keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kesäistä hehkua ja tuoksua ihollesi by Yves Rocher

Kesä tulee tuoden mukanaan juhliaan ja iho olisi saatava hehkeäksi. Haluat varmasti näyttää terveen hehkuvalta ja ruskettuneelta. Vielä aurinko ei helli meitä ruskeiksi joten ei liene pahitteeksi piipahtaa purkilla? Purkkimafiassa kun ollaan ;)

Yves Rocherin kausituotteet ovat aina ihania ja kesäjutut hyväntuoksuisia. Avasin pakettia jossa nämä tulivat ja nenään tulvahti heti ihana tuoksu! Tuli heti fiilis että haluaa ottaa tuotteet välittömästi käyttöön. Minä en itse ota aurinkoa tarkoituksella mutta tykkään kyllä ruskettua edes vähän. Olen käyttänyt aika paljon itseruskettavia ja koen ne omalla kohdalla kivemmiksi käyttää.

P5100042.ORF

Botanical Scrub - Aprikoosinkivijauhe kuorii ihon luonnollisesti ja hellävaraisesti. Muista aina käyttää kuorinta-ainetta ennen itseruskettajaa, näin ihostasi tulee pehmeä ja tasainen. Itseruskettaja levittyy paremmin ja näyttää siistimmältä. Ihanan tuoksuinen ja tuntuinen kuorinta jota käyttää muulloinkin.

Before Sun Beautifying Mist Tan Activator - Raikas, ihoa valmisteleva suihke tekee rusketuksesta kauniimman ja kestävämmän. Käytetään ennen auringonottoa. Tässä on miedompi tuoksu ja tämä imeytyy hyvin nopeasti. Ei jätä ihoa tahmeaksi joten pystyi pukemaan lähes heti.

Itseruskettaja Express Body Mist - Helppokäyttöinen suihke joka sisältää gardeniakukan uutetta, jolla on ihon hehkua korostava vaikutus. Gardeniankukka on muuten se joka näissä tuotteissa tuoksuu ihanalta. Hieman itseruskettajamaiselta mutta ei perinteisen pahalta. Itse tykkään tästä pumppupullosta, spray-ruskettajia on itsestä hankalampi laittaa. Tuntui että itseruskettajaa tulee sopivasti ja helposti joka paikkaan. Jää tuoksumaan iholle. Kannattaa suihkuttaa n. 30 sentin etäisyydeltä niin ei jää rajoja. Tällä saa ruskettuneen ihon jo yhden käyttökerran jälkeen, jatkossa suihkutan 2-3 päivän välein. Näin sellainen sievä päivetys pysyy yllä, ei ole liian Jersey Shore eikä ole epämääräisiä rusketuslänttejä.

Yves Rocher haluaa tarjota lukijoilleni nämä tuotteet mukavaan hintaan. Normaalisti setti maksaa 54,50 e mutta lukijani saavat sen hintaan 22,90 e ja kaksi tuotetta kaupan päälle! Settiä saat ostettua tämän mainoslinkin takaa. Tarjous on voimassa 15.6 asti, postikulut ovat ilmaiset.

P5100044.ORF

Kaupan päälle saat kasvoille Apricot Fruity kuorinta-aineen ja Lift Care -itseruskettajan. Aprikoosikuorinta on ennestään tuttu Yvesin tuote uudessa pakkauksessa mutta kasvojen itseruskettajaa en ollut kokeillut. Kuorin kasvojen ihoa säännöllisesti, Yvesin Aprikoosikuorinta on mukavan liukasta ja siinä tuntuu olevan kuorivia kiviä hyvin harvakseltaan. Sopii siis monille ihotyypeille.
Itseruskettava voide lupaa silottaa kasvojen ihoa ja antaa sille kullanhohtoisen hehkun. Gardeniankukka kosteuttaa ja tuo päivettynyttä väriä. Voide on täyteläistä ja notkeasti kasvoille levittyvää. Gardeniankukka tuoksuu muttei pistä nenään. Tämäkin on niin tehokasta että jo yhden käyttökerran jälkeen kasvoilla oli kaunis, luonnollinen päivetys. Ei kannata laittaa joka päivä, ehkä tässäkin 2-3 päivän välein on sopiva. On luonnollinen, eikä jättänyt rajoja. Jouduin ottamaan käyttöön heti astetta tummemman meikkivoiteen, normaalisti käyttämäni jäi liian vaaleaksi! Aivan mahtava tuote, olen ehkä salaa kaipaillut kasvoille jotain sopivaa itseruskettajaa.

Postaus yhteistyössä Yves Rocherin kanssa. Mainoslinkin kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission.

