoide levittyy hyvin ja sitä ehtii työstää. Loput voit siistiä sormin jos tuntuu että jää "siveltimen jälkiä". Tälle siveltimelle toivon vähän "lötkistymistä". Meikkivoidesivellin on kuitenkin hygieeninen kun muistat pestä sen usein. Sen sisällä ei pöpöt ja home pesi, mikä on vähän meikkimunan arveluttava puoli.

P4220009.ORF

Sitten pienempiin siveltimiin. Luomivärisiveltimiä pakkauksessa on kaksi; luonnonkarvainen ja synteettinen. Molemmat ovat ihanan pehmeitä kuten kasvosiveltimet. Jämäköitä ja just hyviä värin levittämiseen luomelle. Häivytyssivellin on turhan kova omaan makuuni mutta joku muu voi osata käyttää sitä paremmin. Rajaussivellintä en ole vielä kokeillut koska en käytä purkkirajauksia.

Siveltimet ovat laadukkaan tuntuisia ja uskon niiden kestävän käytössä. Liimaukset tuntuvat pitävän ja varret ovat mukavan tuntuiset työskennellä. Setin siveltimet sopivat hyvin aloittelijan ja keskivertomeikkaajan välineistöön. Tiedän että siellä on meikkisivellin hifistelijöitä joten katselkaa te muualle. Nämä ovat hyvän perussiveltimet mutta astetta ammattimaisempaan käyttöön kaipaan vielä enemmän muotoilua ja pehmeyttä. Toisaalta on myös muistettava että tämä setti maksaa vähemmän kuin yksi hyvä MAC sivellin joten miten haluat sijoittaa?

Oliko Naturel siveltimet kellekään tuttuja? Mikä on se hintaluokka mitä olet valmis maksamaan meikkisiveltimistä? Saako halvalla yhtä hyvää kuin kalliilla?

8 kommenttia:

 1. Mulle on tuttuja, olen ostanut setin joskus pari vuotta sitten. Mun mielestä ihan hyviä siveltimiä hintaisekseen. Mutta toisaalta ihan kuten sanoit, vaativampaan käyttöön ostaisin sitten vähän erilaisia siveltimiä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että olet tykännyt käyttää :) oikein hyvä hinta-laatusuhdehan näissä on ;)

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä tarvitsisin uusia siveltimiä. Harmi vain, että tuossa setissä ei oikein ole juuri niitä, joita tarvitsisin. Muistaakseni aloittelin ihan samanlaisella setillä, kun tässä näkyy ja hyvin menee edelleen =)

  VastaaPoista
 4. Miten nämä luonnollisemmat siveltimet näyttävät aina niin samoilta puisine varsineen? Esim Ecotools.

  Tuo meikkipussi näyttää tosi kätevältä!

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä hyvä aloitussetti jota voi täydentää mieleisillä siveltimillä :)

  VastaaPoista
 6. Niin näyttävät :) ehkä siitä tulee se luonnollisuus mieleen? Meikkipussi on kätsy vaikkapa matkalle :)

  VastaaPoista
 7. Paketissa lukee "No animal hair used" eli synteettisiä kaikkien pitäisi olla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3