maanantai 16. toukokuuta 2016

Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer

Sain blogiyhteistyön merkeissä lahjakortin MyLook -nettikauppaan ja oli vähän vaikeuksia päättää miten sen käyttäisi :) päätin kuitenkin ottaa kokeiluun Elizabeth Ardenin silmämeikinpohjustajan koska olin kuullut siitä paljon kehuja. Kohta on myös aika ostaa uusia pohjustaja joten kokeillaan Ardenia, toimiiko yhtä hyvin kuin UDPP tai MAC Eye Prime.

Ardenin pohjustaja on hieman notkeampaa kuin UDPP. Minua pelotti ensin miten se toimii rasvaisilla luomilla. UDPP tarttuu kuin tauti ja antaa hieman työskentelyaikaa. Ardenin pohjustaja on taas vähän voidemaisempaa ja tuntui oudolta aluksi. Mietin voiko näin rasvainen tuote kestää rasvaisella luomella. Minä käytän siis kaksoispohjustusta eli luomivärinpohjustaja + päälle voidemainen luomiväri. Voidemainen luomiväri antaa hieman sävyä ja voimakkuutta luomivärille. Voit valita violettiin luomiväriin lilan pohjustajan jne. Arden itsessään on peittävän nuden värinen.
Toki voit käyttää Ardenin pohjustajan päällä pelkkää puuteria jos luomesi eivät kaipaa tujua pohjustusta. Ardenin pohjustaja taputellaan luomella ja sen annetaan kuivahtaa hetken. Luomiväri levitetään päälle ja sen pitäisi pysyä paikoillaan iltaan asti. Itselle luomivärinpohjustaja on meikin tärkein tuote, ilman sitä ei kyllä tule mitään!

P4300064.ORF

Vaikka olin skeptinen tuotteen toimivuudesta; luotin kuitenkin täysin blogisiskojeni arvioihin. Ja kyllä, Ardenin Eye-Fix Primer pysyy yhtä hyvin kuin UDPP tai MAC Eye Prime. Tämä ei pettänyt kertaakaan, ei yhtenäkään päivänä. Meikki pysyi siistinä aamuneljästä iltaseitsemään-kahdeksaan. Ei kasaudu luomivakoon. Muuta en pohjustajalta vaadikaan. Sen täytyy pitää meikki paikoillaan ja olla sopuhintainen ja helposti saatavilla.

Hinnasta ja saatavuudesta puheenollen, olin hämmästynyt siitä että Elizabeth Arden Eye-Fix Primer on MyLookilla puolet halvempi kuin kaupassa....MyLookilla se maksaa 16 euroa kun kaupassa pulitat siitä yli 30 e...ja pakkaus on samankokoinen. Itse kyllä tilaan jatkossa täältä aivan ehdottomasti. Saamani tuote on pakkauksineen virheetön, pakkauksen päällä oli vielä sinettimuovi. Joten ihan uusi tuote oli, ei mitään vanhentunutta tai kakkoslaatua.

Muistutan vielä MyLook alennuskoodistani eli koodillani MAXGLOSS15 saat -15% alennuksen Max Factorin tuotteista sekä kaupan päälle Max Factorin kynsilakan.

Oletko kokeillut Ardenin Eye-Fix Primeriä?

17 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta alkoi kiinnostaa :)
  Itse en täysin vakuuttunut udpp.stä. ei toimi mulla niin hyvin kuin tfsi. Mutta mistä sitä saisi... pitänee lähtee reissuun hhden meikin takia.? :D arden voisi hintansa puolesta olla ihan mahdollusta hankkia.

  VastaaPoista
 2. Nyt mua alkoi kiinnostaa tuon kokeilu, omistan siis hyvin raskaat ja rasvoittuvat luomet!! Udpp on ainut mitä olen vuosiin käyttänyt, muut ei vaan ole toiminut. Kiitos tästä postauksesta ?

  VastaaPoista
 3. Too Faced toimii mullakin hyvin :) mutta mistä TF meikkejä nykyään saa, en tiedä itsekään. Kun on niin laiska ulkomailta tilaaja nykyään...

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä :) tämä toimii mulla, kunhan päällä on vielä voidemainen luomiväri.

  VastaaPoista
 5. Mulla odottaa tää kokeilua, luottavaisin mielin kyllä testaan jossain vaiheessa, sen verran tykätty tuote tämä on. :)

  VastaaPoista
 6. Mulla tämä ei toimi yhtään. Ostin kerran, kun blogeissa tosiaan on kehuttu, mutta täydellinen pettymys. Kaikki luomivärit luomivaossa jo muutaman tunnin jälkeen. Heitin tuotteen pois ja palasin takaisin UDPP:hen, se ei ole pettänyt vielä koskaan, joten mitä sitä hyvää pois vaihtamaan :P

  VastaaPoista
 7. Kaikki on kehuneet, siks minäkin halusin kokeilla :)

  VastaaPoista
 8. Annoitko tämän kuivahtaa hetken? Itse huomasin että pitää antaa olla hetken, sitten vähän taputella vielä tasaiseksi ja laittaa voidemainen luomiväri. Mutta kaikkihan ei toimi kaikilla paitsi UDPP taitaa olla pettämätön ;)

  VastaaPoista
 9. Kuivahtaa kyllä annoin, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Voidemaista luomiväriä en kokeillut laittaa lisänä, se varmaan olisikin voinut auttaa asiaa. Mä kuitenkin tykkään, että luomivärinpohjustajan täytyy itsessään olla niin hyvä ettei tarvi ylimääräisiä kikkailuja - varsinkaan arkimeikissä. Eli kun UDPP kerran toimii hyvin ilman mitään "ekstraa" niin se on mun valinta :-D

  VastaaPoista
 10. Ok :) mulla ei edes UDPP pidä ilman lisäkikkaa. Lisäksi tykkään voimistaa värejä voidemaisen luomivärin avulla :)

  VastaaPoista
 11. No sitä saa esim Barcelonan Sephorasta... :P
  sieltä mä tuon edellisen ostin :) pitää vissiin lähteä hakemaan

  VastaaPoista
 12. Mulla tuo Arden ei toimi. Kasaantuu tosi nopeasti eikä pidä luomiarasvattomina. Haluaisin tykätä tästä tuon nudesävynkin takia.

  VastaaPoista
 13. Tämä on ihana tuote ja toimii mulla täydellisesti :)

  VastaaPoista
 14. Voi harmi :/ kaikki ei toimi kaikilla, onneksi on muitakin vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
 15. Ostin tuotteen samasta nettikaupasta ja huvin vuoksi netistä löytyviä tuotekoodilaskureita (esim. http://checkcosmetic.net) käyttäen sain valmistusvuodeksi 2009. Stockalta tuote löytyy erilaisessa, ilmeisesti uudemmassa pakkauksessa ja uusi pakkaus näkyy myös parin bloggaajan tuote-esittelyissä. Sinulla ei ilmeisesti ole ollut tuotteen kanssa mitään ongelmia ja on vaikuttanut ihan "tuoreelta"?

  VastaaPoista
 16. Ei ole ollut ongelmia. Jos olisin saanut epäilyttävän tai vanhalta vaikuttavan tuotteen, tottakai olisin valittanut tilauksestani. Tuotteessa oli muovit päällä ja oli ihan priiman näköinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3