Miltä setti vaikutti? Valitsetko terveellisemmän tavan hankkia rusketusta vai oletko vannoutunut auringonpalvoja? Tykkäätkö hifistellä aurinkotuotteiden ja itseruskettajien kanssa juurikin kesän korvilla?

19 kommenttia:

 1. Itse tykkään luonnollisesta rusketukesta. Pelkään että ir.n kanssa tulee raitoja ja rajoja...
  Joskus oon käyttänyt sellaisia pikkuhiljaa sävyä antavia, esim dovella, rasvoja. Toi suihke vois kyllä olla kiva.
  Onko tuossa before sun suihkeessa suojakerroin?

  VastaaPoista
 2. Ei ole suojakerrointa. Olen muuten käyttänyt tuota Dovea, sehän on aika helppokäyttöinen. Uskoisin että tykkäät näistä, minäkin kun pelkään raitoja. Näitä oli helppo käyttää, suihkuttaa vaan mieluummin kaukaa ja vähän niin lopputulos on luonnollinen :)

  VastaaPoista
 3. Itse en rusketu mutta toisaalta en myöskään ole koskaan oikein itseruskettavista innostunut, jalkoihin olen lähinnä noita hieman sävyä antavia voiteita kesällä käyttänyt etteivät ihan karmeilta kanankoivilta näyttäisi :D Pitäisi alkaa varmaan kohta tuohon projektiin, Doveen olen tähän mennessä luottanut, mutta voisi katsoa mitä muita vaihtoehtoja on olemassa :)

  VastaaPoista
 4. Minä laitan jalkoihin koska käytän jo lyhyitä housuja :) ja käsiin, näyttää vähän kivemmalta. Kasvoilla olen käyttänyt tuota Lift Carea :)

  VastaaPoista
 5. Olen näin kalkkilaivan kapteenina ja helposti auringossa palavana miettinyt itseruskettavia.
  En halua itsestäni millään muotoa ruskeata, mutta sellainen hyvin kevyt, terve päivetys olisi kiva.
  Mutta, eikö nuo itseruskettavat pakostakin tartu sängyn lakanoihin yms? Sen takia olen ne aina jättänyt väliin, vaikka nytkin kaapin varastoista löytyy jotain itseruskettavaa litkua.
  Rehellisiä mielipiteitä kaivataan! :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään tuosta kasvojen itseruskettavasti, siinä on melko voimakaskin kukkainen tuoksu, mutta just sellainen, että pidän. Tekee tosi nättiä jälkeä. Monena keväänä hankkinut sen. :)

  VastaaPoista
 7. Sotkevat jos menet heti levityksen jälkeen kellimään sänkyyn :D minä olen laittanut kolmisen tuntia ennen nukkumaanmenoa enkä ole huomannut missään jälkiä. Vaatteissa enkä pedissä. Mutta en käytä valkeita tekstiilejä.
  En siis oikeasti ole ikinä huomannut sotkuja :) näillä saa sen kevyen päivetyksen, siksi itsekin näihin ihastuin. En ole maailman etevin itseruskettajien levittäjä mutta näillä onnistuu ❤️

  VastaaPoista
 8. Mulla ei ole ollut tätä aiemmin. Mutta hankin varmasti toistekin, se luonnollinen päivetys kasvoilla on ihana :)

  VastaaPoista
 9. Ois kiva saada vähän ennen ja jälkeen kuvia näistä! (: Minä oon kokeillu sitä dovea, mutta se kyllä kuivuu tosi hitaasti, joku helpompi ois siis hankintalistalla tällä hetkellä (:

  VastaaPoista
 10. Mulla oli aikeissa ottaa mutta en saanut johtuen valaistusoloista :/ en muista enää miten Dove kuivuu. Näiden kanssa odotin pari minuuttia ennen pukemista :)

  VastaaPoista
 11. "Valitsetko terveellisemmän tavan hankkia rusketusta vai oletko vannoutunut auringonpalvoja?"

  Ei näin.

  Auringon ja siitä nauttimisen leimaaminen epäterveelliseksi on naurettavaa. En kiistä, etteikö auringon UV-säteet vaurioita ihoa, joka ilmenee ihon vanhenemisena ja mahdollisesti melanoomalla. Yksinään UV-säteet harvemmin kuitenkaan melanoomaa aiheuttaa, sillä melanooman synty riippuu myös esimerkiksi geeneistä ja luomien määrästä. Melanooma on syöpänä kuitenkin pääsääntöisesti helposti hoidettavissa, mikäli se ei ole ehtinyt leviämään muualle kehoon.

