sunnuntai 1. toukokuuta 2016

The One That Got Away

Kävin läpi kokoelmaani aika rankalla kädellä. Karsin huonoksi meneviä, niitä joissa on puoli pulloa jäljellä mutta joita en kuitenkaan ikinä käytä. Lakat jotka alkavat erottua tai joissa alkaa valkea pohjaväri kuultaa? Kiertoon lähti kaikki hyväkuntoiset ja siistit lakat. Kokoelmaa läpi käydessäni, käteen tarttui monta ihanaa lakkaa jotka ovat olleet ihan hyljeksittyinä. Ei niissä vikaa ole mutta ei ole tullut käytettyä...vuosiin?!

Ennen olin hulluna kaikkiin uusiin OPI kokoelmiin ja ostin aina jotakin, joskus lähes kaikki kokoelman lakat. On sitä ilmeisesti ollut silloin rahoissaan? Tai ei ole hallinnut kulutustaan niin hyvin kuin tänä päivänä? En tiedä onko vieläkään niin hyvin, loppukuusta tili on tyhjä eikä aina voi shoppailla miten haluaa.

P4180016.ORF

OPI kokoelmiin palatakseni, Katy Perry oli kokoelma josta minulla oli kaikki lakat isoina tai minipulloina. The One That Got Away on sievä lakka mutta jostain syystä en nykyään tartu enää ensimmäisinä pinkkeihin lakkoihin. Tässä lakassa on vadelmanpinkki pohjaväri joka on ladattu täyteen nättiä shimmeriä. Peittää kahdella kerroksella, on varmasti sellainen klassinen hyvä OPI sävy joka ei mene muodista ikinä.

P4180019.ORF

Kokoelmaa tutkiessa muistin myös Shimmer Polishin lakat joita sain joskus blogin kautta hirmu läjän. Arvoin niitä teille ja osan jätin itselle. Jossain vaiheessa en lämmennyt näille yhtään enkä edelleenkään lakkaisi näillä kaikkia kynsiä, mutta efektikynsisä tosi makeita! Näissä on vaan se vaara että näyttävät helposti roskaisilta? Pitää laittaa hyvin vähän tai sitten näin kolme kerrosta jolloin lakka peittää kokonaan. Näissähän on läpikuultava pohja ja ihan älyttömästi kaikenlaista shimmeriä. Candace on minusta hienoin, kultaista ja mustaa shimmeriä sekä isompaa kultaista hologlitteriä. Mutta edelleenkään en ole varma näyttääkö tämä hienolta vai vähän roskaiselta?

P4180025.ORF

P4180002.ORF

Nimettömässä valkea OPI lakka, sen päällä siirtokuva. Aluslakkana käytin Lumenen Repairing Base Coatia ( saatu ) ja päällyslakkana Essie Gel Setter ( saatu ). Kynsistä tuli aika blinglit mutta kuitenkin arkeen sopivat :)

11 kommenttia:

 1. Mun silmään näyttää upealta eikä yhtään roskaiselta tuo glitterlakka, ihana! Samoin tuo ruusukynsi on aivan superkaunis, vau! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kokonaisuus, kannatti kaivella laatikoita :)

  VastaaPoista
 3. Mageet :) paljonko sulla muuten menee kuussa lakkoihin ja meikkeihin? Pidätkö jotain kirjaa niistä?

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) en pidä mutta olen pohtinut pitäisikö! Joskus saatan ostaa enemmän, sellaisia pitkään harkittuja juttuja. Kuten ne UD paletit. Tässä kuun vaihteessa sain pitkään harkitut MAC ostokset n. 65 e ja ostin Garnierin öljymisellin n. 7 e. Muuta ei ole nyt ostoslistalla. No ehkä NYXin meikkejä...
  Tosi hankala sanoa keskimääräistä summaa, kuukausittain ostan enemmän kynsituotteita kuin meikkejä. Vaihtelee siis hyvin paljon koska välillä on isompia kertaostoksia joten en varmaan valehtele kun sanon joitakin kymppejä. Joskus saattaa mennä 100 e jos on paljon meikki- kynsiostoja, kampaaja ja ostan vaikka pari hiustuotetta.
  Tuli nyt aika pitkä vastaus kun innostuin mutta olen kirjoittamassa aiheesta postausta. Mielestäni en osta paljoa muihin verrattuna :) jokainen toki ostaa niin paljon kuin haluaa, ei siinä ole mitään väärää tietenkään :)

  VastaaPoista
 5. Heips! Suosittelit jossain postauksessa tuota Trindin nail repairia, ja siitä innostuin sitten ostamaan sitä. Oletko siis käyttänyt sitä ihan tavallisena aluslakkana vai? Riittääkö yksi kerros? Ja sen päälle voi siis lakata ihan normaalisti värilakalla? :)
  ps. ihanaa kun vastaat aina niin ystävällisesti jokaiseen kommenttiin mitä tulee, vaikka saatkin niitä aika paljon. Paljon kiitoksia neuvoistasi, kun kyselin joskus viikko-pari sitten siitä kynsien viilauksesta. :)

  VastaaPoista
 6. Hei Elli! Käytän ihan aluslakkana. Alussa voi laittaa kaksi ohutta kerrosta. Jatkossa kun kynsien kunto parantuu, riittää yksi kerros ja halutessaan toinen kerros jotain toista aluslakkaa :) Nail Repairin päälle voi lakata normaalisti.
  Mukavaa olla avuksi, aina saa kysyä :)

  VastaaPoista
 7. No daa , upea glitteri!!!
  Jos pääsis sellaiseen tyhjiöön jossa ei koskaan enää tulisi uusia lakkoja niin huomaisi varmaan vuodessa mitkä lakat kannattaa säästää ja mitkä ovat turhia joko pienen sävyeron tai koostumuksen vuoksi.

  VastaaPoista
 8. Ihan totta kyllä! Oletko ikinä käynyt lakkoja läpi ihan rankalla kädellä?

  VastaaPoista
 9. Juu, viimeksi kohta vuosi sitten kun muutin, olivat työpaikalla tytöt onnessaan =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3