perjantai 13. toukokuuta 2016

Neon graffitikynnet

Satuin kerrankin olemaan Facebookin Merkkilakkakirppiksella oikeaan aikaan ja tein tosi hyviä löytöä. Vähän piti hillitä itseä ja ostaa vain pari juttua. Löysin ihanan F.U.N lakan ja himoitsemani Bundle Monsterin laatan.

P4240006.ORF

Minulla ei ole näitä isompia Bundlen laattoja jotka on suunniteltu yhteistyössä bloggareiden kanssa. BM-XL207 on Madam Luckin suunnittelema jota olenkin seurannut Instagramissa. Laatassa on hienoja kuvioita joista ihastuin erityisesti graffiteihin. Mietin mitäs lakkoja käyttäisi ja muistin parin vuoden takaiset OPI Neons lakat.

P4240026.ORF

OPI Neons 2014 lakat löytyvät minulta minisettinä, en varmaan tarviisi edes täysikokoisia. Neonlakat on kuitenkin aika harvalla käytöllä vaikka nehän ovat tosi hienoja! Ihastelin näitä kynsiä kyllä paljon, tosi pirteät ja erilaiset mitä yleensä teen. Neonlakat kannattaa levittää valkean lakan päälle mutta siltikin se on vähän tuskaa. Ihan ymmärrettävää että minilakkojen minisiveltimillä lakka ei levity täysin tasaisesti mutta ei se nyt haitannut :) lakat ovat niin hienoja!

P4240039.ORF

Käytin kaikkia neonkokoelman lakkoja. Purple Push & Purr-Pull pikkurillissä ja peukalossa, etusormessa You Are So Outta Lime. Nimettömässä ja keskisormessa OPI Put A Coat On jonka päälle sudin randomisti kaikkia kokoelman neoneja. Sitten leimasin mustalla graffitteja. Niin hauskat ja hyväntuuliset kynnet!

P4240017.ORF

P4240013.ORF

Mitäs tykkäät neon graffitikynsistäni?

17 kommenttia:

 1. En olis uskonu et sanon mutta toi vihree... Wau! Hienot kynnet muutenkin. Pitäis kokeilla tuota kuivalla siveltimellä sitimista joskus.

  VastaaPoista
 2. Voi jumankau... mun nakkisormet ei oo tehty älypuhelimilla kirjoittamista varten. Sori ainaiset kirjoitusvirheet :/

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) kirjoitusvirheitä on mullakin! Kuivasutiminen on hauska tapa koristella :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään :) Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Tosi upee lakkaus :) Toi vihree on ihana!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kasarit! :D En varmaan itse viihtyisi, mutta kiva katsella muilla. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti :D minä viihdyn juuri tälläisissä, niin hassunhauskat!

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot , en oo itekkään lakkaillu neon sävyillä pitkilleen , kesällähän ne ois just passelit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3