  Jo auringon tuottamat terveydelliset hyödyt kattavat melanoomaan sairastumisen riskin. Melanooman riski kasvaa, jos ihon päästää toistuvasti palamaan (jolloin ihon solut vaurioituvat ja tuhoutuvat, mikä lisää ihossa tapahtuvien mutaatioiden määrää). Ihon palaminen on kuitenkin helposti vältettävissä aurinkosuojatuotteilla ja välttämällä keskipäivän polttavinta aurinkoa. Auringosta on kuitenkin hyvä nauttia kesäisin, jotta saamme tarvitsemamme D-vitamiinin. Sen on myös arveltu vähentävän riskiä sairastua esimerkiksi rinta- ja eturauhassyöpään ja lisäksi aurinko tuo helpotusta iho-ongelmaisille. Aurinko on myös merkittävä tekijä psyykkisessä hyvinvoinnissa, pitkän ja pimeän talven jälkeen valoisuus auttaa jaksamaan.

  Asettaa nyt useiden vuosien ajan tutkittu aurinko epäterveelliseksi vähemmän tutkittujen (en sano, että vaarallisten, enkä tarkoita juuri Yves Rocherin tuotteita vaan yleisesti) kosmeettisten tuotteiden rinnalla...

  VastaaPoista
 12. Garnier tarttuu joka paikkaan, vaikka olisit käyttänyt sitä tunteja sitten , mikään kokeilemani ei tee samaa. Acon päivettävä ei ole koskaan jättänyt rajoja sävy on hyvin maltillinen. YRltä en ole kokeillut näitä ruskettavia , mutta niitten asteittain päivettävä on hyvä.

  VastaaPoista
 13. Mä havahduin ehkä vähän turhan myöhään siihen, ettei mulla ollut vielä täksi kesäksi aurinkosuojaa, kun jo ensimmäiset lämpimät päivät yllätti. Mutta se olikin hyvä syy laittaa tilaus Yves'lle ;)

  VastaaPoista
 14. Ihan aiheeseen liittymättömästi: mitä olet tykännyt Lumenen gel effect -lakoista? Mulla on niitä 6 kappaletta, ja mun mielestä niissä on tosi vaihteleva laatu. Esimerkiksi sävy 10 Metsämarjat levittyy tosi kauniisti ja tasaisesti, sitten taas 6 Laineilla en saanut millään hyvää... joku toinenkin oli mikä jäi ihan raidalliseksi. Ja olen kyllä ihan hyvä lakkaamaan. Tai ainakin luulen olevani :D

  Ja vielä toinen kysymys: jos haluaisin kokeilla leimausta, niin täytyykö ehdottomasti olla erillinen leimauslakka, vai voiko tavallisella todella peittävällä lakalla saada hyvän leimaustuloksen?

  VastaaPoista
 15. Vielä yksi kysymys :D

  http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/seca245c16ab2/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Categories/Tuotteet/Nail_Art/Vinyylit

  Tossa kun on noita videoita, niin ainakin ekassa videossa kynnen vierustalle levitetään jotain juttua, ilmeisesti suojaamaan ettei lakka mene sormelle. Osaatko yhtään sanoa, että mitä ainetta tuo on?

  VastaaPoista
 16. Itse en halua ottaa aurinkoa koska palan ja olen palanut. Iho oli koko loppukesän rupinen ja ruskea ja nyt sen palaneen kohdan saa aina suojata syövän pelossa. Että todellakin valitsen mieluummin purkit :)
  Enkä edes kommentoi sitä, mitä vaurioita aurinko saa aikaan kasvojen ihossa...ei kiitos!! Maltillinen päivetys on ok ja pieni ulkoilmasta nauttiminen. Mutta itsensä korventaminen ja polttaminen ei ole leikin asia :)

  VastaaPoista
 17. Mulla on aurinkosuojia ja kyllä niitä tulee laitettua. Mutta vältän auringossa olemista koska olen palanut pahasti vaikka oli suojaa. Kannattaa niitä käyttää :)

  VastaaPoista
 18. Just tänään postasin Gel Effect lakoista :) en ole huomannut hirmu eroja mutta voihan niissä tottakai olla. Kaikilla merkeillä on. Käytän aluslakkana Essie First Basea jonka päälle lakka levittyy hyvin :)
  Voit kokeilla myös tavan kynsilakkaa mutta itse käytän mieluiten leimaslakkoja. MoYou Londonin leimauslakat ovat riittoisia ja pigmenttisiä ;)

  VastaaPoista
 19. http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/LATEX

  Cesarilla on Glisten & Glown lateksisuojaa, sitä käytetään suojaamassa kynsinauhoja liukuväriä tai isoja leimauksia tehdessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3